- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
İnşallah ilerlemez canım gerçekten çok ama çok zor oluyor boğaz ağrısı geniz akıntısı fln onlar geçerde ateş bi yükseldi mi o geçmiyor.. valla ne zormuş bebek bakmak annesi yanında olanlar çok sansli gerçekten
Valla esimle birlikte baktigimizda kahvalti yapmaya firsat bulamiyrm.Lokmalar bogazima diziliyrGecmis olsun canim.Ben de bogaz agrısi basladi tekrar
Ilac icme canim bence.Sıcak seyler ıc cnm bastrmaya cals. Yumusasın name lımonda yapıcam ben.. bıde taylotun zararı olrmukı
Ilac icme canim bence.
En guzeli canimNane lımon yapıyım o zaman
Al benden de o kadar canım. Sağıp dolaba koyanlara çok özeniyorumbenimkide ayni kızlar önce emziriyorum doymazsa mama veriyorum kalan sütü de sagip veriyorum
bende cok sikisinca veriyorum cnm rahatliyor birazKizlar kayinvalidem geldi.Minigin sıkıntısinı gorunce sekerli su verdirdi. Hakikaten hic kipırdamadan 1 saattr uyuyr.Zaraei olmaz,midesini rahatlatr diyr.Yavrum ikildamadan uyuyr ilk defa
Bundan sonra veririm canim.Cok rahatladi kuzum.Ikınmasi beni cok uzuyrdubende cok sikisinca veriyorum cnm rahatliyor biraz
klima sobadan daha beter canm hep hastalık boyle ıdare edecez care yok .yazın doguranlarda kıs bebekleri daha avantajlı dıyo anlamadım onlarında sıcaktan vucutları hep sivilce dokuyomus ter felan kısaca yenı dogan bebek bakmak zor ozen ıstıyo bakım ıstıyo neysekı vücudum dırenclı cabuk hastalık kapan bı bunyem yok sukur ayakta uyuyorum artık vallahi:)Aynen canim mart ayi gelseydi daha rahat olurdu k bizde bebislerde 2 gündür geceleri kizim bogazindabbalgam var gibi ses çıkarıyor ama gunduz geçiyor klimami aldirsam diyorum onunda sobadan farkı yok ne zormus kış bebisi olmak
Gazı mı geçirdi canım şekerli suKizlar kayinvalidem geldi.Minigin sıkıntısinı gorunce sekerli su verdirdi. Hakikaten hic kipırdamadan 1 saattr uyuyr.Zaraei olmaz,midesini rahatlatr diyr.Yavrum ikildamadan uyuyr ilk defa
Kizlar kayinvalidem geldi.Minigin sıkıntısinı gorunce sekerli su verdirdi. Hakikaten hic kipırdamadan 1 saattr uyuyr.Zaraei olmaz,midesini rahatlatr diyr.Yavrum ikildamadan uyuyr ilk defa
3 doktor da su önermiyoruz demişti bana daNe ıcn verdı cnm bn pek emın olamadm su bıle vermeyn dıyo dktrlar
Nane sütü azaltırmışNane lımon yapıyım o zaman
Canım görümcemin bebeği de ağlama krizine girmişti. Ne yaptıysak durmadı çocuk. Annem bi çay kaşığı şekerli su verdi. İçtiği gibi sustu ve uyudu. 1 yaşından önce tuz ve şeker zararlı diyorlar ama biz böyle büyüdük.Kizlar kayinvalidem geldi.Minigin sıkıntısinı gorunce sekerli su verdirdi. Hakikaten hic kipırdamadan 1 saattr uyuyr.Zaraei olmaz,midesini rahatlatr diyr.Yavrum ikildamadan uyuyr ilk defa
Onunla ilgili bir bilgim yok canım. Ama ne yazık ki içerikte belirtilmeden bazı ilaçlarda kullanılıyomuş. Anneannemler yurtdışında yaşıyorlar. Bi kere gayrimüslim doktoru bi ilaç yazmış. Daha sonra "siz müslümansınız. Bu ilaçta domuz jelatini var. Başka ilaç yazmalıyım" demiş. Bizim doktorlarımızın bazılarına bu hassasiyet yok ne yazık ki.Ben balık hapı kullandım hep halada kullanıyorm
Nane sütü azaltırmışdün bi sayfada okudum canım. Ama kuru nane de aynı öı bilmiyorum
3 doktor da su önermiyoruz demişti bana da
Başlarda mama verince sormuştum ben
Bu arada senin bebişte de dilinde beyazlık var dimi canım
Canım görümcemin bebeği de ağlama krizine girmişti. Ne yaptıysak durmadı çocuk. Annem bi çay kaşığı şekerli su verdi. İçtiği gibi sustu ve uyudu. 1 yaşından önce tuz ve şeker zararlı diyorlar ama biz böyle büyüdük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?