• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba hanımlar,malum kış yavaş yavaş yüzünü gösterdi bebislere yeni kıyafetler ve mont lazım.Siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz birde sadece mont mu alsam yoksa astronot tulum mu karar veremedim

Merhaba hanımlar,malum kış yavaş yavaş yüzünü gösterdi bebislere yeni kıyafetler ve mont lazım.Siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz birde sadece mont mu alsam yoksa astronot tulum mu karar veremedim
Astronot tulum icin buyuduler bence ben mont giydirmeyi planliyorum

Montları var ama astronot alacağım yine de, tek parça olunca daha çok güven veriyor bacakları da sıcak oluyor diye. Kanguruda veya yere inmeyeceğini düşündüğüm yollarda astronot forever :-)

Montda astronot da lazım oluyor bize çok soğuklarda arabasız dışarı çıktığımızda astronot giydiriyorum

Merhaba canım. Biz normal mont aldık. Astronotu bebekken bile hiç sevmiyordu. Ne zaman giydirsem çığlık kıyamet ağlıyor o günü zehir ediyordu bana . O yüzden bu kışa mont aldık.:emir_bebek:
Geçen yıl 70tl aldığımız astronot bu yıl aynısı 179tl olmuş şoklardayız :eek:

Ben de uyku tulumu almak istiyorum. Alan var mı acaba. Geçen yıl ayaklı tulum birde torba tulum giydirmiştim. İçim baya rahat ediyordu. Şimdi değil battaniye pike bile örttürmek istemiyor. Uykusundan uyanıyor ayağıyla iteleye iteleye üzerinden atıyor . Napicam bilmiyorum :işsiz:

Ben de uyku tulumu almak istiyorum. Alan var mı acaba. Geçen yıl ayaklı tulum birde torba tulum giydirmiştim. İçim baya rahat ediyordu. Şimdi değil battaniye pike bile örttürmek istemiyor. Uykusundan uyanıyor ayağıyla iteleye iteleye üzerinden atıyor . Napicam bilmiyorum :işsiz:
Ben gecen sene hic uyku tulumu giydirmedim.bir beden buyuk ayakli tulum icine zaten body uzerine altust takim giydiriyorudum.yelegi hirkasi vs cok sukur hasta etmedik.yattigi gibi de kalkiyordu ustunu acmiyordu.bu senr uyku tulumu giydiririm kesinlikle.ben de tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba canım. Biz normal mont aldık. Astronotu bebekken bile hiç sevmiyordu. Ne zaman giydirsem çığlık kıyamet ağlıyor o günü zehir ediyordu bana . O yüzden bu kışa mont aldık.:emir_bebek:
Geçen yıl 70tl aldığımız astronot bu yıl aynısı 179tl olmuş şoklardayız :eek:
Liseden arkadasim cosmonet gondermisti giydirmeye giydirdik de dedigin gibi kis bitmeye yakin isyan bayraklarini cekti oglan

Gunaydin canolar.benim tospik hala yurumuyor.kolundan tutup yuruturduk onu da birakti.yuruecegimiz zaman ayaklarini yere paralel kaldiriyor.dun parka goturduk 16 aylik bir arkadasi yururken gordu.civi gibi basti ayaklarini:)))
Benim kız da yürümeden önce bir hafta adım atmayı tümden kesmişti, güç topluyordur belki ;)

Bende öyle düşünüyordum ama Gretchen Grundler Gretchen Grundler in dediği gibi alta ne giydirecegim ,üsurmu diye düşünmekte istemiyorum bakalım ne alicaz
ben gecen sene zaradan 69 liraya mont almistim. baktim hala oluyor onu giydirecegim. yurudukleri icin astronot pek uygun olmaz diye dusunuyorum ayaksizlari var ama sanirim belki cok karda kiyamette giydirilebilir. kapali bir yere girince cocugu soymak gerekiyor o yuzden de astronot bana cok kullanisli gelmedi.
cift kat pantolonlar oluyor kalin. onlardan ve icine kulotlu corap giydiririm diye dusunuyorum.
Ben gecen sene hic uyku tulumu giydirmedim.bir beden buyuk ayakli tulum icine zaten body uzerine altust takim giydiriyorudum.yelegi hirkasi vs cok sukur hasta etmedik.yattigi gibi de kalkiyordu ustunu acmiyordu.bu senr uyku tulumu giydiririm kesinlikle.ben de tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben amazondan almistim ayaksiz ve kolsuz. ici elyaf dolu degil ama cift kat, orta kalinlikta bisey.
lcw'de var 1.5 tog ici elyaf dolu uyku tulumlari. mothercare guzel bide ama simdi pahalidir dolardaki ucustan sonra :)

Bizimki de öyle üzerine birşey örtmek imkansız uyusa bile uyanıyor.Kışın ben tulum giydiriyorum ama şimdi daha sıcak.Hep üzeri açık yatıyor maalesef

Gunaydin canolar.benim tospik hala yurumuyor.kolundan tutup yuruturduk onu da birakti.yuruecegimiz zaman ayaklarini yere paralel kaldiriyor.dun parka goturduk 16 aylik bir arkadasi yururken gordu.civi gibi basti ayaklarini:)))
Bizimki de tutup yurutmemize izin vermiyordu ve bir akşam aniden bir koltuktan diğerine ellerini bırakıp yürüdü :) bence de sizin de yakın ;)

Hanımlar bebeginiz dil gelişimi nasil? Hangi kelimeleri söylüyor veya söylemeye calisiyor? Dil gelisimi icin neler yapıyorsunuz?

Hanımlar bebeginiz dil gelişimi nasil? Hangi kelimeleri söylüyor veya söylemeye calisiyor? Dil gelisimi icin neler yapıyorsunuz?
Baba gel gel dede anne emme mama cici teyze diyor topa pop diyor.özel bir calismamiz yok.ne gecse elime ona gostererek soyluyorum elma muz patates.ilk iki harfini soyluyor duydugu kelimelerin kalk oglum diyorum ka diyor.bi de cok guzel attiii diyor attigi seylerin ardindan

Bizimkinde pek bi gelişm yok. Sadece dededede bide mamamama diyor. Sürekli konuşuyorum. Herşeyi anlatıyorum. Bide kitaplara sardı bu ara bol bol resimlere bakarak masal okuyoruz .

Günaydın kızlar, benim gibi bebeği hala yürümeyen ya da yürüyüp çok düşen anneler için Anadolu da ayak bağı kesme diye bir adet varmış.çocuğun ayağına kırmızı ip bağlayıp kesiyorsunuz, sonra hızlıca ipi yıkayıp çöpe atıyorsunuz.Farklı şekillerde yapanlarda var.Dün akşam denedik bakalım bir etkisi olacak mı denemekte fayda var

Back