- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Ay bu konuda da yapacağımı şaşırdım ben de bakliyat yemiyorum bulgur yemiyorum lahana brokoli karnabahar yemiyorum gaz yapıyır diye o gaz sancısı başladı mı saatlerce ağlıyor kıpkırmızı kalıyor canımın parçası. Ispanak pırasa çorba başka da Yok. Tabi bu seferde sütün besleyiciligi olmuyor diye üzülüyorum cidden tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyoruz.
bu
Kızlar herkese mutlu yıllar bebişlerle ilk yıl başı. Çok şükür rabbime bu günler gelsin diye senelerce dua ettim. Yılbaşı olduğu için değil bebeğimle geçirdiğim her gün çok özel Emin’im herkesin de öyledir Allah bebişlerimizle geçireceğimiz uzun bir ömür nasip etsin
Cnm benim..kış sebzelerinin hemen hepsi gaz yapıyor..kuru bakliyat zaten gaz ve bi o kadar faydalı..çorba ıspanak kereviz pazı et balık tavuk patates havuç..bunlardan bişeyler yapıp yemeye çalışıyorum ben..soğan çiğ gaz yapar yeme..börülce aut yapar diyorlar ama benim kızımda gaz yaptı yiyemiyorum..gebelikte bile daha çok yiyecek alternatifi vardı şekerden dolayı..Beslenme hakknda fkkrı olan ykmu ne yıcez ne yemıcez bızz
Pırasa da gaz yaparmış cnmAy bu konuda da yapacağımı şaşırdım ben de bakliyat yemiyorum bulgur yemiyorum lahana brokoli karnabahar yemiyorum gaz yapıyır diye o gaz sancısı başladı mı saatlerce ağlıyor kıpkırmızı kalıyor canımın parçası. Ispanak pırasa çorba başka da Yok. Tabi bu seferde sütün besleyiciligi olmuyor diye üzülüyorum cidden tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyoruz.
bu
Ay ciddi misin ee ne kaldı yenilecek kuru kuru ekmek mi yiyeceğiz of...Pırasa da gaz yaparmış cnm
Cabim bana doktor sogan sarimsak meecimek karnibahar lahana 3 ay yasakladi.baklagilleedende haftada sadece bi kere yiyebilirsin dedi.hazir gidalar abur cubur yasak.ne yicem bende bilemedim valla.Ewt yanı yanls yaptgmz baey varsa bulerlm ben genelde hergn yarmalı yogrt cırbası ıctm bı dun tarhana ıcm makarna yedım... kelem lahana sarması yıyodm odamı gaz yapıyokı
Evet kış anneai olmak zor cnm..Ay ciddi misin ee ne kaldı yenilecek kuru kuru ekmek mi yiyeceğiz of...
Ay ben hersey ı yiyorum . Bebemİ hiç dusunmeden iyi mi kotumu yapıorum bilmiorumDere otu, marul, ayva,havuç,tahin helvası ben bunları yiyorum.
benm kesildi tamamen canim.beyaz su geliyor sıkınca o da cok zorlayinca.bebege emzirmeye calistm zorla o da emmiyor beni artk kiscak gibi yapiyo kendini bide ağlıyo sut gelmiyo diye.masallahimz var bugunlerde istahi cok acik sutum yetmezdi zaten ona.huykari degisiyi çığlık çığlığa agliyo acikinca.Kızlar yeni yılınız kutlu olsun..bebislerimizle sağlıklı huzurlu mutlu yıllarımız olsun inşallah..
umudunu-kaybetme canimm herşey gaz yapıyor bir bardağa tarcın koyup iç-içe artık... @dilekylmz22 canimm senin sütün az mıydı öyle hatırlıyorum sanki.benimde azdı.galactago diye bir damla var onu kullandım maşallah diyim arttı.bir dene bence kuzumm....tamamen bitkisel damla.
Cabim bana doktor sogan sarimsak meecimek karnibahar lahana 3 ay yasakladi.baklagilleedende haftada sadece bi kere yiyebilirsin dedi.hazir gidalar abur cubur yasak.ne yicem bende bilemedim valla.
Bende her buldugumu yiyorum valla oglumun doktoru oyle demisti unutmam sadece bebek emerken hava yutmamali demisti bende ona dikkat ederim hep aklinizda bulunsun..
Emerken memeyi guzel kavramasi lazim yoksa kenarlardan hava yutma ihtimali varNasıl haav yutuyokı bebıs
Tamam canim sureyim o zamanCilt yanıgi ve tahrislerde kullanilir diye biliyorum.Sur istersen canim
Biz cok hava ytyz o zmn.Kac defa agzindan cikaryrEmerken memeyi guzel kavramasi lazim yoksa kenarlardan hava yutma ihtimali var
Bizde de aynı dert kaynanmlarin sobali evi besik orda ama eşim diğer odaya da soba kurdu hayırlısıyla kendi evime gitseydim peki sen sobali odada nasil giyindiriyorsun bebeginiAhhh ahhh hepmzde aynı dertler suleynce ayıp oluyo dıyolar ama benım bı goz odam var sobalı benehm brda uyuyo kalkıuo rmzrıyorm brda yasıyorz kısaca bırı geldgnde tum duzen bozuluyo.. kaynana komsular gelmk ıstıyo dedı bende mevld yapcm o zaman grlsnlr dedım oda ölr dems.. naspse kırkımcıknca mevld yaparm gelr hepsı brden tek yek ugtasmaya gercekten vaktmda enerjmdr yk
Bende yara bere yok da canim tahriş olmuş kasiniyor bebe yagi surdum biraz rahatladım ama sonra yara olur mu bilemiyorum
Ben de yiyorum sayılır canım. Sadece bunların süt yaptıgını duydum o yüzden yazdımAy ben hersey ı yiyorum . Bebemİ hiç dusunmeden iyi mi kotumu yapıorum bilmiorum
Evet canım bende hıc sevmezdim ama içmemiz lazimmBenmı ıcıcem canım toz tarcnmı bıde hc sevmem tarcını bn ewıme almam hıc.. rezene cayı aldm bnde hergn bı batdk ıcıyorm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?