2017 Aralık Anneleri

Koala_anne bişey soracam sen tecrübelisin
18 gunluk oğlum uyuduğu zaman kafası ve ensesi çok terliyor. Kucağıma alıp emzirecegim zaman yeleğini giydiriyorum Ustune başka bişey ortmuyorum yanlış mı yapıyorum sence? 2 gündürde hapşırmaya başladı hastalandircam diye korkuyorum

Kizlar oğlum sürekli emmek istiyor uyanıkken yaptığı hiçbirşey yok.uyanikken tuvalete bile gidemiyorum.2 saate bir emziğin diyorlar ama2benunji uyanıkken hep emiyor

Canıma
Kizlar oğlum sürekli emmek istiyor uyanıkken yaptığı hiçbirşey yok.uyanikken tuvalete bile gidemiyorum.2 saate bir emziğin diyorlar ama2benunji uyanıkken hep emiyor
benim de öyle canım
Geçen 3-4saat uyumadı ve hep memedeydi
Aç herhalde diye en son mama verdik
Sonra yine uyuyamayınca emerek uyudu
Uyuyuncada kaldıramıyorum uykusunda emiyor

yeni katildim da birsey sormak istiyorum

bu arada hikayemide anlatayim size 4 ay önce 6 aylik hamileligim erken dogumla son buldu kizimi dogumdan 4 saat sonra kaybettim.acisini hic gecirmicek biliyorum ama yeni bi evlat istiyorum bu ay ovulasyon tarihinde birlikte oldum hamilelere sormak istiyorum yemek borusunda yanma hisi sari renk idrar ve sari renk akinti ayni zmnda kasiklarimda batma var adetimi sorcak olursaniz bu ayki adetimi oldum fakat ben gebeligimde ustune gorme denilen adet gormusrum yine oyle olabilir diye dusunuyorum cunku adetim 3 gun surdu ve 3.gun sonrasi kahverengi akinti geldi cok uzun oldu ama sizce hamilemiyim

Normal bir durum.suan uyum surecinde tek bildigi sey emmek 40ı çiktiktan sonra degisiyorlar dıs dünya ile daha cok ilgilenmeye basliyorlar. Benim kız abisi onunla konusunca abiyi izlemeye basladi yeni yeni babaya ve bana pas vermiyor daha ana abisinin sesini duydugu an abiye odaklaniyor.onun dısinda emmek ve bez degistirmekten ibaret hayati :)

Canıma

benim de öyle canım
Geçen 3-4saat uyumadı ve hep memedeydi
Aç herhalde diye en son mama verdik
Sonra yine uyuyamayınca emerek uyudu
Uyuyuncada kaldıramıyorum uykusunda emiyor
Bende öyle sürekli emince sütüm yok sanıyordum mama vermiştik.doktora gittik çok kilo almış doktor kesinlikle mama yi kesin dedi.sutun yetiyor tok ama emmek istemesinin nedeni senin kokunu istiyor dedi
Emzik alıştırın dedi.ama biz hangi emziği verdiysek tutmuyor.avent ı birazcık tutuyor süt gelmediğini anlayınca hemen atiyor
Sürekli emiyor.ve bizimle irtibati yok.

Az büyüseler oyunlar yaparlar zaman geçirirler bizimle kuzucuklar
Peki uyumadığı zamanlarda emerken memeyi tutup tutup bıraktığı oluyor mu canım
Benimki bişeylere kızıp yapıyor bu hareketi
Ya uykuya dalamıyor
Ya gazı oluyor
Ya da aç :)
Herşeyi yazdım herhalde
Ben de mamayı günde bir kere veriyorum ya da vermiyorum
Haftaya tekrar kontrol var
Orda çıkan sonuca göre hareket ederim ben de

Çok minnak ken terlemezler bile ne kadar sicakki terlio kuzu yapma çok örtme yavruyu

Bence degilsin

Canom kafasına bsey ort bnce terlıyosa ufal yelde hasta olr

Canım ilerde sinüzit olur Allah korusun bere tak terlediğnde en azından üşümez sonrasında kurula beresini değiştir mutlaka canım kış ayındayız günah hasta olmasınlar yeni doğan en çok kafasından ayağından alır soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…