2017 Aralık Anneleri

Ebeler de yeni dogan hemsireleride öyle diyor camim ama kaynanam çocuğu usutuyorsun diyi beni delirtiyo
Ayyy benim anaannemde çocuk üşüyünce hıçkırır diyo deli ediyo beni ama miğdesi genişliyo canım boşver kaynananı

Bebeğim akşam 7 den beri gaz sancisi çekiyor.mahvolduk hiç uyumadı yavrum.karni kas kati. Denemediğim yöntem kalmadı ilk defa böyle oldu.agladikca canım gidiyor
Canım sıcak su lastiğini havluya sarıp ayaklarına koy canım bizimkine çok iyi geldi

Ya kizlar bu saatle uyandırıp emzirme işi hep mi devam edecek

Ewt tecrubelıler bılgılebdrrse sevırınım.. bıde anne suyunden bebege geven gaz ve kabzlık yapan yıyecekker neler sordm ama arada kaynadı galıba :) buda cok onemlımlonu

G Gulum80 cmm benm yanlarm mahvoldu o bantı cıkartken bı sıvı dokmesı lazmdı dokmedı cıkardı snra camasırım yapstı tenıme ta hastanede kanadı su topladı daha yenı kabuk bagladı yara bere ıcınde belmn yanları kanklatı dun attı daha acımıuo artk ama gotntu koyu

Ahhh ahhh hepmzde aynı dertler suleynce ayıp oluyo dıyolar ama benım bı goz odam var sobalı benehm brda uyuyo kalkıuo rmzrıyorm brda yasıyorz kısaca bırı geldgnde tum duzen bozuluyo.. kaynana komsular gelmk ıstıyo dedı bende mevld yapcm o zaman grlsnlr dedım oda ölr dems.. naspse kırkımcıknca mevld yaparm gelr hepsı brden tek yek ugtasmaya gercekten vaktmda enerjmdr yk

Bende canim uyku yok 10 gündür bide sezeryan sonrası bantın çıkarıldığı yerde tahriş oluştu bende ya normal mi

Cnm ben bandı sezeryanın ertesi günü çektim tekrar koymadık.. doktrum eve gider gitmez bandı çek duş al dddi tekrar da koyma daha çabuk toparlar yara dedi.. yarın da dikişleri alacaz

Beslenme hakknda fkkrı olan ykmu ne yıcez ne yemıcez bızz

Kızlar herkese mutlu yıllar bebişlerle ilk yıl başı. Çok şükür rabbime bu günler gelsin diye senelerce dua ettim. Yılbaşı olduğu için değil bebeğimle geçirdiğim her gün çok özel Emin’im herkesin de öyledir Allah bebişlerimizle geçireceğimiz uzun bir ömür nasip etsin

Kızlar yeni yılınız kutlu olsun..bebislerimizle sağlıklı huzurlu mutlu yıllarımız olsun inşallah..
umudunu-kaybetme canimm herşey gaz yapıyor bir bardağa tarcın koyup iç-içe artık... @dilekylmz22 canimm senin sütün az mıydı öyle hatırlıyorum sanki.benimde azdı.galactago diye bir damla var onu kullandım maşallah diyim arttı.bir dene bence kuzumm....tamamen bitkisel damla.

Ay bu konuda da yapacağımı şaşırdım ben de bakliyat yemiyorum bulgur yemiyorum lahana brokoli karnabahar yemiyorum gaz yapıyır diye o gaz sancısı başladı mı saatlerce ağlıyor kıpkırmızı kalıyor canımın parçası. Ispanak pırasa çorba başka da Yok. Tabi bu seferde sütün besleyiciligi olmuyor diye üzülüyorum cidden tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyoruz.
Beslenme hakknda fkkrı olan ykmu ne yıcez ne yemıcez bızz
bu

Benmı ıcıcem canım toz tarcnmı bıde hc sevmem tarcını bn ewıme almam hıc.. rezene cayı aldm bnde hergn bı batdk ıcıyorm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…