• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bence sen kesinlikle 2 saati gecirme

Iki saate yaklasirken uyandirma islemine basla
Madem zor uyaniyor
Birde bence yanliz kalmaya calis emzirirken falan yaninda kimse olmasin herseyiyle sen ilgilen

Ben kizimi gece bile 2 saatte kaldiriyorum simdi tek ihtiyaci sut

Ewt kesnlkle bmcede yanmda bırımıldgnda ne rahat emzrıyorm be rahat uyutablıyotn bebegmı buhunde aynn ölr oldu

1 aylik olduk tırnaklari baya uzadı kessem erkenmi kesmiş olurum?

Canim yetersiz demediler sadece yetmediğini düşündüğün zaman mamaya başka dediler bizimkin uyandirmazsan deliksiz bütün gün uyyabilir zor bela uyandiriuorum bazen pes edip biberonla veriyorum
Senin sütünü alsında şimdi nasıl alırsa alsın, sarılık azalmaya başlayınca o uykularda azalacak 1 haftaya emin ol, evwt o uyandırma süreci sinir bozucu ama sabret kuzum bol su iç yarma çorbası iç sütün artsın ihmal etme dediğim gibi 1 hafta sonra uyumamak için direnecek

Çok zorlanıyorum canım doğsun da sağlığıma kavuşayim artık oturup kalkamıyorum
Bizde aon haftalar öyleydik Allahın izniyle kurtulduk sona yaklaştın kuzum seninde en geç 1 haftaya gelir inşAllah, haklısın son haftalar zorlu geçiyor iyi bilirim ama nimeti güzel olacak canım benim inşAllahhhh ❤

Bu millet kafayı yemiş kış günü hastalığın ürediği zaman 40 çıkmadan bebek yeni doğum yapmışa ziyarete mi gidilir? Kabul etmeyin kızlar kimseyi hastayım toparlanamadım diyin bakın yine domuz gribi salgını başladı yazık günah bebeklerimize biz onları ne kadar bekledik millet görecek diye hastalıkla tanıştırmayın,gerekirse kalpleri kırılsın, ev içinde yaşayablarda dışardan geldiklerinde mutlaka ellerini yüzlerini yıkasınlar öptürmeyin yüzüne dokundurtmayın ben eşime bile diyorum solumayın suratına diye,bi arkadaşımın 40 ı çıkmamış bebeğinin bağırsağında amip bulundu bu bakteri dışkı ve inek sütü içmeyle bulaşır e bebk süt içemediğine göre tek yol kaldı ellerini yıkamayan biri tuvaletten sonra yüzüne dokunmuş ağız yokuyla bulaşmış, dışardan gelen kişilerin el temizliğine yada dokunduğu yerlere nasıl temiz mi bilemeyiz eğer mecbur gelen biri olursa ellerinizi yıkayın diyin yada kucağına kesinlikle vermeyin dikkat edin kızlar miniklerimiz korumasız ve onları bir tek bizler yani annneleri korur ve onların inanın bizden başka kimseye ihtiyacı yok!

Normal dogumda dikisler ne zaman iyilesir 8 gun oldu hala cok sızlıyor oturup kalkarken ağırıyo

3 saat oldu uyuyr canim.Uyandrmaya kiyamiyom simdi.Emdiginde kıvranmalari baslicak yine:KK43:
Ben de çok zorlandım bugünnnn
Memeyi tutuyor tutuyor bırakıyor
Uykuya dalıyor bırakıyorum yerine uyanıyor
Tam uyudu emzirme zamanı geldi tekrar
Ne zaman düzene gireceğiz
2gündür iyiydik

Bu millet kafayı yemiş kış günü hastalığın ürediği zaman 40 çıkmadan bebek yeni doğum yapmışa ziyarete mi gidilir? Kabul etmeyin kızlar kimseyi hastayım toparlanamadım diyin bakın yine domuz gribi salgını başladı yazık günah bebeklerimize biz onları ne kadar bekledik millet görecek diye hastalıkla tanıştırmayın,gerekirse kalpleri kırılsın, ev içinde yaşayablarda dışardan geldiklerinde mutlaka ellerini yüzlerini yıkasınlar öptürmeyin yüzüne dokundurtmayın ben eşime bile diyorum solumayın suratına diye,bi arkadaşımın 40 ı çıkmamış bebeğinin bağırsağında amip bulundu bu bakteri dışkı ve inek sütü içmeyle bulaşır e bebk süt içemediğine göre tek yol kaldı ellerini yıkamayan biri tuvaletten sonra yüzüne dokunmuş ağız yokuyla bulaşmış, dışardan gelen kişilerin el temizliğine yada dokunduğu yerlere nasıl temiz mi bilemeyiz eğer mecbur gelen biri olursa ellerinizi yıkayın diyin yada kucağına kesinlikle vermeyin dikkat edin kızlar miniklerimiz korumasız ve onları bir tek bizler yani annneleri korur ve onların inanın bizden başka kimseye ihtiyacı yok!

Millete anlatamiyorsunki benim apartmandakiler tek tek geldi simdide toplu gelmek istiyorlar. :( birde cat kapi geliyorlar ya 40 i ciksada gelinmemesi lazim. 3 -4 aylikken toparliyorlr ancak. Birde saatlerce oturuyorlar cocukarinida getiriyorlar.

İç dikişin var mı canım
Içtede varmıs dışta 5 dikiş var bebegimde hic durmuyo hic uzanıp dinlenemedim oturmam gerekti memeyi tutmuyo tutturmaya çok zaman ugrasiyorum dikişlerim baya ağırıyo bide dogumda karnıma bastırdılar ıkınmayla beraber simdi sol alt kaburgalarımda çok ağrı var kendimi hamilelikte bile bu kadar yorgun hasta gibi hissetmemiştim :(

Millete anlatamiyorsunki benim apartmandakiler tek tek geldi simdide toplu gelmek istiyorlar. :KK43: birde cat kapi geliyorlar ya 40 i ciksada gelinmemesi lazim. 3 -4 aylikken toparliyorlr ancak. Birde saatlerce oturuyorlar cocukarinida getiriyorlar.
Yaa ne ahmak düşüncesiz insanlar var delirmemek elde değil ne oldu yani kuş kadar bebeği görünce eline ne geçti Allahım yarabbim yaa gelen olursa çıkarmayın bebeği canım yaa hasta diyin uydurun valla yavrulardan kıymetli değil

Back
X