• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Yok canım buralara soğuk gelmedi daha. Valla internetten pratik bi yöntem buldum şampuanlı su. Durulama kurulama yapmadım bile. Öyle sildim camları. 20 dk sürmedi bütün ev. Yarın tekrar çağıracak doktor. Bakalım bizim paşa ne zaman gelecek
Anladim canim dikkat et.benum kasilmalar sklaşti bu aksam.hayirlisi bakalim hepimiz icin.yarin sonucu yaz merak ederim:))

Evin içi 24 derece içine uzun kollu zibin ayaklı pantolon üzerine de bi takım giydiriyorum
Yatarken de çok sarmadan kundak yapıyorum üzerine de battaniye ortuyorum
Çok mu giydiriyorum. ?
Ben de senin gibi yapiorum. Çok değilmiş aslında.

Bende öyle sürekli emince sütüm yok sanıyordum mama vermiştik.doktora gittik çok kilo almış doktor kesinlikle mama yi kesin dedi.sutun yetiyor tok ama emmek istemesinin nedeni senin kokunu istiyor dedi
Emzik alıştırın dedi.ama biz hangi emziği verdiysek tutmuyor.avent ı birazcık tutuyor süt gelmediğini anlayınca hemen atiyor:KK43:
Sürekli emiyor.ve bizimle irtibati yok.
Göğsünde uyutmayı denesen

KIZLAR uyumayan vardı inşallah. Nişanım geldi. Hafif sancım da. Hastaneye şimdi gitsem mi yoksa sabahı mı bekleyeyim. Dün akşamdan beri sürekli sancım oldu. Şu anda da ara ara tutup bırakıyo sancı
Sancilarinin siklasmasini bekle cnm.
Allah rasgetirsin insallah

col sağol yardımların ıcın hıc görmediğin tanımadıgın insanlara yardımcı oluypsun bı ablam yok ama abla gıbı oldun bana rabbım gönlüne gore versın inşallah :KK200:
Olur tabii canım göğüs ucunu da korur bakteri üretmez hem senin bebeğin için çok iyi gelir

yeni katildim da birsey sormak istiyorum

bu arada hikayemide anlatayim size 4 ay önce 6 aylik hamileligim erken dogumla son buldu kizimi dogumdan 4 saat sonra kaybettim.acisini hic gecirmicek biliyorum ama yeni bi evlat istiyorum bu ay ovulasyon tarihinde birlikte oldum hamilelere sormak istiyorum yemek borusunda yanma hisi sari renk idrar ve sari renk akinti ayni zmnda kasiklarimda batma var adetimi sorcak olursaniz bu ayki adetimi oldum fakat ben gebeligimde ustune gorme denilen adet gormusrum yine oyle olabilir diye dusunuyorum cunku adetim 3 gun surdu ve 3.gun sonrasi kahverengi akinti geldi cok uzun oldu ama sizce hamilemiyim
canm öncelikle basın sagolsun öbür dunyada kavusursun yavruna ınsallah anlattıkların ķadaryla hamıle olabılırsın de olmayabilirsin de test yapsan dha ıyı gıbı ama 4 ay cocuk düşünmek ıcın kısa bı sure bıraz toparlanmayı bekle derım

KIZLAR uyumayan vardı inşallah. Nişanım geldi. Hafif sancım da. Hastaneye şimdi gitsem mi yoksa sabahı mı bekleyeyim. Dün akşamdan beri sürekli sancım oldu. Şu anda da ara ara tutup bırakıyo sancı
Canim naptin gittin mi

Back
X