Ne guzel anlatmissin cnm cok saol rabbim seninde bebegini anali babali buyutsun insallah . Banada o gunleri gormeyi nasip eylesin.Canim yazmak istedim benim ilk ogrendigimden itibaren hamileligim riskliyidi progstan günde 3 kez.aldım pruluton depot yaptırdım haftada 1.kez bazen haftada 3 kez yaptirdim adalat gibi agir bir ilac kullandım bunlara rağmen 20. Hafta ve 34. Haftalarda hastaneye .serum.tedavisi aldım ciger geliştirici yaptılar ve 2 cm acilmayla 39+2 ye kadar geldim ve elhamdülillah kızımı kucagima aldım.çok.şükür bin şükür demem ki o ki sen.elinden geleni yap dua et bol bol stresten uzak.dur dinlen moralini yüksek tutdusun ben yataktan bile.kalkmamyasak .gibi birşeydi eğer yiyecek ekmeği varsa elbetzamanı.gelince doğar bebegin
Bugun goturdum.normal dedi anlamadim valla.Canım üşütmüş galiba. Ateşi de var diyorsun aklın kalmasın götür bence
Yandım ben o zaman :)))Tatlı ihtiyacını tam anlamıyla karşılıyor tepsiyi yeme garantili:)))
ben şahsen aliexpres e guvenmiyorum arastirirsan parayi odedikten sonra urunu eline gecmeyen bi suru insan varBılemedım walla magazalarda hep aynı tarzla var alıexprestekıler hosuma gıdıyo bakalım
Tek başına yeterli trosdy, üstüne başka krem sürme canımIyi geceler anneler, bebegim pisik oldu desitin mor olani kullaniyordum.trosyd aldim simdik onu surerken uygulayip ustune desitin kullanmam gerekir mi?
Amin insallah canim darısı sana olsun insalahNe guzel anlatmissin cnm cok saol rabbim seninde bebegini anali babali buyutsun insallah . Banada o gunleri gormeyi nasip eylesin.
Kızlar ya benim bebe 2-3 saatte bir en fazla 10-13 dk anca emiyor o da tek meme öteki meme de bekliyor artık 4-5 saat. Süt De azalıyor gibime geliyor. SiZin bebeler nasıl Ne sıklıkta kaç dk emiyorlar? Normal mi acaba? Koala anne yetişşşş
Canım yeni gördüm... Benimki de o kadar süre kalıyor 2,3 saatde bir emiyor gündüzleri ama gece sabaha kadar memede kalmaya başladı 4,5 gündür bu ara bi haller oldu benim kıza.... Ama sana tavsiyem bekleyen sütü hemen sağ süt kanalların tembelleşir azalır en azından devamlılık olsun süt üretimindeKızlar ya benim bebe 2-3 saatte bir en fazla 10-13 dk anca emiyor o da tek meme öteki meme de bekliyor artık 4-5 saat. Süt De azalıyor gibime geliyor. SiZin bebeler nasıl Ne sıklıkta kaç dk emiyorlar? Normal mi acaba? Koala anne yetişşşş
Benim bir süredir tam boşaltamamış sanırımCanım yeni gördüm... Benimki de o kadar süre kalıyor 2,3 saatde bir emiyor gündüzleri ama gece sabaha kadar memede kalmaya başladı 4,5 gündür bu ara bi haller oldu benim kıza.... Ama sana tavsiyem bekleyen sütü hemen sağ süt kanalların tembelleşir azalır en azından devamlılık olsun süt üretiminde
Yok hayatım babalar yatakta telefonlarını kurcalıyor. Bir iş isteyince de 'Ben yarın işe gidiyorum Zeyneeep!'Umarım 1 günü daha tamamlamışıZdır
5. Yatırışımız falan sanırım
Her geçen gün daha Zor uyuyor
Kolaylaşması gerekmiyor mu :)
Hadi iyi geceler bebişleri uyutabilen annelere
Babalar çoktan uyudu bile
Benim bütün göğsüm taş gibiydi ve Bi kısmı kıpkırmızıydı. mastit olmasın aman dikkat et ağrısı çok fena oluyor gün içinde Bi iki kere sağıp tam boşaltıyorum ben öyle yaptığımdan beri iyi çok şükürSaol canım
Çok dikkat etmek lazım
Acaba ben de tam boşalttıramyıp üstüne doldura doldura mı tıkadım
yumuşaktı benim göğsüm
Mastitte sertleşiyor sanırım
Benim bir sonraki aşamamdı belki
Sert sert kitlemsi yapılar var mıydı sende de
ben şahsen aliexpres e guvenmiyorum arastirirsan parayi odedikten sonra urunu eline gecmeyen bi suru insan var
Umarım 1 günü daha tamamlamışıZdır
5. Yatırışımız falan sanırım
Her geçen gün daha Zor uyuyor
Kolaylaşması gerekmiyor mu :)
Hadi iyi geceler bebişleri uyutabilen annelere
Babalar çoktan uyudu bile
Ben h&m de cok begenip alisveris yapiyorum bi bak istersenElektronık malzeme aldı esım bıkac kere bı sıkntı olmadı ama kıyafete kart veremedm kaldı sımdlık bskslım
Ben h&m de cok begenip alisveris yapiyorum bi bak istersen
Kizlar ya kizimin sag poposunuda sivilce gibi puturcukler çıktı siZce nedir onlar nasil geçecek K Koala_anne
Az canim 5 6 kadar aile hekimi çinko içerikli pisik kremi vermişti ondan sonra oldu nasil gececekse acimiyordur insallahCokmu csnım sagnda solnda kızrsklıklar oluyo sna gecıyo snra bızımkı