Amin canım inşallahGeçmiş olsun ins hemencik atlatır kuzucuk
Hayırlı olsun :)Madem burada hala birileri var mutlu haberimi sizinle paylaşayim.ben ise girdim.bayram sonrası başlıyorum :)
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun :)
Canım hayırlı olsun yeni işin , çok sevindimÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimmCanım hayırlı olsun yeni işin , çok sevindim
Allah kolaylık versin canım inşallah çok iyi bir yere denk gelir . Benim iki yeğenim de krese gitti küçükken yengem çalıştığı için şükür kreş çok iyiydi çok şey kattı hatta tuvalet eğitimi mi bile orda aldı ufak olan. Hiç kolay değil Madden de manen de. Emiyordu di mi hala ? Umarım biraktirabilirsin o güne kadar zaten iki yasi gördük şükür neredeyse hepimiz. Bizim bıdık 3 gün önce memeyi terk etti bu arada ağzı yaraydi ememedi hastalığından dolayı sonra da istememeye başladı..Şu kk ve sosyal hayatta ise baslayan ya da izni bitip ise dönen herkese inanarak canı gönülden moral vermeyr calistim.bakici ya da kreş konusunda akıl vermeye çalıştım.simdi önümde 1 ay+ 1 hafta var.napcami bilmez haldeyim.kres bakicidan daha iyi olur diyorum benim evin ve müstakbel işyerinin çevresinde çok pahali.tabela.goruntusu iyi hepsi isim yapmis kendince ama.gelgelelim iyiler mi?Nefesimmmsin siz ne yaptınız kreş işini? Ağustos annelerinden minnosu krese giden var mı?
Bizde daha bırakmaya dair hiç bir işaret yok.kosturma içindeyiz zaten pazartesiden beri evrak topluyoruz.ankarada olsam bir iki günde halledeceğim işler uzadı İzmir'de herşey çok zor.gun içinde meşgul olunca yanında ben olmayinca aramıyor ekmeyi...aksam emmesi sanki hiç birakamicak gibi..Allah yardımcımız olsun hepimizin.5 yıl doluyor çalışma hayatından ayrılalı.hepimiz zorlanicazAllah kolaylık versin canım inşallah çok iyi bir yere denk gelir . Benim iki yeğenim de krese gitti küçükken yengem çalıştığı için şükür kreş çok iyiydi çok şey kattı hatta tuvalet eğitimi mi bile orda aldı ufak olan. Hiç kolay değil Madden de manen de. Emiyordu di mi hala ? Umarım biraktirabilirsin o güne kadar zaten iki yasi gördük şükür neredeyse hepimiz. Bizim bıdık 3 gün önce memeyi terk etti bu arada ağzı yaraydi ememedi hastalığından dolayı sonra da istememeye başladı..Nefesimmmsin sizde durum ne ? En son azaltıyor muydun sanki? Şu an beslenmemiz alt üst ne yiyeceğini şaşırdı kuzum yerine bir şey koyamadı henüz ben de hiç hazır değilmişim
Ben de Trukid kullandım 18 ay kullanma süresi var ve memnundum.Arkadaşlar gecen sene ben mustela 50 faktörlü güneş koruyucu almıştım.benden sonra 30 faktörlü farklı bir marka alanlar olmuştu...hatirlayan bilen varsa yazabilir mi?All-izz-well haftaya geliyoruz kutsal topraklara 🏖🏝
Çok geçmiş olsun. Umarım iyileşmiştir şimdiye kadar.iyi aksamlar arkadaslar. size bir şey danışmak istiyordum. benim kızım 2 yaşında ve son 1 aydır kabızlık sorunu yaşıyor. son 1 haftadır zorlandığı için kanama meydana geliyor tuvaletini yaparken.size sorum izmirde behcet uz çocuk hastanesine götüreceğim ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ay çok sevindimMadem burada hala birileri var mutlu haberimi sizinle paylaşayim.ben ise girdim.bayram sonrası başlıyorum :)
Çok geçmiş olsun, umarım atlatır bir an önce. İştahsızlık çok zor hele hastayken ve güçlü olması için o iştaha ihtiyacı varken.Selamlar herkese! Biz Su idrar yolu enfeksiyonu nu tam atlattık derken cumartesiden bu yana ateş kusma boğaz ağrısı yaşıyoruz kanda da enfeksiyon biraz yüksek olduğu için tekrar antibiyotik basladi doktor ama bu defa iğneiştah sıfır su bile zor içiyor benim memeden ayrı yaşayamayan oğlum görünce eliyle kapatıp ağlıyor sanırım emmeyi bırakacak bu şekilde.. dünden beri hiç emmedi. İyi olsun da bakalım zaten iki yaşına geldi artık kesecektim..
