2017 Aralık Anneleri

Ewt yanı yanls yaptgmz baey varsa bulerlm ben genelde hergn yarmalı yogrt cırbası ıctm bı dun tarhana ıcm makarna yedım... kelem lahana sarması yıyodm odamı gaz yapıyokı

Amın amınn rabbım cumlesını hayırlı kul hayrlı ummet hayrlı ewlat ets çn saglık versn acılarını yasatmasn ınsaallahh aminn

Beslenme hakknda fkkrı olan ykmu ne yıcez ne yemıcez bızz
Cnm benim..kış sebzelerinin hemen hepsi gaz yapıyor..kuru bakliyat zaten gaz ve bi o kadar faydalı..çorba ıspanak kereviz pazı et balık tavuk patates havuç..bunlardan bişeyler yapıp yemeye çalışıyorum ben..soğan çiğ gaz yapar yeme..börülce aut yapar diyorlar ama benim kızımda gaz yaptı yiyemiyorum..gebelikte bile daha çok yiyecek alternatifi vardı şekerden dolayı..

Pırasa da gaz yaparmış cnm

Ewt yanı yanls yaptgmz baey varsa bulerlm ben genelde hergn yarmalı yogrt cırbası ıctm bı dun tarhana ıcm makarna yedım... kelem lahana sarması yıyodm odamı gaz yapıyokı
Cabim bana doktor sogan sarimsak meecimek karnibahar lahana 3 ay yasakladi.baklagilleedende haftada sadece bi kere yiyebilirsin dedi.hazir gidalar abur cubur yasak.ne yicem bende bilemedim valla.

benm kesildi tamamen canim.beyaz su geliyor sıkınca o da cok zorlayinca.bebege emzirmeye calistm zorla o da emmiyor beni artk kiscak gibi yapiyo kendini bide ağlıyo sut gelmiyo diye.masallahimz var bugunlerde istahi cok acik sutum yetmezdi zaten ona.huykari degisiyi çığlık çığlığa agliyo acikinca.

Cabim bana doktor sogan sarimsak meecimek karnibahar lahana 3 ay yasakladi.baklagilleedende haftada sadece bi kere yiyebilirsin dedi.hazir gidalar abur cubur yasak.ne yicem bende bilemedim valla.

Kımıde sogan sarmsak sutbyapar dıyo bnde sastm

Bende her buldugumu yiyorum valla oglumun doktoru oyle demisti unutmam sadece bebek emerken hava yutmamali demisti bende ona dikkat ederim hep aklinizda bulunsun..

Bizde de aynı dert kaynanmlarin sobali evi besik orda ama eşim diğer odaya da soba kurdu hayırlısıyla kendi evime gitseydim peki sen sobali odada nasil giyindiriyorsun bebegini

Bende yara bere yok da canim tahriş olmuş kasiniyor bebe yagi surdum biraz rahatladım ama sonra yara olur mu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…