2017 Aralık Anneleri

Bir de benim oglum su cicegi gecirdi asi oldugu halde rota virusude gecirdi ana 1 gun surdu acil doktoru rota aşısi oldumu diye sordu evet dedim tamam dedi serum takti yolladi senin kizinda asi oldugu icin hafuf gecirmistir.ucretsiz olan asilarda hastaligi engellemiyor. Sadece hafif seyretmesini sagliyor.su ciceginide bakicim kardesine gitmis yegeni su cicegiymis ordan kapti. İlk 2 yil.gecirilen rota tehlikeli.bizim kantincinin kizi 1 yasindaydi rota gecirdiginde.okulda bakiyorlardi.kimseleri yoktu.cok ağır atlattı.

Buyudukce daha da zorlasacak sanki.Ins.severler de aglamazlar canım
Kizlar küvette mi yıkıyorsunuz bebisleri. Ben kendim duşa giriyorum bi tabureye oturuyorum dizlerime bi havlu serip bebisi yatiriyorum önce sırtını ve basini sonra da çevirip on tarafını yıkıyorum. Fiskiyeyi de aşağıya indiriyorum iyice ayaklarına hep su geliyor çok hoşuna gidiyor hem de hiç üşümemis oluyor

Bende diyorum ki rota virusu aşısını yaptırdım ve ağır atlattı ve ayrıca asosyal demem de ki sebep dışarı içeriye taşınmıyor anlamında illakii her şekilde geliyor eşim mesleği gereği insanlarla iç içe havadan bi tükürük yoluyla bile eve taşır bunu.... Farklı bi yere çektiğim yok ayrıca yaptırmayın demiyorum dikkat ettiysen ben yaptırmayacağım diyorum herkesin isteğine bağlı. Benim tecrübem yaşadıklarım okuduklarımla harmanlandı kulakdan dolma şeylerle değil. Temizliğe çok dikkat ederim ama dışardan herhangi bir mikrop gelmeye görsün bu yeterli, kızım virüsü kaptığında 3.kızım yeni doğmuşdu ona bakmak ve diğerine de bulaştırmamak benim üstümdeydi ve 3. Ye yaptırmadım bulaşmadı, benim dediğimin tam terside olabilir senin dediğininde ve devletin yaptırdığı ücretsiz aşılara karşıyım elimdee olsa yaptırmayacağım eşimle baş edemiyorum bu konuda, benimde çocuğumun sağlığı parayla asla ölçülemez bununda ücretli diye yaptırmıyorum anlamına gelmiyor sadece yaşadığım tecrübe bana yetti o kadar

Kızımda rota virusunün akabinde su çiçeği geçirdi ama rota virusu yüzünden 5 gün hastanede yattı ve çok ağır geçti gerçekten 5günde 6 kilo verdi ve biz3 de dr rota aşısıda olmuş niye böyle ağır atlattı dedi bi damla su içse içi sökülürcesine kusuyordu

Bende aynen senin gibi yıkıyorum öyle beni seyrediyor bazende uyuyor belkide kendini güvende hissediyor ama tek sıkıntısı çıkınca brn üşüyırum tek yıkayıp giydirdiğim için

Hı anladım cnm benmde aynn dogerını emene kadr 5 6 saat gecıyo ve sertlesıyo acıyo bı uyandgnda ıksıınıdemı vermek gerek o zaman bırı tam bosalmamıs olr ama
Aynen işte ben tam boşalmadığı için sorun yaşadım galiba
Birini tam bitirmeden diğerine geçmemek lazım

Benimki öyle malesef
Uyumak üzereyken ya da uykusunda alıyor
Emzik biberon var mı sizde?
Neden oldu anlamadım bende yok onlar da

Ben odada ,legeninde,filenin ustunde yıkiyorum.Esim su dokuyr,ben sampuanlıyorum:)

Oda aynen öyle söyledi bende vazgeçtim .

Bizimkide kendini sıkıyo ellerinin yumruğunu açamıyorum
Kızlar bebeklerinizi kac dakikada yıkiyrsnz?Bizimki cok kisa suruyr.Her yerini kilitliyor:)Boynunun alti,eller,koltuk altlari dogru duzgun yikanmiyr.Sonradan siliyorum.Ilk defa bugun cok bagirdi.Karni acti o yuzden oldu herhalde

Benimki öyle malesef
Uyumak üzereyken ya da uykusunda alıyor
Emzik biberon var mı sizde?
Neden oldu anlamadım bende yok onlar da
EmZik var biberonda dışarı çıktığım günlerde haftada bir oda ama onla ilgili değildir siz kullanmadığınız halde olmuş. Dönemsel diyorlar genelde ama umarım geçicidir ve düzelir zamanla

Ilk hamileliğinse bebegin de erkekse ondan olabilir oğluma hamileyken hergun adet olacakmışım gibi alt karnım ağrırdı ama 2. Hamileligim de böyle bi sorunum pek olmadı.

Yok yakın değildi canm bizim evin ordakine sordum bana da pek mantıklı gelmiyor bencede ikisi eş değil senin önerdiğin sadece vitamin değil günlük vücudun bütün ihtiyaçlarını karsiliyomus nerdeyse netten araştırdım.
Sağlık ocağı nın yakınındaysa eğer eczane zaten anlaşmalılar yok değilse oda bişeyden anlamıyor o zaman çünkü kıyaslama bile yapılamaz

Bende aynen senin gibi yıkıyorum öyle beni seyrediyor bazende uyuyor belkide kendini güvende hissediyor ama tek sıkıntısı çıkınca brn üşüyırum tek yıkayıp giydirdiğim için
Kendi bornozumu da askıya asiyorum canım ben bebisi de banyoda giydiriyorum hemen üstüme geciriveriyorum bornozu

Aynen canım zaten 1 senelik kullanma tarihi ve gerçekten çok faydalı ama tabi kullanmam derseniz o ayrı

Kendi bornozumu da askıya asiyorum canım ben bebisi de banyoda giydiriyorum hemen üstüme geciriveriyorum bornozu
Bende banyoda giydiriyorum canım oranın sıcaklığı ile iyi oluyor aynen bornozu hemen giyiyorum ama yapıdan heralde çok üşüyorum

Kuzum düzelir değişir inşallah. Allah rızkını bol etsin ki gözüne gelmesin. Erkeğin cimrisi de hiç çekilmez.

Bunu ben de duymuştum daha önce

Kızlar bebeklerinizi kac dakikada yıkiyrsnz?Bizimki cok kisa suruyr.Her yerini kilitliyor:)Boynunun alti,eller,koltuk altlari dogru duzgun yikanmiyr.Sonradan siliyorum.Ilk defa bugun cok bagirdi.Karni acti o yuzden oldu herhalde
Benim de yikamam kisa sürüyor ama el kadar bebe. Yarim kova su bile yetiyor. Ben fazla fazla döküyorum kova bitene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…