• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bana da etrafimdakiler kızlar sicagi sever dyrlar.En korktgm kafasindan soguk almasi canim.Terini siliyrm ama yine de korkuyrm.Allahim korusun meleklerimizi
Cnm ya terini nasıl siliyorsunuz?
Islak mendille mi yoksa bi bezi ıslatıp da mı sılıyorsunuz?
Ben sadece şapkayı değiştiriyordum silme işlemini yapmıyorum bundan sonra yapıyım

amin canim.evet kizalr sever ama cok sicakta isikik yapar.battaniye ile aliyisan kucagina emzirmek icin sapkasini cikar battaniye iler ort kafasini sonra terini silio takarsn yine.bizim hic cikmaz kafadan sapka
Sapka cikiyr mendil ortuyrm kafaya:)Ince bi kundak hep oluyr kucagima alirken canim

Kızlar yarın 40 hafta oluyorum. Sabah nstye girdim. En fazla 50 ye çıktı ibre. Cumartesi bi daha gidecekmişim. Bu yumurcak ne yapıyo içerde ya. Gelsin de artık biz de sevelim kendisini.

coraplari cift giydr bence ole yapiyrm ama alta bi citcitli bide ust alt takimi oluyo sapkayida hic cikarmiyrm.bebiler bi ayaktan bide bastan usurmus.ebe ikisinide sicak tut dedi

Canm ben hiç şapka kullanamıyorum başından düşüyor:KK43: çok küçük yavrum..

Kızlar yarın 40 hafta oluyorum. Sabah nstye girdim. En fazla 50 ye çıktı ibre. Cumartesi bi daha gidecekmişim. Bu yumurcak ne yapıyo içerde ya. Gelsin de artık biz de sevelim kendisini.
senin bebi sevmis orasini demkki rahati yerinde.benmde yok takvimim ne zoruma gitti.gecen sene basinda diyordm allahim ben ne zaman takvim takip edicem diye cok şükür nasip etti.darisi olmayanlara kimsenin kucagi bos kalmasin insallah

Kızlar sezeryan dan sonra afedersiniz çok fazla gazım olmaya başldı ve büyük tuvaletimi yaparken zorlanıyorum hamile iken böle değildim çok rahatsız oluyrm norml mi bu durum kabız değilm ama zorlanıyrm..

bizimkilerde oyle canim bir iki tane var olan onlari kullaniyrm hep.uyurken battaniye ile ort basini usumez ozaman.kac kilo bebisin

Uyurken battaniye ve penye ile örtüyrm..benim şapkalr hepsi büyük yanlardan dikiş Atacam sanırım.. 2 gün önce kontrolde 2660 çıktı Canm

Yok kuzum gayet normal daha 4. Gün, benimde var şişlik ben her tuvalete çıktıüımda batikon ile pansuman yapıyorum drum mutlaka her seferinde yap hemen kurusun dedi, pamukla siler gibi değil üstüne koyup koyup değdireceksin yukarıdan aşağı doğru, kullanmazsan idrardan mikrop kapar yakar ve iyileşme süresi uzar, tahmini süre 2 hafta falan kuruması için

Batikon nedir cnm krem mi bnm dr fito diye bi krem yazdı onu kullanıyorum

Bebeklere şapka takmak şart mı ben hic sapka takmiyorum benim bildigim başı serin ayagi sicak tut derler.oda sicakligi 24 derece başı üşümez sanirim.birde tehlikeliymis bere gece korkarim ben eliyle aşagi indirir diye. Özellikle erkek bebekler cok terler yazik.birde sapka vay yavrunun haline

Batikon nedir cnm krem mi bnm dr fito diye bi krem yazdı onu kullanıyorum
Tentirtiyot gibi bir şey canım rengi şişede pamukla kullanıyorsun hani sezeryan veya normal doğum öncesi göbeğe yada vajinaya sürülen kırmızı sıvı çok çabuk kurutuyor enfeksiyon riskini önlüyor

Back
X