Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 ay sonra bizYaa buna çok güldümm
Çok geçmiş olsun, benim de en büyük korkum yanımdayken uyuyakalmak. Bazen yerdeyken yorgunlukla daldığım oluyor anlık gerçi ama kafama inen marakasla tez zamanda dönüyorum dünyaya._Bayankus_ @Beyaz bulut @Ebruemir @drucilla All-izz-well @deeploneliness Gretchen Grundler Simge 84
Kızlar geç cevapladım kusura bakmayın.
Kaydırmaz çoraplardan aldım kafam rahatladı.çok işe yarıyomuş keşke daha önceden alsaydım.
4 gün önce benim ihmalimden dolayı kızım yataktan düştü.
Sabah ezanına uyandı.aldım yatağıma yatırdım.yanımda uyuttum.o sırada bende dalmışım.bi anda küütt diye bi ses duydum
Düşerkendende yüzü duvara değmiş.yatak duvara yakın biraz.
Yüzünde ufak tefek sıyrıklar oluştu.çok korktum.nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum.
Aksilikler bitmiyo tabi.dün sabahta baktım ayağa kalkınca sol ayağı aksıyo.üzerine basamıyor.
İyice inceledim baktım.şişlik morarma herhangi bişey yok.
Biraz bekledik doktora götürdük.ciddi bişey olmadığını söyledi.
Akşama doğru bi kaç adım atabildi.bugün üzerine basabiliyor ama yinede temkinli.
Bu ara çok fazla düşüp kalkıyor.çocuk yürümekten çok koşmaya başladı.her an tehlike arz ediyor.peşinde koşmaktan iyice kilo verdim
Yok yılma, şnşallah o vakti gelince seni yıldırır oku oku diyeOyy masallah kuzuya Hep böyle devam eder insallah... Bende yılmayayım bari:)
Buna ben de bayılıyorum, artık ne zaman söylesem aklıma geliyor ki bu şarkıyı çok söylerimYaa buna çok güldümm
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun ben de öyle sürekli peşinde kurcalama merakı da tavan şuan mutfak dolaplarıni boşaltıp dolduruyoruz bütün gün çamaşır makinesi bulaşık makinesi çamaşır asma işi en sevdiğimiz bizim ufaklık hala bizimle yatıyor ayiramadik inşallah bu günlerde denemelre başlayacağız. Gündüz beşikte gece yanımızda bizim yatağa alışkın olduğu için yüzüstü dönüp geri geri sürünerek ayakları sarkıtıp inmesi gerektiğini öğrendi artık. sen de göster sürekli gerçi eminim öğretmeye çalışıyorsun dur kısa sürede kapiyorlar artık. Her yüksekten koltuk vs. Aynı taktiği kullanıyor bizimki_Bayankus_ @Beyaz bulut @Ebruemir @drucilla All-izz-well @deeploneliness Gretchen Grundler Simge 84
Kaydırmaz çoraplardan aldım kafam rahatladı.çok işe yarıyomuş keşke daha önceden alsaydım.
Sabah ezanına uyandı.aldım yatağıma yatırdım.yanımda uyuttum.o sırada bende dalmışım.bi anda küütt diye bi ses duydum
Yüzünde ufak tefek sıyrıklar oluştu.çok korktum.nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum.
Aksilikler bitmiyo tabi.dün sabahta baktım ayağa kalkınca sol ayağı aksıyo.üzerine basamıyor.
Akşama doğru bi kaç adım atabildi.bugün üzerine basabiliyor ama yinede temkinli.
Bu ara çok fazla düşüp kalkıyor.çocuk yürümekten çok koşmaya başladı.her an tehlike arz ediyor.peşinde koşmaktan iyice kilo verdim
yakın gelecekYaa buna çok güldümm
Bizimki de öyle o totosunu dikip sürüne sürüne inmesii yok muGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun ben de öyle sürekli peşinde kurcalama merakı da tavan şuan mutfak dolaplarıni boşaltıp dolduruyoruz bütün gün çamaşır makinesi bulaşık makinesi çamaşır asma işi en sevdiğimiz bizim ufaklık hala bizimle yatıyor ayiramadik inşallah bu günlerde denemelre başlayacağız. Gündüz beşikte gece yanımızda bizim yatağa alışkın olduğu için yüzüstü dönüp geri geri sürünerek ayakları sarkıtıp inmesi gerektiğini öğrendi artık. sen de göster sürekli gerçi eminim öğretmeye çalışıyorsun dur kısa sürede kapiyorlar artık. Her yüksekten koltuk vs. Aynı taktiği kullanıyor bizimki
Bizimde hep dilimizde vallaÇok geçmiş olsun, benim de en büyük korkum yanımdayken uyuyakalmak. Bazen yerdeyken yorgunlukla daldığım oluyor anlık gerçi ama kafama inen marakasla tez zamanda dönüyorum dünyaya.
