2017 Aralık Anneleri

Kızlar ya benim bebe 2-3 saatte bir en fazla 10-13 dk anca emiyor o da tek meme öteki meme de bekliyor artık 4-5 saat. Süt De azalıyor gibime geliyor. SiZin bebeler nasıl Ne sıklıkta kaç dk emiyorlar? Normal mi acaba? Koala anne yetişşşş

Dısardan fecı yagmur sesı gelıyo cıkıp ıslsnasım var:KK35:
Kizlar küvette mi yıkıyorsunuz bebisleri. Ben kendim duşa giriyorum bi tabureye oturuyorum dizlerime bi havlu serip bebisi yatiriyorum önce sırtını ve basini sonra da çevirip on tarafını yıkıyorum. Fiskiyeyi de aşağıya indiriyorum iyice ayaklarına hep su geliyor çok hoşuna gidiyor hem de hiç üşümemis oluyor
Cikarken zor olmuyo mu bende bu sekilde denemek istiyorum ama banyo cikisi nsl yapmaliyim dusunuyorum. Cikista yardim mi aliyosunuz?

Kızlar ya benim bebe 2-3 saatte bir en fazla 10-13 dk anca emiyor o da tek meme öteki meme de bekliyor artık 4-5 saat. Süt De azalıyor gibime geliyor. SiZin bebeler nasıl Ne sıklıkta kaç dk emiyorlar? Normal mi acaba? Koala anne yetişşşş

Bızmkınn hali hıx bellı olmuyo bazen 20 dk baZen 45 dk emıuo.. uyanıkken saatbası emıyo gecese genelde 3 4 saatte bı emıho

Seninki iyiymiş biz de nerdeeeee
Ah ah ben o az emmelerden çok çektim 5 dk 10 dk maksimum 15 dk emiyordu. Doktora gidene kadar çok üzülmüştüm nitekim çok kg da almamıştı doktor şimdiden sonra artar emmeleri dedi öyle oldu çene kasları anca güçlendi bizimkinin. Göğüste süt biriktirme mutlaka sağ sagma mak yoksa da elle sağ çünkü sis göğüs demek üretim yapmayan göğüs demektir demişti bize. Gerçekten de bi dönem azalmıştı sütüm şükür ki duzeldik

Kızlar bu arada süper bi kurabiye tarifim var internette denk gelmiştim denedim gerçekten süt yaptı bende gaz yapan bir şey de yok içinde (bana yapmadı) sizlerle de paylaşayım yapmak isterseniz,
♡1 yemek kaşığı keten tohumunu 2 kasık suda bekletiyoruz bu arada yarım bardak esmer şeker yarım bardaktan bir parmak eksik toz şeker yarım bardak hindistan cevizi yağını cirpiyoruz. Sonra 1 yumurta ekleyip tekrar cirpiyoruz, üstüne 1 su bardağı un yarım çay kas. Karbonat, yarım çay kaşığı kabartma tozu ve vanillin, yarım çay kas. Tarçın ve bir fiske tuz ekleyip cirpiyoruz daha sonra 1 su bardağı yulafi, 2 yemek. Kaşığı hindistan cevizini, istediginiz kadar damla cikolatayi ve beklettigimiz keten tohumlarını da ekleyipp firinda 175 derecede 10 dk.pisiriyoruz afiyetle de yiyoruz nefis oluyor

EmZik var biberonda dışarı çıktığım günlerde haftada bir oda ama onla ilgili değildir siz kullanmadığınız halde olmuş. Dönemsel diyorlar genelde ama umarım geçicidir ve düzelir zamanla
Benimki hep ayakta isteyecekmiş gibi bir his var içimde
İnşallah düzelir
Arkama yaslanıp emzirdiğim günleri özledim
Böyle çok yorucu oluyor

