2017 Aralık Anneleri

Bana da öyle diyorlar canim da insan tereddutte kaliyor
Valla her söyleyene kulak asma canım yaa bizimkilerinde batıl inançları var beni deli ediyolar saçma sapan seyler hatta anaannem ve annemle bu konuda çok didişiyoruz evet tecrübeliler ama zaman değişti sen bildiğinden şaşma bence canım

Zatn byere alısp duzem otrttrmak kazm bnce
Bizimki koltukta anakucagında beşikte her yerde yatıyo sesten etkilenmiyo maaşallah öylede alıştırmak istiyodum çünkü ben gezmeyi çok seviyorum gittiğim yerde yatak arasın sessizlik arasın istemiyorum

Kızlar doktor bize saglık ocagında verilen d vit.damlası katkılıdır diye kendi yeni bi damla verdi. Cok da içime sinmiyor. Diğer kızımda saglık ocagında verileni kullanmıştım. Yine onu mu kullansam acaba?

Hep 3 rakami var ondan eminimde
Nerde nekadar nasil kullanilir iyi bi arastirin canim ya bebisler degerli.

Bizimki koltukta anakucagında beşikte her yerde yatıyo sesten etkilenmiyo maaşallah öylede alıştırmak istiyodum çünkü ben gezmeyi çok seviyorum gittiğim yerde yatak arasın sessizlik arasın istemiyorum

Bndr duzenı olsn ıstıyorm ama bemm ıstegıme gore degl kendı ıstegıne gore yasıyo beyefendı:)

Kzar ya yannzda bırısı kalıyomu nasıl ayarluyosunz yemek temzlık falan.. oglum anca uyudu ıkı saat daha uyur ınsallah napsam sasrıyorm yemkmı yapsam ırtalıkmı toplasam uyusammı ckta yorgnm napcagmı saardım

Ay ben onu unttm bak ıkı hafta olnca basla demstı 18 gnluk olduk buhun.. herkese verıluyo cnm nye kafa karstrıyokı bu dktr

Aynen canım valla iyi olur termal kumaş olması gerekiyor diyor ama o attığım resimde pek termale benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…