2017 Aralık Anneleri

Evet ya ona uzuluyom ben de canım

Buhun ılk defa yıkadık bebegımızı kaasına su dökmedık ama anca ıkna ettım esımı hasta olr dıye.. derılerı nasl kavlıyo zamanla yıkadıkcamı gececekkı sızınkıler ne durumdaa
Ben dogdugunun ertesi gunu yikamaya basladim canim.ama banyo tam bi kabus bizim icin.hic durmuyo.aglamaktan artik katiliyo yavrum.iki kisi zor zaptediyoruz valla.suyu pek sevmicek galiba.ama sonrasinda butun vucudunu zeytinyagla yagliyorum sariyorum oyle bi rahatliyoki misil misil uyuyo valla.

Kızlar doğum yapalı 5 gün oldu, ben hala Depend kullanıyorum. 10 tanesi 20 Tl. Ama 3 günde bi paket gidiyor. Siz ne durumdasınız?
Git gide azaldı mı ya da ne kullanıyorsunuz?

Bızımkı masallah pek aglamadı bnde zeytnyagı masaj yaptm ama thaf koktu ya

Kızlar doğum yapalı 5 gün oldu, ben hala Depend kullanıyorum. 10 tanesi 20 Tl. Ama 3 günde bi paket gidiyor. Siz ne durumdasınız?
Bir hafta sonra azaldi benim canim.sonra orkide dondum.bugun bir ay oldu ama hala az az gelmeye devam ediyor.resmen pisik oldum oyuzden pecete ve gunluk pedle idare etmeye calisiyorum

Yaglayip tum vucudunu hic giydirmeden oyle kundaklayip guzelce sariyorum canim.oyle rahat rahat uyuyo uyaninca giydiriyorum.yagi cekiyo vucudu yumusacik oluyo.kokusunu bosver o hazir yaglardan kremlerden bin kat iyidir

Ben bi paket almıştım hepsi bitmedi
Lohusa pedleri var kocaman
İçine onlardan koymuştum pedleri sürekli değiştiriyordum günde bir kere de dependi değiştiriyordum
İç çamaşırı gibi kullandım ben onu :)
Sonra da normal pedlere geçmiştim

Bir hafta sonra azaldi benim canim.sonra orkide dondum.bugun bir ay oldu ama hala az az gelmeye devam ediyor.resmen pisik oldum oyuzden pecete ve gunluk pedle idare etmeye calisiyorum

Ben pedı nrmaldede sevmm.. tuvalet kagdnı bıkac kez katlayp kullanıyotm her grdgmde degstrıyorm bıle ıyı bnce

Yaglayip tum vucudunu hic giydirmeden oyle kundaklayip guzelce sariyorum canim.oyle rahat rahat uyuyo uyaninca giydiriyorum.yagi cekiyo vucudu yumusacik oluyo.kokusunu bosver o hazir yaglardan kremlerden bin kat iyidir

Esım hayatta ızın vermez gydrmeden yatrmaya :)

zeytin yagi vucuduna iyi geliyo o derileride hemen atiyo.bizimkide mevsim salata gibi kokuyo ama bazen surerken o kadr rahatliyo ki kakayi bile birakiyo oldugu yere :)) en guzeli dogal olan annem dogaldan şaşma yuzune falan surme sadece vucuduna

K Koala_anne Canim ya bizim buyuk kızin burnu akmaya basladı.Kucugu nasil korucam?Kardesini opme sakin dedim.Tamam annem,sen merak etme dedi.Icim dayanmadı
Benim oglum surekli öpüyor ya öpme seni hasta eder bevek hasta diyorum napayim tombis tombis yanaklari öpesim geliyor diyor.öperken bir de dislerini sıkıyor ısıracağım diyor.büyüge immuneks surup kullaniyorum ben Ayagina corap giymiyor göbek açıkta gece pikeyle yatiyor ins hasta olmaz.

Zeytinyagi ile attik bizde o derileri ben 1-2damlada iciriyorum artik 39 günlük benimki.doktor icirme dedi de o.kimyasal damlalar bisey yapmiyorsa zeytinyagida yapmaz. Diye düsünüyorum

Zeytinyagi ile attik bizde o derileri ben 1-2damlada iciriyorum artik 39 günlük benimki.doktor icirme dedi de o.kimyasal damlalar bisey yapmiyorsa zeytinyagida yapmaz. Diye düsünüyorum
bende katyrm mamasina dr da dedi katablrsn diye.aynan damlalardan iyidr.bi tek kakayi biraz yesilimsi yapiyo o kadr :))

Mantıklıymış. Biraz kabarık durur heralde ama olsun

Benim kız 7 yasında.O bile laf dinlemyr canim
Corap yok ayakta dedigin gibi.Ustu acık.Ben de surup aldrdim simdi,icirdim

bende katyrm mamasina dr da dedi katablrsn diye.aynan damlalardan iyidr.bi tek kakayi biraz yesilimsi yapiyo o kadr :))
Usutunce kska yesile donuyr canım.Bizim de sıkıntmz cok,her emdikten sonra surekli gaz cikarmak ister gibi zorluyr yavrum.Hic rahat deliksz uykusu yok 2 gndr Gece 3 den sonra hep mızladı

Canım bende tam bir hafta oldu aanki adetin son günleri gibi çok mu aşırı geliyor kanaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…