2017 Aralık Anneleri

Kızlar devit 3 ü ne zamn vermemiz lazım çocuk doktru 7. Gün başla demişti sağlık ocağı 16. Gün. Biz daha başlamadık sürekli unutuyrm sizler nasıl verdiniz yA da vereceksiniz ??

Sağmak yerine emmesi daha çok arttırır bence canım. Duygusal etkileşim önemli. Bizimkiler de mamayı çok söyledi ama ben direndim. Verirsen bile kaşıkla ver diyorlar. Biberon emmeyi biraktirabilir demisti ebe.
Kaşıkla da denedim
Diliyle ittiyriyor
Yiyemiyor
Üzülüp biberona dönüyorum sonra
Bugün vermemek için direniyorum
Saat 12den beri sadece 1saat uyudu
Hep memedeydi
Nasıl doyacak bu bebiş
Süt birikmedi ki
Uyutuyorum uyutuyorum geri uyanıyor 5dakika içinde

Ben de anlamdım Canm her doktr farklı.. burdan bi arkadş deri altı estetik dikiş olduğunu söledi sevindm bilmşyrdm..
korktuğum gibi değilmiş Canm şükür çektirdik dikişleri..
İyi bari kuzum acımamış kimi doktorda daha halen boydan boya dikiyor en dış dikişi öyke sandım

Kızlar devit 3 ü ne zamn vermemiz lazım çocuk doktru 7. Gün başla demişti sağlık ocağı 16. Gün. Biz daha başlamadık sürekli unutuyrm sizler nasıl verdiniz yA da vereceksiniz ??
Kuzum 15. Gün başlanır günde 3 damla istersen çay kaşığına damlat öyle ver ağzına direk yapamazsan

Kızlar bebeğimde sarılık 18.5 çıktı. Doktor yatıralım diyo. Sarılıktan dolayı yatıranların değeri kaçtı? Ne kadar günde taburcu oldunuz? Çok üzgünüm şu anda.

İyi bari kuzum acımamış kimi doktorda daha halen boydan boya dikiyor en dış dikişi öyke sandım

Aynn Canm çok şükür acıdan çok korkarım.. ben de estetik olduğunu öğrenince sevindm..

Kuzum 15. Gün başlanır günde 3 damla istersen çay kaşığına damlat öyle ver ağzına direk yapamazsan

Tam cnm 15. Gün başlarım kaşıkla verrm daha rahat gibi teşkler Canm

Kızlar bebeğimde sarılık 18.5 çıktı. Doktor yatıralım diyo. Sarılıktan dolayı yatıranların değeri kaçtı? Ne kadar günde taburcu oldunuz? Çok üzgünüm şu anda.
Arkadaşımın bebişi 16 ile bir gece hastanede kaldı canım fototerapi aldı
Kaçıncı gününüz bugün sizin

Canım moralini bozma lütfen yatsada tedavi olur çıkar onun iyiliğine bu zaten en fazla 3, 4 gün tutarlar sen kendin moralli ol ki bebeğine sütün azalmasın yine onun zararına olur sütün ve sen ona lazımsın bişey olmaz Allahın izniyle kuzum İnşAllahh, haklısın ama işte bazen böyle oluyor dermansız dert vermesin evlatlarımıza Rabbim ❤

18di 2 gün yattı. Ayrı kalmak istemiyorsunuzdur biliyorum ama fototerapi ile cok güzel toparlaniyorlar gecmis olsun

kac günlük oldu pekı canm ya benımkıde tutmazsa ayy düşünemiyorum
Ayy canim alsa bide dert almasa bi dert.benimki suan meme bagimlisi oldu valla.keske hic baslamasam diyorum.meme dustugu ana feryat figan basliyo aglamaya.elim memede kaldi valla.tuvalete gidemiyom bu yuzden

Uzerini yikamadim yapıştırma zaten cesaretin yok
Kuzum bende 3. Doğumumda sezeryandıya eve gelir gelmez banyomu yaptım bant falanda yoktu hiçbirşey olmadı senin ki gibi yapıştırmaydı inan çok rahatlar ve stresini atarsın ve sütün çok fazla çoğalır sıcak duşla bence hemen yap korkma bişey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…