Canim kizimin 40 çıkıncaya kadar burdayım maalesef kendime evime BI ay sonra gececemSen uzun bi süre daha evine gecemicen canım galiba. Boswer takma kimsenin lafını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kizimin 40 çıkıncaya kadar burdayım maalesef kendime evime BI ay sonra gececemSen uzun bi süre daha evine gecemicen canım galiba. Boswer takma kimsenin lafını
Tamam canim deneyecem sağolbisey olmaz canim.uyanir daha iyi doyar
Haklısın canimOzaman hepimiz usutuyoruz bebekleri
Bak benimki suan yine hickiriyor
Takma bosver
Kuzum işte içte varsa ondan çok ağrı olur dıştaki zaten tek olsa bu kadar acımaz benimde 8 gün oldu gitti dikişler içte yoktu batikon ile pansuman yap çabuk kurusun ben halen batikon ile pansuman yapıyorum, benim ilk doğumda çok dikiş vardı içtede az olana göre geç iyileşiyor 1 hafta daha sık dişini oturmamaya çalış yan otur çabuk toparlansın, evet o karına bastırmanın acıdı sonra çıkıyor çok iyi bilirim 1 haftacık daha süren var geçer Allahın izniyleIçtede varmıs dışta 5 dikiş var bebegimde hic durmuyo hic uzanıp dinlenemedim oturmam gerekti memeyi tutmuyo tutturmaya çok zaman ugrasiyorum dikişlerim baya ağırıyo bide dogumda karnıma bastırdılar ıkınmayla beraber simdi sol alt kaburgalarımda çok ağrı var kendimi hamilelikte bile bu kadar yorgun hasta gibi hissetmemiştim![]()
Canim k aynanamlarda kalacam 40 çıkıncaya kadar mecburen herşeyiyle ben ilgileniyorum banyosu hariç uyandırmaya çok sorun yasiyorumBence sen kesinlikle 2 saati gecirme
Iki saate yaklasirken uyandirma islemine basla
Madem zor uyaniyor
Birde bence yanliz kalmaya calis emzirirken falan yaninda kimse olmasin herseyiyle sen ilgilen
Ben kizimi gece bile 2 saatte kaldiriyorum simdi tek ihtiyaci sut
Uyandırma faslimiz uzun sürüyor canimBenmde nadır gecıyo uc saatı ama gecrmemek lazm aslnda
Ah bi gecse keske çok zorlaniyorum çok zormuş bu ilk haftalarKuzum işte içte varsa ondan çok ağrı olur dıştaki zaten tek olsa bu kadar acımaz benimde 8 gün oldu gitti dikişler içte yoktu batikon ile pansuman yap çabuk kurusun ben halen batikon ile pansuman yapıyorum, benim ilk doğumda çok dikiş vardı içtede az olana göre geç iyileşiyor 1 hafta daha sık dişini oturmamaya çalış yan otur çabuk toparlansın, evet o karına bastırmanın acıdı sonra çıkıyor çok iyi bilirim 1 haftacık daha süren var geçer Allahın izniyle
O zaman ben de bakayımDoktor bana korse önerdi
İnşAllah canım geçecek böyle kalmayacak oturma üstüne çabuk geçer ❤Ah bi gecse keske çok zorlaniyorum çok zormuş bu ilk haftalar
Yaa ne ahmak düşüncesiz insanlar var delirmemek elde değil ne oldu yani kuş kadar bebeği görünce eline ne geçti Allahım yarabbim yaa gelen olursa çıkarmayın bebeği canım yaa hasta diyin uydurun valla yavrulardan kıymetli değil
Ah bi gecse keske çok zorlaniyorum çok zormuş bu ilk haftalar
Bebeğim akşam 7 den beri gaz sancisi çekiyor.mahvolduk hiç uyumadı yavrum.karni kas kati. Denemediğim yöntem kalmadıilk defa böyle oldu.agladikca canım gidiyor
Uykuluyken memede hic dymuyr ztn canım.1 ay olunca ins.girer.En azından saatle uyansrmıcaz.O da cok stresliBen de çok zorlandım bugünnnn
Memeyi tutuyor tutuyor bırakıyor
Uykuya dalıyor bırakıyorum yerine uyanıyor
Tam uyudu emzirme zamanı geldi tekrar
Ne zaman düzene gireceğiz
2gündür iyiydik
Gözun aydın canim.Saglikla buyusun ins.kuzucugunKızlar doğumum oldu ama normal değil 2 gün sancı aldım ve suyumun patlamasına rağmen açılmam ilerlemedi dün saat 10:11 de kavuştuk oğlumla sezeryan spinal oldum :)
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
1 ay dolana kadar evet canim.Serseme dondum ben iyice.Ya kizlar bu saatle uyandırıp emzirme işi hep mi devam edecek
Bende canim uyku yok 10 gündür bide sezeryan sonrası bantın çıkarıldığı yerde tahriş oluştu bende ya normal mi1 ay dolana kadar evet canim.Serseme dondum ben iyice.