2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar 23 ayliyiz emzirmeyi tamamen kesmeyi dusunen var mi kafamda deli sorular bi turlu karar veremiyorum
Merhaba
Bazen o kadar bunalıyorum ki tamam diyorum bıraktıracağım. Bıraksam saatlerce emecek. Özellikle uyku geçişlerinde. Bazen de konforlu geliyor hem sakinlesiyor hem de 10 dk içinde uykuya dalıyor. Ama sanırım bıraktıramayacagim. En azından öğle uykusu bitene kadar devam..

Az önce deneme amaçlı bant koydum ustunu once mizmizlanip sonra acinca pes ettim emzirmeye devam

Az önce deneme amaçlı bant koydum ustunu once mizmizlanip sonra acinca pes ettim emzirmeye devam

Canım kendini de onu da hazir hissettiğinde bırak.hem çok istiyorum biraktirayim uykusuzluktan çok gerginim...hem de kiyamayip başa sarmak istemiyorum.biraktik mi tam bırakmalıyız 3 gün aglamasini göze alarak.tuvalet eğitimi de öyle olacak.

Tuvalet egitimi mi ?
Daha kaka cis demedigi icin hic kalkismiyorum simdilik
Ben de
İyiyiz canım, sizler nasılsınız
Aynı canim.bu hafta değişik şeyler oldu oğlum Perşembe ve dün döner yedi kahvaltı meyve dışında...her gün o donerciye gidip o an orda bulunan herkese döner ismarlayasim var bu sabah da menemen yedi.inanamiyorum aşırı sevincliyim.

Dogru soyluyorsun cnm bi an gaza gelip biraktirmak istiyorum sonra kararsizlik basliyor .sanirim cocjktan cok annenin kendini hazir hissetmesi onemli

Cok sevindim cnm
Biz coktandir yiyoruz tabii sade etini yihoruz .
Dun ogle spagetti yapmistim ilk defa bu kadar izin verdim yemesine resmen her yeriyle yedi .

Cok sevindim cnm
Biz coktandir yiyoruz tabii sade etini yihoruz .
Dun ogle spagetti yapmistim ilk defa bu kadar izin verdim yemesine resmen her yeriyle yedi .
Canım benim oglanin yeme alışkanlığı değişti yoksa önceden de yiyordu .bir buçuk aydır sadece kahvaltı meyve emme şeklinde yasiyor.menemen döner dolma köfte pilav çorba herşeyi yerdi.bi duraklama dönemine girdi.insallah duzeliyordur

Oy oy analık zor iş vesselam, sanırım onlar bırakana kadar kıyamayacağız
Çok sevindim, demek ki dönemsel oluyor, bir grupta arkadaş demişti meyve yiyorsa bile aramanıza gerek yok demis ebeler, dis doneminde ise sadece su icebilir bile, eğer iki haftadan fazla sürüyorsa arayın yoksa aramanıza gerek yok demişler. O arkadas da yurtdışında yaşıyor. Eninde sonunda düzelecek yeme alışkanlıkları da

Bizde bi donem oyleydik cnm gecer yakin zamanda dis cikartiyor sicaklardan olabilir

Nasil kestin peki ?
uuzn zamandir her firsatta anlatiyordum zaten. bebekler meme emerler, baris artik bebek degil abi oldu. abiler meme emmez, sut artik cok azaldi vs. kesmeden onceki 2 gun de. onun duyacagi sekilde telefonda konusuyor gibi yaptim, "artik baris meme emmicek buyudu abi oldu, yok yok emmicek" gibi :) kesmeden onceki aksam yatmadan once son memesini emdi. o zaman da soyledim "bu son artik emmek yok sut bitti". memeye bye bye yapti, vedalasti.
bizim icin en zoru sabah ilk uyandiginda emmeyi birakmakti. ilk sabah 15 dk falan agladi. gun icinde de bikac kez aglamakli oldu ama bakti kararliyim vazgecti her seferinde. hala istiyor ara ara ama uyku, susuzluk ve aclik durumlarinda istedigini farkettim, huzursuzluk yaratan anlarda yani. su verince kesiyor istemeyi.artik aglamiyor meme diye kabullendi ama yine de bi yokluyor. israr edecek gibi olursa meme burda ama emmek yok istedigin zaman bana sarilabilirsin diyorum. tisortun uzerinden opuyor memeyi :) cok korkmustum cok fazla aglayacak diye ama oyle olmadı. ben barisi kucagima alip sevemedim cunku her alisimda memeye yapisti. istedigini alinca da kacti. 2 gundur cocuk yanima gelip oturuyor sariliyor falan. varligimin farkina vardi

Geçmiş olsun kolay olmasa gerek :)
Bende şükür ki gündüz memesini kestim. Aşamalı gidiyorum. Sırada en zoru gece memesi var.

Ah canım benimmm...benimki de emerken öpüyor.nasil olacak...ins biz de travmasız basaririz

Gündüz emmeden uyuyabiliyor mu
Normalde imkansız bişeydi bizim için ama uzun zamandır memede dalmasına izin vermiyorum. Emiyor sonra hadi yastığa yatıyoruz diyordum sarılıp uyuyorduk. Son günlerde sarılarak uyuycaz diyorum. Bir de en sevdiği oyuncağıda alıyoruz. Biraz ağladı ama başardık şükür. Biraz böyle devam etsin tamamen keserim. Gerçekten oğlumdan çok ben zorlanıyorum o dudaklarını büze büze ağlaması çok etkiliyor beni

Ya kıyamam ben de kıyamıyorum işte çok düşkün memeye de bana da . Ya vermeden kuserse çok incinirse falan gibi şeyler düşünüyorum

Ben de konuşmaya başladım . Annemin bak bir gün burda süt bitecek ve artık hep bizim gibi meyveler sebzeler yiyeceksin sutler çaylar içeceksin diyorum . Bir gün bitti diyeceğiz diyorum . Masum masum dinliyor kuzum bir şekilde başaracağız ama biz hazır değiliz daha sanırım ...
Tuvalet egitinine gelirsek henüz hiç bir tepki yok olması gereken seyirde o yüzden ben bu yazdan umudunu kestim . Zorlamayacagim ne zaman hazır olursa çünkü hazır olmadan kesmek de ilerde sıkıntılara yol acabiliyormus altına sık sık kaçırmak gibi..
Yeme içme mevzuu da biz hala ayniyiz sulu yemek yemiyor mesela bezelye fasulye ağzına alıyor kabuğu damağına değer değmez çıkarıyor hoşlanmıyor tavuk balık yerdi onları da yemiyor ... İşte bir iki çorba çeşidi arada sırada yumurta geri kalan kuru türler makarna pilav vs.... Elbet birgün alışacak diyip sabrediyorum bakalım ...
Sendromda stabil durumdayız şuan bizde durumlar böyle tektek alintilayamadim toplu yazayım dedim uzun olduysa affola :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…