- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Canım bezin çizergesi yokmu sarı şeklinde, çişini yapınca o çizgi yeşil oluyor ön kısımda bezin dışında bide zaten çişi bezin içini hafif sarartır
Valla her söyleyene kulak asma canım yaa bizimkilerinde batıl inançları var beni deli ediyolar saçma sapan seyler hatta anaannem ve annemle bu konuda çok didişiyoruz evet tecrübeliler ama zaman değişti sen bildiğinden şaşma bence canımBana da öyle diyorlar canim da insan tereddutte kaliyor
Bizimki koltukta anakucagında beşikte her yerde yatıyo sesten etkilenmiyo maaşallah öylede alıştırmak istiyodum çünkü ben gezmeyi çok seviyorum gittiğim yerde yatak arasın sessizlik arasın istemiyorumZatn byere alısp duzem otrttrmak kazm bnce
Bence de canim çok haklisinValla her söyleyene kulak asma canım yaa bizimkilerinde batıl inançları var beni deli ediyolar saçma sapan seyler hatta anaannem ve annemle bu konuda çok didişiyoruz evet tecrübeliler ama zaman değişti sen bildiğinden şaşma bence canım
Hep 3 rakami var ondan eminimdeCanim buzluktakinin süresi 3 ay ve ilk once buzluktaki sutu buzdolabına indiriyorsun orada eriyor ve ömrü 3 gün sıcak suda biberonu beklerim isitiyorsun biz meme reddi yaşadığımız sıralar yoğun bakim hemşiresi anlatmisti
Bizde surekli ıkinma seklinde var.Gaz cıkarmaya cslısyr.Aci elma yagı aldırdim bakalım,uyaninca surcemKizlar bu gaz sancisi hakkında bilgi verin ya
Bizimki koltukta anakucagında beşikte her yerde yatıyo sesten etkilenmiyo maaşallah öylede alıştırmak istiyodum çünkü ben gezmeyi çok seviyorum gittiğim yerde yatak arasın sessizlik arasın istemiyorum
Bizde surekli ıkinma seklinde var.Gaz cıkarmaya cslısyr.Aci elma yagı aldırdim bakalım,uyaninca surcem
Kizlar bu gaz sancisi hakkında bilgi verin ya
Kızlar doktor bize saglık ocagında verilen d vit.damlası katkılıdır diye kendi yeni bi damla verdi. Cok da içime sinmiyor. Diğer kızımda saglık ocagında verileni kullanmıştım. Yine onu mu kullansam acaba?
Çay kaşığı ile ver o zaman canım, zaten 24 Aralık da 1 günlük diye sayıyoruz canımçok gitmez dimi canim acaba cay kasigiyla mi versem doğduğu günü saymıyor muyuz kuzum
Tamam canim.Ins.fayda ederCanm kullanda banada söle ınsallah faydası olr
Valla ne bileyim.Zeytinyaglı ztn verdigi damla.Katki yokmus icindeAy ben onu unttm bak ıkı hafta olnca basla demstı 18 gnluk olduk buhun.. herkese verıluyo cnm nye kafa karstrıyokı bu dktr
Resim attım canım bak o sitelerde varmış bende daha yeni gördüm oralarda satıldığını bi bakayım demiştim nasılmış diye denk geldi :)Ayy nerde var acaba bide kaç para hemen almalıyım:)
Aynen canım valla iyi olur termal kumaş olması gerekiyor diyor ama o attığım resimde pek termale benzemiyorMikrodalga kullanmıyorum cnm ben..normal fırında 120 derecede 5-7 dk ısıtın diyor..kumaş seçimi önemli bunda fırında yanmaması lazım ısıtırken..yaparsam foto atarım fikir olur gazlı bebek sahibi olan annelerimize..
:)) daha neler le karşılaşacağızBnde bunu bı haftalıkken farkettım :) reklamdn gırdm daha dgrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?