Benim goguslerim çok sisiyor bugün iki defa sagdim zaten fırsat vermiyor sagmama hep kucağımda ama aşırı şiş. Yapmam gereken bir şey var mı ? Kendiliğinden azalacak mi?
Sağol canım inşallah geçecek ... Evet az az günde iki kez sagdim iki gündür bugün üçüncü gün daha az şişliği bugün bir kere sagacagim bir kaç gün sonra sagmasam da olacak gibi duruyor bakalım..Ben de Trukid kullandım 18 ay kullanma süresi var ve memnundum.
Çok geçmiş olsun. Umarım iyileşmiştir şimdiye kadar.
Ay çok sevindim
İnşallah oğlun da sen de çok çabuk adapte olursunuz.
Çok geçmiş olsun, umarım atlatır bir an önce. İştahsızlık çok zor hele hastayken ve güçlü olması için o iştaha ihtiyacı varken.
Sağarken çok boşaltmadan sağ, sadece rahatlatacak kadar. Ben gece emzirmesini kestiğimde bir gün şiş olmuştu sadece. Artık daha seyrek emdikleri için çabuk adapte oluyor vücut da. Bir de soğutulmuş lahana yaprağı öneriyorlar ama hatırlamıyorum işe yarıyor muydu?
Canım çok teşekkür ederim:)Ben de Trukid kullandım 18 ay kullanma süresi var ve memnundum.
Çok geçmiş olsun. Umarım iyileşmiştir şimdiye kadar.
Ay çok sevindim
İnşallah oğlun da sen de çok çabuk adapte olursunuz.
Çok geçmiş olsun, umarım atlatır bir an önce. İştahsızlık çok zor hele hastayken ve güçlü olması için o iştaha ihtiyacı varken.
Sağarken çok boşaltmadan sağ, sadece rahatlatacak kadar. Ben gece emzirmesini kestiğimde bir gün şiş olmuştu sadece. Artık daha seyrek emdikleri için çabuk adapte oluyor vücut da. Bir de soğutulmuş lahana yaprağı öneriyorlar ama hatırlamıyorum işe yarıyor muydu?
İzmir'de hava bir tuhaf.sabah aliagada üşüdük desem inanırsın sanırım.tam hastalık havasiydi.insallah benim oğlan da hastalanmaz çok da yoruldu benim yüzümden.sahah 7 de çıktık şimdi eve doğru yol aliyoruzSağol canım inşallah geçecek ... Evet az az günde iki kez sagdim iki gündür bugün üçüncü gün daha az şişliği bugün bir kere sagacagim bir kaç gün sonra sagmasam da olacak gibi duruyor bakalım..