Kızlar bu arada süper bi kurabiye tarifim var internette denk gelmiştim denedim gerçekten süt yaptı bende gaz yapan bir şey de yok içinde (bana yapmadı) sizlerle de paylaşayım yapmak isterseniz,
♡1 yemek kaşığı keten tohumunu 2 kasık suda bekletiyoruz bu arada yarım bardak esmer şeker yarım bardaktan bir parmak eksik toz şeker yarım bardak hindistan cevizi yağını cirpiyoruz. Sonra 1 yumurta ekleyip tekrar cirpiyoruz, üstüne 1 su bardağı un yarım çay kas. Karbonat, yarım çay kaşığı kabartma tozu ve vanillin, yarım çay kas. Tarçın ve bir fiske tuz ekleyip cirpiyoruz daha sonra 1 su bardağı yulafi, 2 yemek. Kaşığı hindistan cevizini, istediginiz kadar damla cikolatayi ve beklettigimiz keten tohumlarını da ekleyipp firinda 175 derecede 10 dk.pisiriyoruz afiyetle de yiyoruz nefis oluyor
Canım tarif çok güzele benziyor yarın mutlaka yapacağım içinde gaz yapacak bişeyde yok bence zaten canım bu ara hep tatlı ve bu tarz şeylerde istiyor geröi yasak ne varsa hepsini istiyor :)

Kizlar küvette mi yıkıyorsunuz bebisleri. Ben kendim duşa giriyorum bi tabureye oturuyorum dizlerime bi havlu serip bebisi yatiriyorum önce sırtını ve basini sonra da çevirip on tarafını yıkıyorum. Fiskiyeyi de aşağıya indiriyorum iyice ayaklarına hep su geliyor çok hoşuna gidiyor hem de hiç üşümemis oluyor
Ben filede tek basima yikiyorum bir defa duş basligiyla yıkadım ama maşrapayla dökmek daha iyi. Peki bebeği nasıl giydiriyorsun? Kendin de çıkman emzirmen lazim

Ben filede tek basima yikiyorum bir defa duş basligiyla yıkadım ama maşrapayla dökmek daha iyi. Peki bebeği nasıl giydiriyorsun? Kendin de çıkman emzirmen lazim
Banyoda geniş bir tezgah bölümü var oraya kullanmadığım reflu yatağından koyuyorum yatirip giydiriyorum sonra da kendim giyinip çıkıyorum bazen de onu odasına bırakıp öyle giyinip emziriyorum:)

Walla cok sacma bu konular ya gereklı ıae onersnler en azndan eksık bıseyde yapmak ıstemıyorm kafam karstı
Canim sen icinden geçeni yap gonlun nasil rahatsa onu yap ben.yaptırdım çünkü abim 2 yaşında bu hastalıktan öldü ailem.yaşadığı için bilirim onun icin önlem almak.için yaptırdım gerisini allaha bıraktım

Iyi geceler anneler, bebegim pisik oldu desitin mor olani kullaniyordum.trosyd aldim simdik onu surerken uygulayip ustune desitin kullanmam gerekir mi?

Doktor agrinin sebebi yok dedi ama agri bebegi asagi iter erken dogum yapar dedi endol fitil ve progestan verdi bende korktum baya oyuzden hic hamileligimin tadini cikaramiyorumki
Canim yazmak istedim benim ilk ogrendigimden itibaren hamileligim riskliyidi progstan günde 3 kez.aldım pruluton depot yaptırdım haftada 1.kez bazen haftada 3 kez yaptirdim adalat gibi agir bir ilac kullandım bunlara rağmen 20. Hafta ve 34. Haftalarda hastaneye .serum.tedavisi aldım ciger geliştirici yaptılar ve 2 cm acilmayla 39+2 ye kadar geldim ve elhamdülillah kızımı kucagima aldım.çok.şükür bin şükür demem ki o ki sen.elinden geleni yap dua et bol bol stresten uzak.dur dinlen moralini yüksek tutdusun ben yataktan bile.kalkmamyasak .gibi birşeydi eğer yiyecek ekmeği varsa elbetzamanı.gelince doğar bebegin

X