Ben çay kaşoğına damlatıp ağzına veriyorum..Canım 7 aralıkta başlıyoruz zaten kapağını açınca göreceksin ucu minik ve ters çevirince damla damla geliyor ağzını açıp damlatacaksın koyu kıvamlı biraz damla zaten
Mikrodalga fırın eğer yoksa normal fırında onun derecesi var yazıyor netde canım zaten ısıtma süresi 2 veya 3 dk bişey dur ben bi bakayım keseyle koyuyorsun öyleceE keseye koyduk diyelim kiraz çekirdeğini..nasıl kullanıcaz cnm ısıtıcaz mı ıslatıcaz mı
Öylede olur kuzum farketmezBen çay kaşoğına damlatıp ağzına veriyorum..
Bende bakayım hemen çok gazlıyız ve hep ağlıyoruz..saç kurutma açınca susuyor sadece..1aylık olduk uykuya hasretim gece hele hiç uyumuyorÖylede olur kuzum farketmez
Fiyatlar uygunmuş evet ama burda bulabilir miyim..bi baksın eşim de olmazsa evde yaparım kendim..becerikliyimdir gelir elimden dikişluul2 bak kuzum fiyatlar çok uygun öyle pahalı değil bi inceleyim içinde çekirdek var mı
Morhipoda kapıda ödemede var 15 e düşmüş ama yapabilirsen MaşAllahhh yap valla :))Fiyatlar uygunmuş evet ama burda bulabilir miyim..bi baksın eşim de olmazsa evde yaparım kendim..becerikliyimdir gelir elimden dikiş)
Nasıl iyi geldiğini yanı sistemi ni merak ettim..kiraz çekirdeği daha uzun süre sıcak kalıyormış ve bebeği yanmayacak derecede kalaabiliyormuş..yani amaç karnı sıcak tutmak..luul2 bi bak buraya istersen canım
Evet canım kendi içinde sıcaklığını muhafaza ediyor uzun süre eskiler yaparmış böyle bide sıcak su torbası tehlikeli patlayabilir sıcak su sızdırabilir, bide şifası olduğu söyleniyor çok faydalıymış herşeyin doğalı iyi sonuçta :)Nasıl iyi geldiğini yanı sistemi ni merak ettim..kiraz çekirdeği daha uzun süre sıcak kalıyormış ve bebeği yanmayacak derecede kalaabiliyormuş..yani amaç karnı sıcak tutmak..
Bende çok doğalcıyım cnm..Daha önceden bilseydim yazın biriktirirdim çekirdekleri..üzüldüm şimdi..dolapta bir poşet kiraz var ama yetmez herhalde..Evet canım kendi içinde sıcaklığını muhafaza ediyor uzun süre eskiler yaparmış böyle bide sıcak su torbası tehlikeli patlayabilir sıcak su sızdırabilir, bide şifası olduğu söyleniyor çok faydalıymış herşeyin doğalı iyi sonuçta :)
Çok azsa yetmeyebilir canım olmadı aktarda satılıyor çekirdekden ordan alırsın şu ısı işini netden bi bak kaç dercede ısıtılıyor, valla bende doğaldan yanayım Allah boşuna yaratmamış hepsinin aytı şifası var ElhamdülillahBende çok doğalcıyım cnm..Daha önceden bilseydim yazın biriktirirdim çekirdekleri..üzüldüm şimdi..dolapta bir poşet kiraz var ama yetmez herhalde..
Bizim topuk kani 5. Gunu alındı kuzum da bakalım bizim kiz da kaybettiği kiloyu geri alabilecek mi çocuk doktoruna goturecez bizdeEvwt canım dediğin gibi bizimde bugün topuk kanı alundı sağlık ocağında aile hekimi baktı çok iyi durumda dedi siz yolmayın sakın dedi nasıl kıyıp yolacaksam oda yaniii tövbe yarabbim :/ kilo kaybetmiştik hwr bebek gibi 3.850 den 3.600 e düşmüştü şükür 4 kilo olmuş çok korkarak gittim zaten hemşireler deli etti, dr diyor gayet iyi ayakları beyazlamış en son yüz ve gözden atar sarılığı diyor zaten biliyorum, hemşire de hastaneye götürün yüzü sarı diyor kafayı yemişler yaa e kilo almış şükür kakası çişide yerinde takip ediyorum illa adamın canını sıkacaklar
çok gitmez dimi canim acaba cay kasigiyla mi versem doğduğu günü saymıyor muyuz kuzumCanım 7 aralıkta başlıyoruz zaten kapağını açınca göreceksin ucu minik ve ters çevirince damla damla geliyor ağzını açıp damlatacaksın koyu kıvamlı biraz damla zaten
Mikrodalga kullanmıyorum cnm ben..normal fırında 120 derecede 5-7 dk ısıtın diyor..kumaş seçimi önemli bunda fırında yanmaması lazım ısıtırken..yaparsam foto atarım fikir olur gazlı bebek sahibi olan annelerimize..Çok azsa yetmeyebilir canım olmadı aktarda satılıyor çekirdekden ordan alırsın şu ısı işini netden bi bak kaç dercede ısıtılıyor, valla bende doğaldan yanayım Allah boşuna yaratmamış hepsinin aytı şifası var Elhamdülillah
Benim bebeğim acayip gazli..takip edemedim kuzum ne atıcaksın :) ne yapiyorsunMikrodalga kullanmıyorum cnm ben..normal fırında 120 derecede 5-7 dk ısıtın diyor..kumaş seçimi önemli bunda fırında yanmaması lazım ısıtırken..yaparsam foto atarım fikir olur gazlı bebek sahibi olan annelerimize..
Ayy nerde var acaba bide kaç para hemen almalıyım:)kızlar bunu bi araştırın ben alacağım bana drum önerdi çok faydalıymış doğal çözüm
Bende koltuğa yatırıyprum..yada anakucağına..çünkü bizim beşiğimize hala ablamız yatıyor nasıl alışacak odasına yatağına büyük kızım bilmiyorum..
Bebekler eğik büzük yatmayı çok severler cnm anakucağında öyle oluyor bizim..ama uykumuz yok denecek kadar az olduğu için..
Bizimki hep besikte canim ki hep besigini arıyor zzaten koltuğa yatirdigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?