• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

İdrarının rengini takip et eğer hafif hafif sarıya dönmeye başladıysa aarılığı yavaş yavaş atmaya başlamıştır zaten iyice rengi koyulaştığında çişinin bil ki iyice atıuor sarılığı ben idrarını takip ediyorum dr larda öyle yapın diyor zaten
Israrla nasil takip ediyorsun ki canim bezden ben anlayamıyorum zati kakayla hiç ayırt edilmiyor

İdrarının rengini takip et eğer hafif hafif sarıya dönmeye başladıysa aarılığı yavaş yavaş atmaya başlamıştır zaten iyice rengi koyulaştığında çişinin bil ki iyice atıuor sarılığı ben idrarını takip ediyorum dr larda öyle yapın diyor zaten
Peki canim sariligi attıktan sonra tekrar sarılık olma ihtimali var mi yarın konrtolumuz var

kızlar bunu bi araştırın ben alacağım bana drum önerdi çok faydalıymış doğal çözüm

Bundan tabi yüzü falan daha değişik ama içi yine kiraz çekirdeğiyle dolu yurtdışından isteeim abim orda yaşıyor ve onlarda bebeğine kullanıyormuş çok iyiymiş ben burda yok sanıyordum

kızlar kızım emzık nıyetıne emıyo benı ya meme vermeyince de çığlık cıglıga aglıyo emzık ıcın cok mu erken 10 gunluk olduk
Canim benn 4. Günde verdim meme reddi yaşayınca mecbur kaldim ki k uvezde kaldığında hemsireninn kendisi de veriyordu erken olsa vermezdi

Canim ben sagdigimi icirdim malesef depolicak sutum yok.
Buzdolabindaki sıcak suya koyarak ılıstırırsında.
Buzluktaki icin bi arastir istersen.
Canim buzluktakinin süresi 3 ay ve ilk once buzluktaki sutu buzdolabına indiriyorsun orada eriyor ve ömrü 3 gün sıcak suda biberonu beklerim isitiyorsun biz meme reddi yaşadığımız sıralar yoğun bakim hemşiresi anlatmisti

Canm komple dikiş Yok amaliyat yerinn sağın da ve solunda bi iplik düğüm atılmış, ortası yapıştrma.. her kalkıp otrduğum da bıçak batırıyorlar sanki o kadar kötü dikişleri aldrrken Canm yanmaz inşşlh :KK43:
Allah Allah benim oda yoktu kuzum niye öyle bi teknik uyguluyorlar halen vallahi anlamıyorum anneye korku filmi yaşatır gibi!

Masallah canim ya bizim ki de keşke yarim saate bir kizimda uyansa ben uyandırmak için cirpiniuorum
Kuzum 3 güne normale dönmeye başlar bende çabalıyorumdum yeni yeni artık kendi uyanıp bağırıyor saat başı

K Koala_anne bizim kizlarin dogum tarihi 23 aralık ya ebe bana d vitaminini 15. Gunu damla seklinde basla ddi hangi gün başlamış olacaz sen ne zaman baslayacaksin bide o 3 damlayi nasil ayarlayacaz

Kizlar bu gaz sancısı nasil anlayacaz BI de benim canim portakal istiyor ama gaz yapar diye yiyemiuorum

Kabuk gibi dediğin şey sarı gibi dimi canim bizim göbek bağı duseli 8 gün oldu ama hala var o kabuktan
Evwt canım dediğin gibi bizimde bugün topuk kanı alundı sağlık ocağında aile hekimi baktı çok iyi durumda dedi siz yolmayın sakın dedi nasıl kıyıp yolacaksam oda yaniii tövbe yarabbim :/ kilo kaybetmiştik hwr bebek gibi 3.850 den 3.600 e düşmüştü şükür 4 kilo olmuş çok korkarak gittim zaten hemşireler deli etti, dr diyor gayet iyi ayakları beyazlamış en son yüz ve gözden atar sarılığı diyor zaten biliyorum, hemşire de hastaneye götürün yüzü sarı diyor kafayı yemişler yaa e kilo almış şükür kakası çişide yerinde takip ediyorum illa adamın canını sıkacaklar

Allah Allah benim oda yoktu kuzum niye öyle bi teknik uyguluyorlar halen vallahi anlamıyorum anneye korku filmi yaşatır gibi!
Bende de yok canim yapışkan benim ki doktor banti cikardi sadece kesigin baslangic ve bitis yerinde kabuk var sadeve

Israrla nasil takip ediyorsun ki canim bezden ben anlayamıyorum zati kakayla hiç ayırt edilmiyor
Canım bezin çizergesi yokmu sarı şeklinde, çişini yapınca o çizgi yeşil oluyor ön kısımda bezin dışında bide zaten çişi bezin içini hafif sarartır

Peki canim sariligi attıktan sonra tekrar sarılık olma ihtimali var mi yarın konrtolumuz var
Yok Allahın izniyle canım o ilk doğduğunda bütün bebeklerde olur önemli olan ilerleyip azalması zaten en fazla ışık tedavisi görürüler geçer bide 40 çıkana kadar tende kalır yani yüzünde gözünde yavaş yavaş gider

Bundan tabi yüzü falan daha değişik ama içi yine kiraz çekirdeğiyle dolu yurtdışından isteeim abim orda yaşıyor ve onlarda bebeğine kullanıyormuş çok iyiymiş ben burda yok sanıyordum
Var kuzum artık kendin kesede yapabilirsin aktarlarda satılıyor kiraz çekirdeği çok faydalı dr lar da öneriyor

K Koala_anne bizim kizlarin dogum tarihi 23 aralık ya ebe bana d vitaminini 15. Gunu damla seklinde basla ddi hangi gün başlamış olacaz sen ne zaman baslayacaksin bide o 3 damlayi nasil ayarlayacaz
Canım 7 aralıkta başlıyoruz zaten kapağını açınca göreceksin ucu minik ve ters çevirince damla damla geliyor ağzını açıp damlatacaksın koyu kıvamlı biraz damla zaten

Back
X