- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Aylar sürüyor canım malesef inşnce daha bi tuhaf dimi benimde var :))tecrubeli kizceler bu gobegimzdeki kahvrenki cizgi ne zaman yok olcak.cok cirkin duruyo yaw
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylar sürüyor canım malesef inşnce daha bi tuhaf dimi benimde var :))tecrubeli kizceler bu gobegimzdeki kahvrenki cizgi ne zaman yok olcak.cok cirkin duruyo yaw
evet cok tuhaf daha bi kahverengi duruyo.bide tenimin rengide koyu duruyo isin garibi beyaz tenliym nornalde sari gibi duruyo.Aylar sürüyor canım malesef inşnce daha bi tuhaf dimi benimde var :))
Anladim canim dikkat et.benum kasilmalar sklaşti bu aksam.hayirlisi bakalim hepimiz icin.yarin sonucu yaz merak ederim:))Yok canım buralara soğuk gelmedi daha. Valla internetten pratik bi yöntem buldum şampuanlı su. Durulama kurulama yapmadım bile. Öyle sildim camları. 20 dk sürmedi bütün ev. Yarın tekrar çağıracak doktor. Bakalım bizim paşa ne zaman gelecek
Ben de senin gibi yapiorum. Çok değilmiş aslında.Evin içi 24 derece içine uzun kollu zibin ayaklı pantolon üzerine de bi takım giydiriyorum
Yatarken de çok sarmadan kundak yapıyorum üzerine de battaniye ortuyorum
Çok mu giydiriyorum. ?
Göğsünde uyutmayı denesenBende öyle sürekli emince sütüm yok sanıyordum mama vermiştik.doktora gittik çok kilo almış doktor kesinlikle mama yi kesin dedi.sutun yetiyor tok ama emmek istemesinin nedeni senin kokunu istiyor dedi
Emzik alıştırın dedi.ama biz hangi emziği verdiysek tutmuyor.avent ı birazcık tutuyor süt gelmediğini anlayınca hemen atiyor
Sürekli emiyor.ve bizimle irtibati yok.
Çok değilEvin içi 24 derece içine uzun kollu zibin ayaklı pantolon üzerine de bi takım giydiriyorum
Yatarken de çok sarmadan kundak yapıyorum üzerine de battaniye ortuyorum
Çok mu giydiriyorum. ?
Canım ben de aynıyım. Şu anda kıvranıyorumAnladim canim dikkat et.benum kasilmalar sklaşti bu aksam.hayirlisi bakalim hepimiz icin.yarin sonucu yaz merak ederim:))
Sancilarinin siklasmasini bekle cnm.KIZLAR uyumayan vardı inşallah. Nişanım geldi. Hafif sancım da. Hastaneye şimdi gitsem mi yoksa sabahı mı bekleyeyim. Dün akşamdan beri sürekli sancım oldu. Şu anda da ara ara tutup bırakıyo sancı
tecrubeli kizceler bu gobegimzdeki kahvrenki cizgi ne zaman yok olcak.cok cirkin duruyo yaw
Kızlar nişanım geldi ve sancılarım sıklaştı. Hastanedeyim. Gittikçw artıyo sancılarım. Dua edin nolur. Çok kötüyüm.
Olur tabii canım göğüs ucunu da korur bakteri üretmez hem senin bebeğin için çok iyi gelir
allah yardımcın olsun canm yavrunu sag salım kucagına alırsın inşallahKızlar nişanım geldi ve sancılarım sıklaştı. Hastanedeyim. Gittikçw artıyo sancılarım. Dua edin nolur. Çok kötüyüm.
canm öncelikle basın sagolsun öbür dunyada kavusursun yavruna ınsallah anlattıkların ķadaryla hamıle olabılırsın de olmayabilirsin de test yapsan dha ıyı gıbı ama 4 ay cocuk düşünmek ıcın kısa bı sure bıraz toparlanmayı bekle derımyeni katildim da birsey sormak istiyorum
bu arada hikayemide anlatayim size 4 ay önce 6 aylik hamileligim erken dogumla son buldu kizimi dogumdan 4 saat sonra kaybettim.acisini hic gecirmicek biliyorum ama yeni bi evlat istiyorum bu ay ovulasyon tarihinde birlikte oldum hamilelere sormak istiyorum yemek borusunda yanma hisi sari renk idrar ve sari renk akinti ayni zmnda kasiklarimda batma var adetimi sorcak olursaniz bu ayki adetimi oldum fakat ben gebeligimde ustune gorme denilen adet gormusrum yine oyle olabilir diye dusunuyorum cunku adetim 3 gun surdu ve 3.gun sonrasi kahverengi akinti geldi cok uzun oldu ama sizce hamilemiyim
Insallah kurtulmussundur cnm rabbim yardimcin olsun...Kızlar nişanım geldi ve sancılarım sıklaştı. Hastanedeyim. Gittikçw artıyo sancılarım. Dua edin nolur. Çok kötüyüm.
Canim naptin gittin miKIZLAR uyumayan vardı inşallah. Nişanım geldi. Hafif sancım da. Hastaneye şimdi gitsem mi yoksa sabahı mı bekleyeyim. Dün akşamdan beri sürekli sancım oldu. Şu anda da ara ara tutup bırakıyo sancı
Canim allah yardimcin olsun.sagsalim kurtul kavuş bebegine insallah.Kızlar nişanım geldi ve sancılarım sıklaştı. Hastanedeyim. Gittikçw artıyo sancılarım. Dua edin nolur. Çok kötüyüm.
:)) Iyi hadi canımAtti atti
Bunu yazdiktan sonra gece uc gibi yapip Sabah ta iki kere daha yapti cok sukur
Olaya bak kaka yapiyor diye sukur ediyoruz
yok catlak falan olmafi da o cizgi cok cirkin duruyo her soyunurken goruyrm onu ondan.bide hemende gecmiyoms yaGobegnde catlsk ykmı senn onamı taktn ()