- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
Normal tabi canım biz geceleri bile uyuyamıyorduk bu ağrıdan zaten ultrasonda herhangi bir şey yoksa yani bebekde rahimde kanamada yoksa korkma herşey yolundadır canımYani 1 haftadir hergun agrimasi normalmi. Normalse raziyim tabi cekmeye bebegim iy olsunda yeter.
Canım sürekli kontrol ediyorum simdilik bir sıkıntı yasamdık ama yüreğim ağzımda geziyorum ne zormus anne olmak acaba ben mi vok takıntılı yım diyorum bazenCanım onlar artık son safhaya getirmişler onu anlamak aslında çok kolay ateş ardından fışkırma şeklinde kusma ve siyahımsı su gibi ishal 2.kızımda yaşadım iyi biliyorum ki ona yapıtırmıştım o oldu çok enteresan ki yaptırmadığım çocuklarım olmadı tuhaf bi durum:)
Hayır canım yaptırmayacağım devlet 300 tl ödüyorsa verem aşısına öyle demişya hemşireler:)) e bunuda çoook gerekli görse aşı tablosuna mutlaka şart koşardı e aile hekimide zorlardı onun için yaptırmayacağımYaptırmayacak mısın sen canım?
Kızlar bebeklerinizi kac dakikada yıkiyrsnz?Bizimki cok kisa suruyr.Her yerini kilitliyor:)Boynunun alti,eller,koltuk altlari dogru duzgun yikanmiyr.Sonradan siliyorum.Ilk defa bugun cok bagirdi.Karni acti o yuzden oldu herhalde
Cok tesekkurler ya inanin icime su serptinizz :))Normal tabi canım biz geceleri bile uyuyamıyorduk bu ağrıdan zaten ultrasonda herhangi bir şey yoksa yani bebekde rahimde kanamada yoksa korkma herşey yolundadır canım
Sizinki 3 dozluk olan o zaman canim hemen hemen aynı hesaba geliyor zaten biz 2 doza 410 vereceğiz sizde 3 doza ayni parayi vereceksiniz sadece aşıyı üreten şirket ile uygulaması farklı ücret ayni yaniOlabilir canım bir ay sonra tekrar yapılacak sanırım.
Korkma canım Rabbime emanet yavrular neyden korkarsan kötü enerji olarak çekersen başına gelir derler Allah korusun onun için çok evhamlı olma kalabalık ev veya herhangi bir mekana sokma sağlık ocağı hastane gibi yerlerden gelince sen kendinde dahil üstünü başını yıka duş al bebeğinide tabiki gerisi rabbime emanet unutmayın rota virusu 3 ay boyunca bi evde yaşar temizlik çok önemliCanım sürekli kontrol ediyorum simdilik bir sıkıntı yasamdık ama yüreğim ağzımda geziyorum ne zormus anne olmak acaba ben mi vok takıntılı yım diyorum bazen
Rica ederim canım burdaki hatunlarda böyle böyle doğurdu ben doğurttum onları:)))Cok tesekkurler ya inanin icime su serptinizz :))
Canim devlet önermiyor değil ben aile hekimiyle görüştüm bu konuyu sadece yurt dışında üretilen ve imalatı fazla olan bir asi olduğu için devlet bütçesine fazla geliyormuş onun için karsilamiyormus devlet keza milyonlarca bebege yapilacak 410 tl az para değil aile hekimide ozeldeki doktorda ebe de maddi imkaniniz varsa kesinlikle yaptirin ddi ki benim abim bu illet hastalıktan 2 yaşındayken vefat etmişCanım benım aklıma yatmadıgı ıcın yaptrmadım blmıyorm nednse devletn onermedıfı seyler sıcak gelmıyo bana cesaret edemıyorm
Canim ben hem kendi doktorumuzla hemde aile hekimiyle görüştüm onlar soyledi ebe zaten sen sormadan bilgi vermoypr kisinir.oluyorum onlaraCanımya aynı gün içinde yada 20 hün arayla olması lazımmıs bize ebe böyle bir bilgi vermedi keske bende aynı gün yaptırsaydım
Canım benım aklıma yatmadıgı ıcın yaptrmadım blmıyorm nednse devletn onermedıfı seyler sıcak gelmıyo bana cesaret edemıyorm
Rica ederim canim insalah bebisin alır biberonuTamam canım bir deneyeyim cok tesekkür ederim :)
Canim devlet önermiyor değil ben aile hekimiyle görüştüm bu konuyu sadece yurt dışında üretilen ve imalatı fazla olan bir asi olduğu için devlet bütçesine fazla geliyormuş onun için karsilamiyormus devlet keza milyonlarca bebege yapilacak 410 tl az para değil aile hekimide ozeldeki doktorda ebe de maddi imkaniniz varsa kesinlikle yaptirin ddi ki benim abim bu illet hastalıktan 2 yaşındayken vefat etmiş
3 numaradayim 3+ya gececegim bidahaki bez almayaKızlar kaç numara beze geçtiniz?
Sen bilirsin ama rota virüsü çocukları eriyip bitiriyor.önermiyorlar diye bisey yok aşıyı karşılamiyor sadece isteğe bağli.olduğu için
Banyodan sonra falan pek dikkat etmiyorum ondan belki de canimNormali öyle zaten kuzum endişelenecek bir durum yok bide terleyince ıslak kalırsa falan kaşınır genellikle
Ben yastikla yatiroyprum canim reflusu olduğu için tabi çok yüksek değil.yastigiKızlar kac ay daha yastıksız yatırmak gerekiyor bebekleri
Canım ebeye sordum istediğin zaman yaparız hiç sorun değil dedi ama drumuzu 3 kez aradım herseferinde olmaz ya aynı gğn ya 20 gün arayla dedi keske ebenin dediğine inanmasaydımCanim ben hem kendi doktorumuzla hemde aile hekimiyle görüştüm onlar soyledi ebe zaten sen sormadan bilgi vermoypr kisinir.oluyorum onlara
Dedim ya sen bilirsin.ben oglumda da yaptirdim. Hiç ciddi problem yasamaduk bazen ishal oldugunda evde sekerli tuzlu du iciriyordum.o bile geciriyordu ama bizim kantincinin kızi ayni dönemde rota gecirdi adam haberimiz yoktu hocam keske ası yaptirsaydik dedi 1 haftada kilo kaybetti çok ağrı aci cekti diyordu. Doktor önermez kendini tehlikeye atmaz ben örbegin flor uygulamasina sicak bakmadigim halde velilerime yaptirmayin demem siz bilirsiniz derim.bizim 4 yıldir hemsire ile kanka.olduj artik o nedenle yorum yapiyor banaCanım hem gttgm dktra hem saglık ocagndakı hemsıreye sordm ıkısıde yaptr demedı.. yanı dktr kendınız bılrsınız dedı hemsırede saglık bakanlıgı gereklı gorse zorunlu kılar galan dedı.. ama eger gereklıyse buycemn yarısını katsılayo yarısınıda vatandastan alsnlar o zaman en azndan ben gereklı dıye dsnup ıcım rahat ederk yaptrırım ama böle olnca ıkılemde kalıyom ıste esımde zorunlu olrdu sart olsa falan dedı kaldı oyle