Canim gozunaydinallah anali baabali büyütsün uykusuzlar ve bocalama kervanına hosgeldin :)Kızlar doğumum oldu ama normal değil 2 gün sancı aldım ve suyumun patlamasına rağmen açılmam ilerlemedi dün saat 10:11 de kavuştuk oğlumla sezeryan spinal oldum :)
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Dikis yerinde mi canımBende canim uyku yok 10 gündür bide sezeryan sonrası bantın çıkarıldığı yerde tahriş oluştu bende ya normal mi
Canim gozunaydinallah anali baabali büyütsün uykusuzlar ve bocalama kervanına hosgeldin :)
Gözun aydın canim.Saglikla buyusun ins.kuzucugun
Hayrlı haberlerle gel inşAllah canım korkma sakın herşey güzel olacak ❤Kizlar galiba nisanim geldi.sicak bir sizinti geldi baktim pempe akinti pecetede.agrim falan yok ama.cok korkuyorum dualarinizi bekliyorum.
Hadi gözün aydın olsun canım kurtuldunuz Elhamdülillah Allah analı babalı büyütsün ❤Kızlar doğumum oldu ama normal değil 2 gün sancı aldım ve suyumun patlamasına rağmen açılmam ilerlemedi dün saat 10:11 de kavuştuk oğlumla sezeryan spinal oldum :)
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Allah analı babalı büyütsün inşAllahhhh gözün aydın olsun canım ❤Günaydın herkese bizde çarşamba günü kavuştuk...
Ne kadar güzel bir duyguymuş bu annelik Allah isteyen herkese tattırsın inşallah...
Uzun gazlı gecelerle başladık hayata ama sağlığımız yerinde olsun...
Yaa bide nazar değiyor anneyede bebeğede anlayışsız insanlar, bende sinir okurum belden aşağı konuşan kadınlara! Açma kapıyı kuzum gelmesinler, evet memede kalan kanaldaki son süt doyurucu ve faydalı olanmış asıl bebeğe yarayan oymuş boşuna demiyorlar sonuna kadar emsin diye dr lar, işte uyuyup kalmasalar memede:)Bisey deyince de yabaniye çıkıyor adın. Ya birde benim akrabam degil.hicbiri samimiyetimde yok.bulundugum yerde görevim icabı yaşiyorum.benim samimi arkadaslarim 3-4aylik olsun öyle gelelim diyor bunlara ne oluyorsa geldiniz gördünüz birde muhabbetleri muhabbet degil bel altı konusuyorlar isleri gücleri kocaları cibsel hayatları.hiç seviyem degil kocanla yaşadığın sende kalsın be kadın .bebekte çok agliyordu 3 gündür emiyordu sürekli ama uyumuyordu hic en son mama verdim 100 cc icti ve uyudu açmış yavrum.ön süt birde doyurucu süt varmıs ön süt fazla olursa bebek doyurucu sütü az aldıği icin doymazmıs sadece sıvi ihtiyacini karsilarmis sütü sağdım 90 100cc çıktı oysaki
İnşallah canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinBizde aon haftalar öyleydik Allahın izniyle kurtulduk sona yaklaştın kuzum seninde en geç 1 haftaya gelir inşAllah, haklısın son haftalar zorlu geçiyor iyi bilirim ama nimeti güzel olacak canım benim inşAllahhhh ❤
Alıyorum ama etkisi geçince yine sızlıyor çok.Agri kesici almiyormusun
Benim de bugun 1 hafta oldu benimde agrim sizim vardi gunde bi tane iciyorum yoksa hareket edemem
Artık Aralık ayı annesi değil Ocak ayı annesiyizBizde de ses seda yok:)
Ayyyy inşallah devamı da gelir hayırlısı ile..Kizlar galiba nisanim geldi.sicak bir sizinti geldi baktim pempe akinti pecetede.agrim falan yok ama.cok korkuyorum dualarinizi bekliyorum.
Valla şimdi bende sinir oldum ya komşunun biri gelmiş oturdu kalkmıyor kaynanam cenaze evine gidecek ben gelinle kalırım evde sıkılıyorum diyor ya zaten gece hic uyumadim daha yorgunluğunu atamadim kizi 2 saate bir uyandırmaya çalışıyorum bi de senle mi ugrasacamYaa bide nazar değiyor anneyede bebeğede anlayışsız insanlar, bende sinir okurum belden aşağı konuşan kadınlara! Açma kapıyı kuzum gelmesinler, evet memede kalan kanaldaki son süt doyurucu ve faydalı olanmış asıl bebeğe yarayan oymuş boşuna demiyorlar sonuna kadar emsin diye dr lar, işte uyuyup kalmasalar memede:)
Yok canim su geçirmez bant yapistiryorlar ya bantın şeffaf olan yerleri tahriş olmusDikis yerinde mi canım
Canim benim kızın ayakları hep cekik öyle yaymayı seviyor ellerini de emerken savuruyor ama gaz sancisi olsa ağlamaz miKızlarr gaz sancısı belirtileri neler?
Ayaklarını çekip çekip bırakması
Ellerini savurması
Bunlar olabilir mi
Ikınıyor o şekilde. Karnında gaz var demekki. Kaka yapmaya çalışıyorKızlarr gaz sancısı belirtileri neler?
Ellerini savurması
Bunlar olabilir mi
El savurmasi ve ayak cekmesi ikisi de var canım bizde.Doktor bu hareketlere gaz degil diyr.Cok normalmis. Ama bana gore gaz:) 2 gndr surekli ikıniyr bebegim,en son dun aradik doktoru.Gaz damlasi soyledi,aldik.Simdi daha rahat sankiKızlarr gaz sancısı belirtileri neler?
Ellerini savurması
Bunlar olabilir mi
O gecer canim.Bepanthen falan sursen ii gelir belkiYok canim su geçirmez bant yapistiryorlar ya bantın şeffaf olan yerleri tahriş olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?