• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

:)) daha neler le karşılaşacağız

Oyle cnm walla hele bız ılk bebegı olanlar daha cook sey var ogrenecegımz benıslerın gunu gununu ttmuyo... bıd bu yorgnluk enerjı ıcın neler yapcaz ya uyku duznımz yok yemek duzenmz yk basım agrıyo byle ılnca

Emiyor emiyor uyumuyor
Kayınvalidem biz de
Hemen mama yapıveriyor
İçiyor tabi bizimki de
Bugün memeyi reddedip biberonla mamayı içince baya ağladım uyumuşum sonra
Ne zaman düzene girecek bu sütüm
Bebeğim her istediği anda yetmiyor 2-3saat geçmesi gerekiyor onun istediği kadar olması için
Bebeğim biberona alışmadan ben bu işi çözemicem galiba
Şimdi içirdim 2 saat sonra tekrar sağıcam bakalım kaç çıkacak
Sağmak yerine emmesi daha çok arttırır bence canım. Duygusal etkileşim önemli. Bizimkiler de mamayı çok söyledi ama ben direndim. Verirsen bile kaşıkla ver diyorlar. Biberon emmeyi biraktirabilir demisti ebe.

Oyle cnm walla hele bız ılk bebegı olanlar daha cook sey var ogrenecegımz benıslerın gunu gununu ttmuyo... bıd bu yorgnluk enerjı ıcın neler yapcaz ya uyku duznımz yok yemek duzenmz yk basım agrıyo byle ılnca
Aynen canım çok mutluyum evladımı kucağıma aldım sağlıkla şükürler olsun ama iliğim kurudu daha on gün oldu koşturmadan hızla kilo verdim yemek iş kızlar uykusuzluk derken benimde baiım çok ağrıyor

Sağmak yerine emmesi daha çok arttırır bence canım. Duygusal etkileşim önemli. Bizimkiler de mamayı çok söyledi ama ben direndim. Verirsen bile kaşıkla ver diyorlar. Biberon emmeyi biraktirabilir demisti ebe.
Aynen canım bide meme emerken eldivenlerini çıkarıyorum memeyle teması olsun diye çok önemli bağı kurmak sonrasında süt daha da artıyır bebekle ten teması olduğu zaman

Bizde surekli ıkinma seklinde var.Gaz cıkarmaya cslısyr.Aci elma yagı aldırdim bakalım,uyaninca surcem
Aynen bizde böyle bugün su saat oldu hiç uyarmadı az öncede sulu sarı kaka yaptı acı badem yagi ise yariyor mu da canim

Kizlar ya ne sorcam siz hamilrlikte kullandigimiz gyneferonla decaviti icoyomusunuz.ben doktora sormaya unuttum.bir ay oldu hic icmedim.ama cok halsizligim var bembeyaz oldum.axaba kansizlikmi olustu.evde iki kutu var icsemmi bilemedim

Kizlar ya ne sorcam siz hamilrlikte kullandigimiz gyneferonla decaviti icoyomusunuz.ben doktora sormaya unuttum.bir ay oldu hic icmedim.ama cok halsizligim var bembeyaz oldum.axaba kansizlikmi olustu.evde iki kutu var icsemmi bilemedim
Bana kan hapina devam et dedi canım.Receteme yazmis hatta

Canim benim kan ve demir degerlerime bakıldı sezeryandan sonra demir 23 e kan 9 a düşmüş kan ilacı devam ddi ama ben icemiyorum bulantı yapti

Kızlar bugun aşımızı olduk.
Simdilik bi sorun yok.
Cocuk uyuyo ben yemek yapiyorum.
Bi kiz okuldan geldi digeride 1 saate gelir.
Sonra baba gelir.
Dinlenmek surda dursun yemek varsa evi supuruom
Yemek yoksa o gun yemek yapiom.
Sabahin 7 sinde kalkiom.
Aksam cocuk yatinca hemen yatiyorum.
Rabbim kolaylik versin hepimize.

Benim de misina gibi bişeyle dikili cnm..iki kenarda Düğümcük var..merak etme tereyağından kıl çeker gibi oluyor hiç anlamıuorsun bi kenarını kesiyor diğer uçtan tutup çekiyor..deri altı estetik dikiş oluyormuş bu..ve enfeksiyon riski azmış..

Çektik dikişleri Canm çok şükür ağrı sızı olmadı dediğin gibi bi ucundan çekip çıkardılar.. estetik dikiş oldupunu bilmşyrdum Canm iyiymiş..

Allah Allah benim oda yoktu kuzum niye öyle bi teknik uyguluyorlar halen vallahi anlamıyorum anneye korku filmi yaşatır gibi!

Ben de anlamdım Canm her doktr farklı.. burdan bi arkadş deri altı estetik dikiş olduğunu söledi sevindm bilmşyrdm..
korktuğum gibi değilmiş Canm şükür çektirdik dikişleri..

Back
X