Cnm biz krese gitmiyoruz daha teyzesi bakıyor şimdilik haa bana fikrimi sorsan bakıcı mı desen kreş mı desen kreş derim en azından yaşıtları ile beraber olur gelişim acisinda ki ilerlemeye sen bile sasirirsinŞu kk ve sosyal hayatta ise baslayan ya da izni bitip ise dönen herkese inanarak canı gönülden moral vermeyr calistim.bakici ya da kreş konusunda akıl vermeye çalıştım.simdi önümde 1 ay+ 1 hafta var.napcami bilmez haldeyim.kres bakicidan daha iyi olur diyorum benim evin ve müstakbel işyerinin çevresinde çok pahali.tabela.goruntusu iyi hepsi isim yapmis kendince ama.gelgelelim iyiler mi?Nefesimmmsin siz ne yaptınız kreş işini? Ağustos annelerinden minnosu krese giden var mı?
Cnm azaltiyordum fakat hastalapnincpa başa sardik tekrardan şimdi halen emziriyorum sanırım ondan çok ben hazır değilimAllah kolaylık versin canım inşallah çok iyi bir yere denk gelir . Benim iki yeğenim de krese gitti küçükken yengem çalıştığı için şükür kreş çok iyiydi çok şey kattı hatta tuvalet eğitimi mi bile orda aldı ufak olan. Hiç kolay değil Madden de manen de. Emiyordu di mi hala ? Umarım biraktirabilirsin o güne kadar zaten iki yasi gördük şükür neredeyse hepimiz. Bizim bıdık 3 gün önce memeyi terk etti bu arada ağzı yaraydi ememedi hastalığından dolayı sonra da istememeye başladı..Nefesimmmsin sizde durum ne ? En son azaltıyor muydun sanki? Şu an beslenmemiz alt üst ne yiyeceğini şaşırdı kuzum yerine bir şey koyamadı henüz ben de hiç hazır değilmişim
Korkma bişey olmaz cnm bizikide bugün çok yoruldu saat 11 gibi çıktık saat 20:00 gibi geldik gorumcemin diplomasını almaya gittik Malatya ya şunu anladım ki yolculuk çocukla çok çok zor kendi araban olsa dahiİzmir'de hava bir tuhaf.sabah aliagada üşüdük desem inanırsın sanırım.tam hastalık havasiydi.insallah benim oğlan da hastalanmaz çok da yoruldu benim yüzümden.sahah 7 de çıktık şimdi eve doğru yol aliyoruz
Evet canım hava bir garip burda ben de iğneye götürürken ne giydireyim sasirmistim. Olmaz inşallah canım Allah korusun minnoslari ... Sen iş konusu olunca erteledik demiştin sanki ama geldiniz demek iyi olmuş iş öncesi stres atarsiniz inşallah işlerini de kolaylıkla halledebilirsin canimİzmir'de hava bir tuhaf.sabah aliagada üşüdük desem inanırsın sanırım.tam hastalık havasiydi.insallah benim oğlan da hastalanmaz çok da yoruldu benim yüzümden.sahah 7 de çıktık şimdi eve doğru yol aliyoruz
Aynen canım size de geçmiş olsun bizimki de kendi kendine bir anda bırakınca ben de boşluğa düştüm ben de hazır değilmişim komik gelecek belki ama çok duygusallastim ağladımCnm azaltiyordum fakat hastalapnincpa başa sardik tekrardan şimdi halen emziriyorum sanırım ondan çok ben hazır değilim
Sanırım halen hasta kuzucuk iyileşir iyilesmex beslenmesi düzelir.Biliyorsun herşey yolundayken bile iştahları değişebiliyor .
Cok tatlisin, tesekkur ederim sen de sagol, varol.Her zamanki gibi çok güzel anlatmışsin canım.sagolasin❤
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.amin inşallah Allah utandirmaz pişman etmez diyorum.Cok tatlisin, tesekkur ederim sen de sagol, varol.
Nefrolojiye gidemedik, ablamin dogumu oldu. Yine giderdik de oncesinde haber aldik hasta oldugu zaman gitmeliymisiz diye. Insallah olmaz ama olursa gidecegiz.
Isin hayirli olsun, cok sevindim senin adina. Allah hayirli, bereketli, helal kazanclar nasib etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?