2017 Aralık Anneleri

Canım 7 aralıkta başlıyoruz zaten kapağını açınca göreceksin ucu minik ve ters çevirince damla damla geliyor ağzını açıp damlatacaksın koyu kıvamlı biraz damla zaten
Ben çay kaşoğına damlatıp ağzına veriyorum..

E keseye koyduk diyelim kiraz çekirdeğini..nasıl kullanıcaz cnm ısıtıcaz mı ıslatıcaz mı
Mikrodalga fırın eğer yoksa normal fırında onun derecesi var yazıyor netde canım zaten ısıtma süresi 2 veya 3 dk bişey dur ben bi bakayım keseyle koyuyorsun öylece

luul2 bak kuzum fiyatlar çok uygun öyle pahalı değil bi inceleyim içinde çekirdek var mı

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-02-11-20-02.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2018-01-02-11-19-52.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 47
Fiyatlar uygunmuş evet ama burda bulabilir miyim..bi baksın eşim de olmazsa evde yaparım kendim..becerikliyimdir gelir elimden dikiş )
Morhipoda kapıda ödemede var 15 e düşmüş ama yapabilirsen MaşAllahhh yap valla :))

luul2 bi bak buraya istersen canım

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-02-11-25-56.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 40
Nasıl iyi geldiğini yanı sistemi ni merak ettim..kiraz çekirdeği daha uzun süre sıcak kalıyormış ve bebeği yanmayacak derecede kalaabiliyormuş..yani amaç karnı sıcak tutmak..
Evet canım kendi içinde sıcaklığını muhafaza ediyor uzun süre eskiler yaparmış böyle bide sıcak su torbası tehlikeli patlayabilir sıcak su sızdırabilir, bide şifası olduğu söyleniyor çok faydalıymış herşeyin doğalı iyi sonuçta :)

Bende çok doğalcıyım cnm..Daha önceden bilseydim yazın biriktirirdim çekirdekleri..üzüldüm şimdi..dolapta bir poşet kiraz var ama yetmez herhalde..

Bende çok doğalcıyım cnm..Daha önceden bilseydim yazın biriktirirdim çekirdekleri..üzüldüm şimdi..dolapta bir poşet kiraz var ama yetmez herhalde..
Çok azsa yetmeyebilir canım olmadı aktarda satılıyor çekirdekden ordan alırsın şu ısı işini netden bi bak kaç dercede ısıtılıyor, valla bende doğaldan yanayım Allah boşuna yaratmamış hepsinin aytı şifası var Elhamdülillah

Bizim topuk kani 5. Gunu alındı kuzum da bakalım bizim kiz da kaybettiği kiloyu geri alabilecek mi çocuk doktoruna goturecez bizde

Canım 7 aralıkta başlıyoruz zaten kapağını açınca göreceksin ucu minik ve ters çevirince damla damla geliyor ağzını açıp damlatacaksın koyu kıvamlı biraz damla zaten
çok gitmez dimi canim acaba cay kasigiyla mi versem doğduğu günü saymıyor muyuz kuzum

Mikrodalga kullanmıyorum cnm ben..normal fırında 120 derecede 5-7 dk ısıtın diyor..kumaş seçimi önemli bunda fırında yanmaması lazım ısıtırken..yaparsam foto atarım fikir olur gazlı bebek sahibi olan annelerimize..

Benim bebeğim acayip gazli..takip edemedim kuzum ne atıcaksın :) ne yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…