- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
Canım kan tahlili yaptırdıkKızlar 8.hafta kontrolünde herhangi bi test istiyorlar mı ?
Genel tahlil Demir b12 hormon aıds vs herseye bakıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kan tahlili yaptırdıkKızlar 8.hafta kontrolünde herhangi bi test istiyorlar mı ?
Canim bende 6+5 deyim ama bende hic bisey yok ne bulanti ne kusma halsizlik oluyo sadece ??Kızlar benim öyle aman aman bulantılarım olmuyor 6+5 deyim 2 kere kusma ve ara ara öğürmelerim oluyor normal demi ?7/24 kusacam yada bulantım olacak diye birşey yok sanırım. Akşamları daha fazla bulantıyı hissediyorum ama kusmam çok yok
Canim bende 6+5 deyim ama bende hic bisey yok ne bulanti ne kusma halsizlik oluyo sadece ??
15 mayis da gidicem canm. Peki sen kalp atislarini duydun mu ve ne zaman duydunYa bende okuyorum herkeste deli gibi kusmalar falan hatta doktorum sormuştu bulantın varmı diye çok hafif demiştim. Oh çok iyi sevin buna dedi. Benim gögüsler aldı başını gidiyor ve çok acıkıyorum sanırım bizim normal doktora gittin mi cnm
15 mayis da gidicem canm. Peki sen kalp atislarini duydun mu ve ne zaman duydun
Kızlar benim öyle aman aman bulantılarım olmuyor 6+5 deyim 2 kere kusma ve ara ara öğürmelerim oluyor normal demi 7/24 kusacam yada bulantım olacak diye birşey yok sanırım. Akşamları daha fazla bulantıyı hissediyorum ama kusmam çok yok
Çok normal benim ilkinde hiç bir şeyim yoktu, bomba gibiydim. bu miniş beni zorluyor. allah sağlık versin
Canm ben 5_mayista gittim keseyi gorduk sadece 6.63 mm di kese bebegi de gorebiliyor mu bu kadar kucukken bi de karindan ultrasonla bakti bana
Anladim canim ins goruruz bu sefer :) biseyler ters gidicek diye cok korkuyorum valla
Canim benim inş saglikla kucagina alirsin :) bende iki asilamadan snra kendiligimden kaldim o yuzden hep tedirgin oluyorum. Birde benim kese cok kucuk degil mi o zaman ya 6.63 mm diGünaydın kizlar ilgiyle ve merakla yazilarinizi okuyorum kendime pay cikarmaya calisiyorum ..daha once yazmistim 6 negatif tup bebekten sonra kendiliginden hamileyim en son 5+5 de gittim kese 12mm yolk sac var ama bebek yok daha .....haftaya görünmesi lazim artik dedi ..benim doktor benimle hic olumlu konusmuyor hep icime kurt dusuruyor yolluyor...sanırım benim gecmisim olumsuzluklarla dolu oldugu icin ...baska bi prof .a da gittim oda beni kesen var sabirli ol ve 15 gun bekle dedi ama kese sat la uyumlu degil yani haftasina göre kucuk dedi.... cok tedirginim durmadan muayeneye gitmek istemiyorum sabirla beklemeye calisiyorum insalahh bebegim gelisir ve beni bırakmaz dogru dürüst belirtim yok sadece agzimda acı tat var ara arada kasıklarım batıyor ...hayirlisi artik
Günaydın kizlar ilgiyle ve merakla yazilarinizi okuyorum kendime pay cikarmaya calisiyorum ..daha once yazmistim 6 negatif tup bebekten sonra kendiliginden hamileyim en son 5+5 de gittim kese 12mm yolk sac var ama bebek yok daha .....haftaya görünmesi lazim artik dedi ..benim doktor benimle hic olumlu konusmuyor hep icime kurt dusuruyor yolluyor...sanırım benim gecmisim olumsuzluklarla dolu oldugu icin ...baska bi prof .a da gittim oda beni kesen var sabirli ol ve 15 gun bekle dedi ama kese sat la uyumlu degil yani haftasina göre kucuk dedi.... cok tedirginim durmadan muayeneye gitmek istemiyorum sabirla beklemeye calisiyorum insalahh bebegim gelisir ve beni bırakmaz dogru dürüst belirtim yok sadece agzimda acı tat var ara arada kasıklarım batıyor ...hayirlisi artik
Canim benim inş saglikla kucagina alirsin :) bende iki asilamadan snra kendiligimden kaldim o yuzden hep tedirgin oluyorum. Birde benim kese cok kucuk degil mi o zaman ya 6.63 mm di
Kızlar bugün kontrolüm vardı. 7+0 dayım. Bulantı için Premesis Plus verdi. Zencefilli bitkisel ve aynı zamanda B vitamini takviyesiymiş.
Kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Allah herkese hayırlı haberler duyursun.
Ben de bugün tekrar Dr a gittim arkadaşlar sebebi ise iki gündür mide bulantilarimin aniden kesilmesiydi. 3 4 gündür yoğun bulantı yaşarken dün aniden bulantım hafifledi bugünse hiç bişey kalmadı ben de hemen Dr a gittim çok şükür bir sorun yok. Demekki bulantıyi fazla kafaya takıyoruz. Bebegin sağlıklı olup olmaması bulantı ile ilgili değilmiş kanımca