Bende o çizgiden çok rahatsızım yaa kötü görünüyoryok catlak falan olmafi da o cizgi cok cirkin duruyo her soyunurken goruyrm onu ondan.bide hemende gecmiyoms ya
Ayyy canım benim ne demek yaa burda aylarca neler konultuk tabiki derdimize derman olacağız Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşAllahh cansın❤col sağol yardımların ıcın hıc görmediğin tanımadıgın insanlara yardımcı oluypsun bı ablam yok ama abla gıbı oldun bana rabbım gönlüne gore versın inşallah
Canım güzel haberlerini bekliyoruz hadi hakkında hayırlı olsun inşAllah ❤KIZLAR uyumayan vardı inşallah. Nişanım geldi. Hafif sancım da. Hastaneye şimdi gitsem mi yoksa sabahı mı bekleyeyim. Dün akşamdan beri sürekli sancım oldu. Şu anda da ara ara tutup bırakıyo sancı
yok catlak falan olmafi da o cizgi cok cirkin duruyo her soyunurken goruyrm onu ondan.bide hemende gecmiyoms ya
Kızlar nişanım geldi ve sancılarım sıklaştı. Hastanedeyim. Gittikçw artıyo sancılarım. Dua edin nolur. Çok kötüyüm.
agiz maskesi al canim kendine de al.benim kiriligm vardi bi kac gundr agiz maskesiyle geziyrm isilik oldum resmen cok sukur bulasmadiK Koala_anne Canim ya bizim buyuk kızin burnu akmaya basladı.Kucugu nasil korucam?Kardesini opme sakin dedim.Tamam annem,sen merak etme dedi.Icim dayanmadı
Ayyy ne kadar güzel kavuşuyorsun hayırlsı ile normal soğuöla..Allah yardımcın olsun inşallahhhjKIZLAR uyumayan vardı inşallah. Nişanım geldi. Hafif sancım da. Hastaneye şimdi gitsem mi yoksa sabahı mı bekleyeyim. Dün akşamdan beri sürekli sancım oldu. Şu anda da ara ara tutup bırakıyo sancı
Kuzum yaklaştırma bide bu mevsimde bebeğin bulunduğu odada hava nemlendirici bulundurun yatmadan bide sabah 10 ar dk çalıltırın iyi gelir tıkanmaz, b3nim 3 yaşındakide tamam annem söz diyor hiç kıyamıyorum mecburen napalım yaaaK Koala_anne Canim ya bizim buyuk kızin burnu akmaya basladı.Kucugu nasil korucam?Kardesini opme sakin dedim.Tamam annem,sen merak etme dedi.Icim dayanmadı
Hay MaşAllahhh size Rabbim salih kullarından eylesin inşAllahhhh canım gözün aydın olsun ❤Güzel dualarda bulunan yol arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun. Sabah 9 buçukta kavuştum miniğime çok şükür. Normal Doğum oldu. Dün evde o kadar cam çerçeve sildim. İşe yaradı :) oğlum 3 kilo geldi. Şimdilik sağlığımız yerinde çok şükür
Tamam canım sagolasın.Insan kıyamıyor gercektenKuzum yaklaştırma bide bu mevsimde bebeğin bulunduğu odada hava nemlendirici bulundurun yatmadan bide sabah 10 ar dk çalıltırın iyi gelir tıkanmaz, b3nim 3 yaşındakide tamam annem söz diyor hiç kıyamıyorum mecburen napalım yaaa
Ben takarsam o da takar. En korktugum şeydi hasta olması oldu. O da bizimle yatıyr. Gece bizim gürültüden o da uyanıyr. Bünye zayıf düştü tabı hemen şifayı kaptıagiz maskesi al canim kendine de al.benim kiriligm vardi bi kac gundr agiz maskesiyle geziyrm isilik oldum resmen cok sukur bulasmadi
Ay kiyamam canm cok duygulandim.masallah. allah anali babali saglikli buyutmenizi nasip etsin hayirlisiyla.dari ben ve dogurmayanlarin basina.Güzel dualarda bulunan yol arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun. Sabah 9 buçukta kavuştum miniğime çok şükür. Normal Doğum oldu. Dün evde o kadar cam çerçeve sildim. İşe yaradı :) oğlum 3 kilo geldi. Şimdilik sağlığımız yerinde çok şükür
Senle tek kaldik galiba:))Ayyy ne kadar güzel kavuşuyorsun hayırlsı ile normal soğuöla..Allah yardımcın olsun inşallahhhj
Güzel dualarda bulunan yol arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun. Sabah 9 buçukta kavuştum miniğime çok şükür. Normal Doğum oldu. Dün evde o kadar cam çerçeve sildim. İşe yaradı :) oğlum 3 kilo geldi. Şimdilik sağlığımız yerinde çok şükür
Biz daha yıkayamadık. Yakılan kısım düşmedi daha. Derileri soyuluyor bizim de.Buhun ılk defa yıkadık bebegımızı kaasına su dökmedık ama anca ıkna ettım esımı hasta olr dıye.. derılerı nasl kavlıyo zamanla yıkadıkcamı gececekkı sızınkıler ne durumdaa
Biz daha yıkayamadık. Yakılan kısım düşmedi daha. Derileri soyuluyor bizim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?