Ayağını da merak ettim, acıttı mı acaba yaramaz. Senin kız az değilmiş yalnız, işin var
Yok yılma, şnşallah o vakti gelince seni yıldırır oku oku diye
Buna ben de bayılıyorum, artık ne zaman söylesem aklıma geliyor ki bu şarkıyı çok söylerim
Aynen cnm:)yakın gelecek
Evettt10 ay sonra biz
geçmiş olsun canım maalesef ne kadar istemesekte oluyor böyle şeyler doğa heryere tırmanıyor yemek masası koltuk tepeleri ablasının çalışma masası yataklar bütün gün peşin deyim geçen gün ben koşup yetişene kadar sandalyeden düştü yaşadığım korkuyu anlatamam büyüdükçe işler zorlaşıyor_Bayankus_ @Beyaz bulut @Ebruemir @drucilla All-izz-well @deeploneliness Gretchen Grundler Simge 84
Aynen dimi ya ısır ısır Maşallah tüm kuzucuklara Allah'a emanetlerBizimki de öyle o totosunu dikip sürüne sürüne inmesii yok mu
Geçmiş olsun size de çok tehlikeliler çok ufak tefek kazalar oluyor maalesef istediğimiz kadar kısalık peşinden gözünün önünde bile oluyor insanıngeçmiş olsun canım maalesef ne kadar istemesekte oluyor böyle şeyler doğa heryere tırmanıyor yemek masası koltuk tepeleri ablasının çalışma masası yataklar bütün gün peşin deyim geçen gün ben koşup yetişene kadar sandalyeden düştü yaşadığım korkuyu anlatamam büyüdükçe işler zorlaşıyor
İyiyiz bu ara azı dislerle uğraşıyoruz sizler nasılsınız ne güzel canım maşallah size, abinin gerçekten de cok faydası olduğunu düşünüyorum, geçen parkta 17 aylik ikizler vardi abisi de yanlarında ne derse tekrarliyorlar kesinlikle faysasi var
Size de kocaman maşallah,
Amin canim ins. Ama genel anlamda iyi olmanıza sevindim bir sürü bebek kitabı aldım tavsiyeleriniz uzere okumak icin sabırsizim..Çok teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz. Bizde azı dişleri çıkarmaya çalışıyoruz ve zor bir dönem cidden hem mız mı bir bebe hem gece çıplıkla ağlamalar belliki ağrısı var. Bir an önce çıkarsın kuzucuklar inşallah .
Çok geçmiş olsun, benim de en büyük korkum yanımdayken uyuyakalmak. Bazen yerdeyken yorgunlukla daldığım oluyor anlık gerçi ama kafama inen marakasla tez zamanda dönüyorum dünyaya.
Ayağını da merak ettim, acıttı mı acaba yaramaz. Senin kız az değilmiş yalnız, işin var
Yok yılma, şnşallah o vakti gelince seni yıldırır oku oku diye
Buna ben de bayılıyorum, artık ne zaman söylesem aklıma geliyor ki bu şarkıyı çok söylerim
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun ben de öyle sürekli peşinde kurcalama merakı da tavan şuan mutfak dolaplarıni boşaltıp dolduruyoruz bütün gün çamaşır makinesi bulaşık makinesi çamaşır asma işi en sevdiğimiz bizim ufaklık hala bizimle yatıyor ayiramadik inşallah bu günlerde denemelre başlayacağız. Gündüz beşikte gece yanımızda bizim yatağa alışkın olduğu için yüzüstü dönüp geri geri sürünerek ayakları sarkıtıp inmesi gerektiğini öğrendi artık. sen de göster sürekli gerçi eminim öğretmeye çalışıyorsun dur kısa sürede kapiyorlar artık. Her yüksekten koltuk vs. Aynı taktiği kullanıyor bizimki
geçmiş olsun canım maalesef ne kadar istemesekte oluyor böyle şeyler doğa heryere tırmanıyor yemek masası koltuk tepeleri ablasının çalışma masası yataklar bütün gün peşin deyim geçen gün ben koşup yetişene kadar sandalyeden düştü yaşadığım korkuyu anlatamam büyüdükçe işler zorlaşıyor
Aynen ben de öyle düşünüyorum ben kendimi hazır hissetmiyorum :))Aynıyız valla.mutfak dolapları hep dağınık biri görse ne dağınık kadın der :)
Bizimkide yataktan koltuktan yüzüstü sürünerek iniyor ama uyurken döndü heralde düştü.
Gece uykusunda bende koynumda uyutuyorum.uyuyunca yatağına yatırıyorum.ama gündüz beşiğinde kendi uyuyor.
Şikayetçi değilim valla hep koynumda uyusun.büyüyünce gel yat desem yatmıcak belki de :)
MerhabaEvet canım ama ilcedeyim ben Çanakkale merkezde bulamadım yapan bir hastane devlet fakülte dahil ozellerde yapmıyor
Slm cnm ben simdi bunu ayvayla deneyeyim dedim,ayva aldım da. Azar azar yapayım diyorum yarım ayva (biraz buyukte ayva:) ) yeter mi sence? Kac gün verebiliriz annem cabuk bozulur az yap dedi de,ondan yarım ayva yeter die düsündüm.bi de sence yarım ayvaya ne kadar su koyayım?Armutu ve üzümü soyup dilimleyip kaynattım biraz suyla yarım saat falan. Sonra blenderdan geçirdim, kavanozladım.
Suyunu çok koymuşum ben sonra suyunu çeksin diye biraz daha pişirdim mecburen. Çok suya gerek yok.