2017 Aralık Anneleri

canım hamileler içn diyetlistesi varsa elinde bizimle paylaşırmısın?
Canım merhaba bu ayın sonunda nende gideceğim doktora.dotorum o zaman diyet listesi verecek bana.ama genel olarak paylaştı benimle.
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği bir bardak süt birkaç tane ceviz birkac tane zeytin ve peynir.
Öğle ve akşam birinde sebze bir öğünde et veya tavuk.mesela doktorum şey diyor haftada 3 gün et 2 gün tavuk 2 gün balık diyor.aksami hafif tut diyor.aralarda canin meyve yemek isterse meyveyi doldurup yeme dedi.1 elma yada işte birkaç çilek gibi.findik ve ceviz atıştırmalık hazırla arada ağzına at dedi.ben bir saklama kabına kuru kayısı ceviz ve fındık hazırlıyorum.hep yaninda ara ara atıyorum ağzıma. Bununda ayarını kaçırmamak lazım tabi.seker un işi kesinlikle yasak.sekerli bisey canin isterse tayin pekmez den birazcık al dedi.bu kadar.ha bana gelince ben uyuyor muyum ? Hayır.ama bundan sonra uyacağım.boyle beslenirsen bebeğin kilo alie sen almazsın dedi.

Bugun keyfim yerinde çünkü aniden 3 kilo şişmiştim. Bu sabah o şişlik gitmiş. Ödemdi heralde. Ama yüz üstü uyuyamıyorum. Baska meme agrisi olan var mı? :S

Ben bugün çok gerginim mutsuz uyandım sürekli ağlıyorum, kalbim hızlı hızlı çarpıyor ne oluyor anlamadım
Geçmiş olsun o durum bende de sık sık oluyor. Çalışıyorum üstelik. WC de agladigim oldu :/ Allah yardımcımız olsun.

Günaydın anneler
Hayırlı kandiller
Nasılsınız?
Ben sabah sağlıklı beslenme adına yumurta yiyeyim dedim, kokusu rahatsız etti, öğürmekten yiyemedim

Salata, semiz otu bunlarda bir kısıtlama yok. İstenilen kadar tüketilebilir. Öğle yemeklerinde ben iş yerine yemek götüremediğim için salata götürüyorum boyutu önemli değil kocaman bir kasede olabilir. Et yemekleri ile asla yoğurt,ayran tüketmeyeceğiz. Öğlen sebze yiyorsak akşam mutlaka et balık türü ürünler

Eklentiler

• IMG_0942.JPG
    IMG_0942.JPG
    35,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0943.JPG
    IMG_0943.JPG
    34,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1533.JPG
    IMG_1533.JPG
    37 KB · Görüntüleme: 49
Ben bugün çok gerginim mutsuz uyandım sürekli ağlıyorum, kalbim hızlı hızlı çarpıyor ne oluyor anlamadım
Ben de dün sacma sapan bir şekilde tanidigimiz küçük bir kizin anneler gunu gösterisini izlerken agladim. Calan şarkı da erik dali diye neseli bir oyun havasi ustelik.
Derdim neydi bilmiyorum:işsiz: sonra binamizda asker yolluyorlardi cocugu da tanimam etmem onlari izlerken de agladim düşün:110:

Yorgunluktan muhtemelen. Ama dün muayenemde doktor bana şöyle bi şey söylemişti (öncesinde lekelenme şikayetim vardı ara ara) "Kendini cok yordugun bi gunun ardindan Progestan alabilirsin". Ben de buradan yorgunlugun bebegi olumsuz etkileyecegini cikarmistim haliyle.
Dinlenince buyuk ihtimalle gecer canim. Tempon devam edecekse o zaman doktoruna sorabilirsin derim. Insallah duzelirsin.
teşekkür ederim... ağrım devam ediyor ama lekelenme yok çok şükür...
işe gittiğim için pek dinlenemiyorum bir de stresli ortam biraz geriliyorum keşke uzaklaşabilsem ama şimdilik zor...
zaten randevu zamanım geldi bu hafta kontrole gideceğim inşallah...

Bugun keyfim yerinde çünkü aniden 3 kilo şişmiştim. Bu sabah o şişlik gitmiş. Ödemdi heralde. Ama yüz üstü uyuyamıyorum. Baska meme agrisi olan var mı? :S
Yüzüstü uyumak hamileler icin sakincali zaten canim. Bu sekilde uyuma. Bende de göğüs agrisi var.

Salata, semiz otu bunlarda bir kısıtlama yok. İstenilen kadar tüketilebilir. Öğle yemeklerinde ben iş yerine yemek götüremediğim için salata götürüyorum boyutu önemli değil kocaman bir kasede olabilir. Et yemekleri ile asla yoğurt,ayran tüketmeyeceğiz. Öğlen sebze yiyorsak akşam mutlaka et balık türü ürünler
Bana en tuhaf maydanoz ve yeşilçay geldi.doktorum maydanoz yeme dedi.

Ben de her sabah yumurta ceviz badem fındık ve kaşar peyniri yemeye çalışıyorum. Gün içerisinde bol bol meyve ve yoğurt.
Yoğurt çok önemliymiş.hazie yoğurt mu yiyorsunuz yoksa kendiniz mı yapıyorsunuz? Ben hazır yoğurt tüketmek zorunda kalıyorum

2li test yaptircakmisin? Kese konumuna gore kız cikiyo benimki. Hayirlisi olur insallah.
Ikili yaptıracağım.yani doktor bana sormadan yapılacak dedi zatn.rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder inşallah.kese konumuna göre nasıl oluyor:) meselâ keseye gire benim ki solda duruyor ve kese sola doğru uzun

X