2017 Aralık Anneleri

Ne guzel anlatmissin cnm cok saol rabbim seninde bebegini anali babali buyutsun insallah . Banada o gunleri gormeyi nasip eylesin.

Benimki dogdugundan beri ayni sekilde emiyor gazı veya baska sıkıntısı olan durumlar hariç

Canım yeni gördüm... Benimki de o kadar süre kalıyor 2,3 saatde bir emiyor gündüzleri ama gece sabaha kadar memede kalmaya başladı 4,5 gündür bu ara bi haller oldu benim kıza.... Ama sana tavsiyem bekleyen sütü hemen sağ süt kanalların tembelleşir azalır en azından devamlılık olsun süt üretiminde

Biz geceleri memeye yapisik uyuyoruz. Agzinda memem cekeceke uyuyo.
Uyuyo daliyo hep agzind memem.
Hiç dolu dolu olmadılar.
Gündüz bukadar emmiyo bukadar istemiyo ama gece yatakta 3 kisiyiz.
Bazen kızlarda geliyo bi bakiom 5 kisi yatakta kovalıyom hemen kızları.
Ah ahhh keske tek kisilik yatakta ben yatsam ne isleri varsa dolu yatakta.

Umarım 1 günü daha tamamlamışıZdır
5. Yatırışımız falan sanırım
Her geçen gün daha Zor uyuyor
Kolaylaşması gerekmiyor mu :)

Hadi iyi geceler bebişleri uyutabilen annelere
Babalar çoktan uyudu bile

Benim bir süredir tam boşaltamamış sanırım
Bugün bi az az çekti durdu yavrum
Çeke çeke artıracak inşallah tekrar
Hemen azalıverir mi bu süt de
Anlamadım ben

Yok hayatım babalar yatakta telefonlarını kurcalıyor. Bir iş isteyince de 'Ben yarın işe gidiyorum Zeyneeep!'

Benim bütün göğsüm taş gibiydi ve Bi kısmı kıpkırmızıydı. mastit olmasın aman dikkat et ağrısı çok fena oluyor gün içinde Bi iki kere sağıp tam boşaltıyorum ben öyle yaptığımdan beri iyi çok şükür

Bız ıkı saat ıyuyup uyandıo bıle.. nasıl yatrsam bılemedım kundakla terlıo kıbdasız uyumuyo pek ugrastrıuo ve ben cok yorgnum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…