2017 Aralık Anneleri

Güzel hamile adayları sizden ricam yemek veya meyve isimleri söylemeyelim bulamayanlar olur. Diyebilirsiniz nasıl bulunmaz diye ben yurt dışında yaşiyordum erik veya bazı türk yemekleri bulamıyordum diger hamile kardeslerimizin canı isteyebilir

Güzel hamile adayları sizden ricam yemek veya meyve isimleri söylemeyelim bulamayanlar olur. Diyebilirsiniz nasıl bulunmaz diye ben yurt dışında yaşiyordum erik veya bazı türk yemekleri bulamıyordum diger hamile kardeslerimizin canı isteyebilir

oyyy tabi ki canım hani yaz ve kolay bulunur ya ondan yazdım canım kusura bakma

sizinle ayni dusunuyorum misal isyerindeyim ve canimin istedigini hemen bulamam

Yok canım benim için degil ben türkiyeye dönüş yaptım cok şükür hepsini buluyorum ama yurt dışından arkadaşlar varsa canları ister belki dedim yaşadıgım için ❤️
Ay bende hemen alıp yollayalım dıyecektım acıkcası, ılerleyen zamanalrda cok konusacagız bunları doktor sunu onerdı bunu onermedı bunu bu kadar sunu su kadar suan beslenmelerımıze karısmasalarda ılla karısacaklar ve konuscagız . Insallah kımsenın gunahına gırmeyız

ama ben 1 kilo almışım yaaaaa fit ana olacammmmm :KK70:
Ay sen bı gıdım kılo alıp doguran anaydın dımı :KK70: Bak nasıl unutmusum ben tam 62 kılo olmusum benım yıne bır ayı yavrusuna donmem cok buyuk ıhtımal ılkınde 79 ıle doguma gırdım barı o kıloları asmasam :KK70:
Yanı bır dılım yemene sasırmadım ha :KK70:buarada boyum 1.71 bıraz kılo almıstım spora baslayacakken hamıle kaldım hayatımda hıc 59-60 kıloda kaldıgım olmamaıstı ama oldu :KK70:

Selam annişler
Uzun zamandır yoktum
Benim içimde sürekli bebek için alışveriş yapma isteği var.
Varmı alışverişe başlayan yada benim gibi kendini zorda olsa frenleyen..:KK76:

ben 3 kilo aldım bile :) inşallah çok kilo alıpta ufacık bebiş doğurmayız:)
Ah ınsallahh , benımkı 3000 kg dogdu :kahve: Bakalım ne olacak bunda ama ıstahım acık bulansamda tıksınsemde anam ıstahımda acık once ıtınayla ıstıfra edıp, sonra tıpıs tıpıs kahvaltıya gıdıyorum

Ay sen bı gıdım kılo alıp doguran anaydın dımı :KK70: Bak nasıl unutmusum ben tam 62 kılo olmusum benım yıne bır ayı yavrusuna donmem cok buyuk ıhtımal ılkınde 79 ıle doguma gırdım barı o kıloları asmasam :KK70:
Yanı bır dılım yemene sasırmadım ha :KK70:buarada boyum 1.71 bıraz kılo almıstım spora baslayacakken hamıle kaldım hayatımda hıc 59-60 kıloda kaldıgım olmamaıstı ama oldu :KK70:

7 kilo almıştım oğlan 3100 gram doğdu zaten, aslında çok açım bakma ama ne yiyecem bilmiyorum hiç bir şey istemiyorum ki, bence şuan midem kazınıyor düşünüyorum hiç bişi bulamadım yiyecek, benim boyum kısa ya zorla 1,57 :KK70: :KK70:

Dün canım yoğurtlu bişi istedi (adını yazmıyorum) dr çıkışı yiyelim dedim evirdim çevirdim, hepsini eşim yedi :KK70:
valla nasılda canım çekmiş dedi bitince de

7 kilo almıştım oğlan 3100 gram doğdu zaten, aslında çok açım bakma ama ne yiyecem bilmiyorum hiç bir şey istemiyorum ki, bence şuan midem kazınıyor düşünüyorum hiç bişi bulamadım yiyecek, benim boyum kısa ya zorla 1,57 :KK70: :KK70:
7 kg neymıs ben sezeryanda gırdı cıktı 12 kg verdım :KK11:

Dün canım yoğurtlu bişi istedi (adını yazmıyorum) dr çıkışı yiyelim dedim evirdim çevirdim, hepsini eşim yedi :KK70:
valla nasılda canım çekmiş dedi bitince de
ben dısardan beslenemıyorum mutlaka cıkarıyorum, agır gelıyor sanırım bıraz mıde sorunlarımda var benım . bugun sadece corba ıctım hatta dgunde oyle asırı yemıyorum ama nereden gelmıs o 2 kg anlamadım. Su bıle ıcmeyıp sısen bırı benım suanda ınstagramda takıp ettıgım 2 kısı var aralarında 3 hafta var . bırı cok ırı her turlu , oburunun ıse kıbar basketbol topu var onunde . ıdealım ufak tefek olan ama gıdısa obursu :sopa: boyumda uzun enıne boyuna gıdınce ırı kıyım :sus:

Bir de şeker çıkmıştı bende,ben doğumdan snr çok kilo verdim 45 e kadar düştüm, işe başladım aldım benim oğlan kolikti de üsütünüze afiyet :)
Ay ana dedıgın 45 kg olur mu hıc :KK48: saka saka bende 45 kg dustum sonradan :oha:hastanede yattım bır sure hatta meyve suyunu bıle ıcemıyordum 0 beden oldum sonradan sonradan aldım ıste ama dogum sonrası versekde ay hamılelıkte ock almak ıstmeıyorum hareket bereket cok zor oluyor kocaman bır gobek sısmıs ayaklar.

ben dısardan beslenemıyorum mutlaka cıkarıyorum, agır gelıyor sanırım bıraz mıde sorunlarımda var benım . bugun sadece corba ıctım hatta dgunde oyle asırı yemıyorum ama nereden gelmıs o 2 kg anlamadım. Su bıle ıcmeyıp sısen bırı benım suanda ınstagramda takıp ettıgım 2 kısı var aralarında 3 hafta var . bırı cok ırı her turlu , oburunun ıse kıbar basketbol topu var onunde . ıdealım ufak tefek olan ama gıdısa obursu :sopa: boyumda uzun enıne boyuna gıdınce ırı kıyım :sus:

Bende yiyemedim işte, nasılsa vereceğiz öyle değil mi canım en azından bahanemiz var ben yerim dişime göre bişi bulsam ama canım hiç bir şey çekmiyor yaşasın yemek yemek

X