Bebek yagi surdum canim hametan var onu sursem olur mu kiO gecer canim.Bepanthen falan sursen ii gelir belki
Cilt yanıgi ve tahrislerde kullanilir diye biliyorum.Sur istersen canimBebek yagi surdum canim hametan var onu sursem olur mu ki
Iste doktorda oyle dedi canim.Gaz olsa saatlerce aglar diyr ama surekli ıkınması gaz gibi geliyr banaCanim benim kızın ayakları hep cekik öyle yaymayı seviyor ellerini de emerken savuruyor ama gaz sancisi olsa ağlamaz mi
Canım bi ara benimde öyle oluyodu bende bezi takar takmaz battaniýeye sarıp uyumadan emziriyo sonra üzerini giydiriyodum öyle dene istersenCanim değiştirirken uyaniyoru sonra geri uyuyo
Çatlağın çözümü yok diye biliyorum canım hangi krem adını biliyomusun hemen alıyım :)Sıkılaştıysa krem kullanırsın geçer inşallah o da canım
Ayyy benim anaannemde çocuk üşüyünce hıçkırır diyo deli ediyo beni ama miğdesi genişliyo canım boşver kaynananıEbeler de yeni dogan hemsireleride öyle diyor camim ama kaynanam çocuğu usutuyorsun diyi beni delirtiyo
Canım sıcak su lastiğini havluya sarıp ayaklarına koy canım bizimkine çok iyi geldiBebeğim akşam 7 den beri gaz sancisi çekiyor.mahvolduk hiç uyumadı yavrum.karni kas kati. Denemediğim yöntem kalmadıilk defa böyle oldu.agladikca canım gidiyor
Ya kizlar bu saatle uyandırıp emzirme işi hep mi devam edecek
Valla şimdi bende sinir oldum ya komşunun biri gelmiş oturdu kalkmıyor kaynanam cenaze evine gidecek ben gelinle kalırım evde sıkılıyorum diyor ya zaten gece hic uyumadim daha yorgunluğunu atamadim kizi 2 saate bir uyandırmaya çalışıyorum bi de senle mi ugrasacam
Sabah sadece 5 damla canimm...bugun aldıysan şimdi ver 5 damla ya5in sabah verirsin
Derdinize derman olacak ne varsa derim yeterki işiniz hallolsun derman olsun canım benim rica ederim ❤
Bende canim uyku yok 10 gündür bide sezeryan sonrası bantın çıkarıldığı yerde tahriş oluştu bende ya normal mi
Cilt yanıgi ve tahrislerde kullanilir diye biliyorum.Sur istersen canim
buBeslenme hakknda fkkrı olan ykmu ne yıcez ne yemıcez bızz
Kızlar yeni yılınız kutlu olsun..bebislerimizle sağlıklı huzurlu mutlu yıllarımız olsun inşallah..
umudunu-kaybetme canimm herşey gaz yapıyor bir bardağa tarcın koyup iç-içe artık... @dilekylmz22 canimm senin sütün az mıydı öyle hatırlıyorum sanki.benimde azdı.galactago diye bir damla var onu kullandım maşallah diyim arttı.bir dene bence kuzumm....tamamen bitkisel damla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?