2017 Aralık Anneleri

Kuzum işte içte varsa ondan çok ağrı olur dıştaki zaten tek olsa bu kadar acımaz benimde 8 gün oldu gitti dikişler içte yoktu batikon ile pansuman yap çabuk kurusun ben halen batikon ile pansuman yapıyorum, benim ilk doğumda çok dikiş vardı içtede az olana göre geç iyileşiyor 1 hafta daha sık dişini oturmamaya çalış yan otur çabuk toparlansın, evet o karına bastırmanın acıdı sonra çıkıyor çok iyi bilirim 1 haftacık daha süren var geçer Allahın izniyle

Canim k aynanamlarda kalacam 40 çıkıncaya kadar mecburen herşeyiyle ben ilgileniyorum banyosu hariç uyandırmaya çok sorun yasiyorum

Ah bi gecse keske çok zorlaniyorum çok zormuş bu ilk haftalar

Bisey deyince de yabaniye çıkıyor adın. Ya birde benim akrabam degil.hicbiri samimiyetimde yok.bulundugum yerde görevim icabı yaşiyorum.benim samimi arkadaslarim 3-4aylik olsun öyle gelelim diyor bunlara ne oluyorsa geldiniz gördünüz birde muhabbetleri muhabbet degil bel altı konusuyorlar isleri gücleri kocaları cibsel hayatları.hiç seviyem degil kocanla yaşadığın sende kalsın be kadın .bebekte çok agliyordu 3 gündür emiyordu sürekli ama uyumuyordu hic en son mama verdim 100 cc icti ve uyudu açmış yavrum.ön süt birde doyurucu süt varmıs ön süt fazla olursa bebek doyurucu sütü az aldıği icin doymazmıs sadece sıvi ihtiyacini karsilarmis sütü sağdım 90 100cc çıktı oysaki

Bebeğim akşam 7 den beri gaz sancisi çekiyor.mahvolduk hiç uyumadı yavrum.karni kas kati. Denemediğim yöntem kalmadı ilk defa böyle oldu.agladikca canım gidiyor

Bebeğim akşam 7 den beri gaz sancisi çekiyor.mahvolduk hiç uyumadı yavrum.karni kas kati. Denemediğim yöntem kalmadı ilk defa böyle oldu.agladikca canım gidiyor

Allah kolaylık versn cnm acı elma yagı duymstm dene ıstersen ayak yopuguna.. kızlar bu yedklermzle ne kadr alakalı bu gaz durumu allttan ustten ne gaz yapar ne yemıcez bız

Ben de çok zorlandım bugünnnn
Memeyi tutuyor tutuyor bırakıyor
Uykuya dalıyor bırakıyorum yerine uyanıyor
Tam uyudu emzirme zamanı geldi tekrar
Ne zaman düzene gireceğiz
2gündür iyiydik
Uykuluyken memede hic dymuyr ztn canım.1 ay olunca ins.girer.En azından saatle uyansrmıcaz.O da cok stresli

Kızlar doğumum oldu ama normal değil 2 gün sancı aldım ve suyumun patlamasına rağmen açılmam ilerlemedi dün saat 10:11 de kavuştuk oğlumla sezeryan spinal oldum :)
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Gözun aydın canim.Saglikla buyusun ins.kuzucugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…