2017 Aralık Anneleri

Ewet cpk zorms gercwkten annelık bunyuzden bu kadr kutsal dınımzde demekkı daha basndayız rabbım en guzel seklde ewlatlarımızı yetstrmeyı nasp etsın ınsaallah. Aksamları cok nunalıyorm bazen kzııyorm ogluma nıye uyumuho dıye snra kendıme kzıyorum su bıkac ay bı gevaeydı hayrlısıyla bırazxık duZene grseydı uykular galan

Valla esimle birlikte baktigimizda kahvalti yapmaya firsat bulamiyrm.Lokmalar bogazima diziliyrGecmis olsun canim.Ben de bogaz agrısi basladi tekrar

Sıcak seyler ıc cnm bastrmaya cals. Yumusasın name lımonda yapıcam ben.. bıde taylotun zararı olrmukı

Kizlar kayinvalidem geldi.Minigin sıkıntısinı gorunce sekerli su verdirdi. Hakikaten hic kipırdamadan 1 saattr uyuyr.Zaraei olmaz,midesini rahatlatr diyr.Yavrum ikildamadan uyuyr ilk defa

klima sobadan daha beter canm hep hastalık boyle ıdare edecez care yok .yazın doguranlarda kıs bebekleri daha avantajlı dıyo anlamadım onlarında sıcaktan vucutları hep sivilce dokuyomus ter felan kısaca yenı dogan bebek bakmak zor ozen ıstıyo bakım ıstıyo neysekı vücudum dırenclı cabuk hastalık kapan bı bunyem yok sukur ayakta uyuyorum artık vallahi:)

Kizlar kayinvalidem geldi.Minigin sıkıntısinı gorunce sekerli su verdirdi. Hakikaten hic kipırdamadan 1 saattr uyuyr.Zaraei olmaz,midesini rahatlatr diyr.Yavrum ikildamadan uyuyr ilk defa
Gazı mı geçirdi canım şekerli su
Verilmez diye biliyorum bende

Ne ıcn verdı cnm bn pek emın olamadm su bıle vermeyn dıyo dktrlar

KıZlar oyun halısı bakıyorum
Biraz erken evet ama şimdiden 12ay kıyafetleri bile hazır
Evde durdukça internnetten ne alacağımı ne bakacağımı şaşırdım
Öneriniz var mı?
Tiny love güzel demişler
Piyanolu mu normal mi daha iyidir acaba?

Canım görümcemin bebeği de ağlama krizine girmişti. Ne yaptıysak durmadı çocuk. Annem bi çay kaşığı şekerli su verdi. İçtiği gibi sustu ve uyudu. 1 yaşından önce tuz ve şeker zararlı diyorlar ama biz böyle büyüdük.

Ben balık hapı kullandım hep halada kullanıyorm
Onunla ilgili bir bilgim yok canım. Ama ne yazık ki içerikte belirtilmeden bazı ilaçlarda kullanılıyomuş. Anneannemler yurtdışında yaşıyorlar. Bi kere gayrimüslim doktoru bi ilaç yazmış. Daha sonra "siz müslümansınız. Bu ilaçta domuz jelatini var. Başka ilaç yazmalıyım" demiş. Bizim doktorlarımızın bazılarına bu hassasiyet yok ne yazık ki.

Ama zararı olrsa ne yapıyoda sustruyo gazımı rahtlatıyokı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…