2017 Aralık Anneleri

Usutunce kska yesile donuyr canım.Bizim de sıkıntmz cok,her emdikten sonra surekli gaz cikarmak ister gibi zorluyr yavrum.Hic rahat deliksz uykusu yok 2 gndr Gece 3 den sonra hep mızladı
Dün gece 12 de bi kalktı sabah 6 ya kadar imanım gevredi sol bacağıma kramp giriyor gümdüz uykucu gece ayakta perişan oldum ama napalım kıyılmıyor iki büklüm ağladıkça ama kucakda sakinleşiyor uyuyor bende ayakta uyuyorum bugün de başım felaket ağrıyor uykusuzlukdan, hamileyken fosur fosur uyuduğuma sayıyorum artık:))

Usutunce kska yesile donuyr canım.Bizim de sıkıntmz cok,her emdikten sonra surekli gaz cikarmak ister gibi zorluyr yavrum.Hic rahat deliksz uykusu yok 2 gndr Gece 3 den sonra hep mızladı
yok bizim zeytinyagindan bugun vermedim normale dondu canim.ustten en az iki kez gaz cikarmasi lazim canim alttanda tabi

Canım senn ısın daha zor walla ben bı bebekle ıgrasıyorm senn cocuklar var allah kolaylık versın

Yaglayip tum vucudunu hic giydirmeden oyle kundaklayip guzelce sariyorum canim.oyle rahat rahat uyuyo uyaninca giydiriyorum.yagi cekiyo vucudu yumusacik oluyo.kokusunu bosver o hazir yaglardan kremlerden bin kat iyidir

Zeytin yagini surmeden once isitmak mi gerekiyor

Benim kizin vucudu cok kuru kuru Topeka gibi biz daha banyo yaptirmadik yaptirmayin dediler
Bugun dusunuyorum yaptirmayi
Zeytin yagini nasil surelim

Arkadaşlar hangi marka bebek bezi kullanıyorsunuz?
Prima care kulluniyorum geceleri sizdiriyor beline kadar ıslatıyor
Bezini değiştirmek istiyorum

Karnina masaj yaparak uyuttum az once csnim ben.Sen kac saatte emzryrsun?Guzel guzel uyurken saati geldi simdi uyandrcam
Sonra yine kıvranacak yavrum

Ustten cok nadr cıkıyr.Baska yontem var mi canim?
zeytin yagi ile karnina masaj yap saat yonunde.bide kolun yatir uzunlamasina karni avuca gelck sekilde hafif hafif masaj yap avucunla.bide ayklarini ileri geri ve bisiklet cevirir gibi de yap.aslinda her emmeden sonra hareket ettirmek lazim ama gece uyku sersemi olmuyo o is.veriyrm mamayo o da uyuyo bende sonra ssbah cigliklarla uyaniyz

cocuklari cok seviyorum ve dort ay dahi beklemek istemiyodum fakat beklemek zorunda kaldim artik biran once olsun istiyom rabbim dileyen herkesin gonlune gore versin

Arkadaşlar hangi marka bebek bezi kullanıyorsunuz?
Prima care kulluniyorum geceleri sizdiriyor beline kadar ıslatıyor
Bezini değiştirmek istiyorum
Sızdırma sadece bende oluyor diye duusnuyordum. Bende prima çare kullanıyorum ama herşeyi sızdırıyor kaka ve çiş napcam bilmiyoruuumm

Kizlaaar derdime derman olun.mamayi bıraktık çok şükür sadece anne sütü almaya başladı ama sürekli emiyor.doktor çok kilo almış deyince mamayı biraktik.bu seferde uyanıkken sürekli emmek istiyo....napcam bilmiyorum.emzik herşeyi denedim ama almiyor.doktor senin çaren emziğe başlatmak diyot...

Deneyeyim canim sagolasın.Gazı cikinca hemn daliyr uykuya.Bugun uyumayinca surekli ac diye emzirdim,mama yaptım.Iyice kotu oldu 3 den 12 ye kadar dogru dzgun uyumadi

Belki o emzigi sevmemistir.
Baska marka al bakalim insallah bi tanesini tutar.
Nekadar aldi ki bu ay kilo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…