- 8 Aralık 2016
- 14
- 2
- 1
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olmadı ama normal diyorlar. Gaz yapacak yiyeceklerden kaçınmak tan başka bir çözüm gelmiyor aklımaKizlarrrrr ben gibi gaz sıkıntısı çeken varmı aramızda? Çıldıracagim ya bu nasıl ağrıdır. Gebeliğin ilk zamanları normalmidir bu (
Bende olmadı ama normal diyorlar. Gaz yapacak yiyeceklerden kaçınmak tan başka bir çözüm gelmiyor aklıma
aynılarını yaşıyorum,normalde de sırt ağrım olurdu ama şimdi çok çabuk oluyor ve de çok çabuk yoruluyorm
aynen...
gözünüz aydın hayırlı olsun,darısı bizlere inşallah
mide bulantım yok ama tuzlu yeme isteğini bugün ben de farkettim kendimde
aminnn,Rabbim herkese yaşatsın hakikaten
cümleten hayırlı kandiller,bu gecenin hürmetine yavrularımıza sağlıcakla kavuşalım inşallah
Kızlar BAT ım geçeli 3 gün oldu idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama hala regl olmadım daha önce böyle bişe yaşamş olan var mı hamilemiyim değil miyim hiç bişe anlamadm araya haftasonu girdiği için hcg testi de yaptıramadm yarın da yaptrmak istemiyorum idrar testi negatif çıkınca ünitsizleştim
Canim simdi yine kahverengiye dondu gibi kirmizi kahverengi arasi bisey oldu anlamadim..bugun tahlil yaptiricam artis var mi diye..yakinlarda hastane yoktu..dun biraz ayakta kaldim disardaydik esimle otobuste sallanti vs ondan oldugunu dusunuyorum..ay ne zor bi surecmis boyle Allah yardim etsin hepimizeVuslatimLee canım keşke bir acile gitseydin bende kahverengi leke başladı daha önceden de düşüklerim olduğu için korkup hemen hastaneye gittim iğne yaptılar Allahıma binlerce kez şükür olsun ki kesildi lekelenmeler .
Tesekkur ederm canmhayırlı olsun canım. Hoşgeldin
Sen ne diyorsum adet gecikmemin 14. Gününde gördüm ikinci çizgiyi. O da çok çok silikti etken gebelik testi almama ragmen. Öncekiler hep negatif çıkmıştı.Kızlar BAT ım geçeli 3 gün oldu idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama hala regl olmadım daha önce böyle bişe yaşamş olan var mı hamilemiyim değil miyim hiç bişe anlamadm araya haftasonu girdiği için hcg testi de yaptıramadm yarın da yaptrmak istemiyorum idrar testi negatif çıkınca ünitsizleştim
Bak pet şişe içerisine bir tane çubuk tarçın at geceden. Hep o suyu iç. Bitmeden yap ilavelerini. Bem normal hayatım da da gaz sıkıntısı çeken bir insanım ve sadece bu yöntem iyi geliyor. İstersen toz tarçında yutabilirsinKizlarrrrr ben gibi gaz sıkıntısı çeken varmı aramızda? Çıldıracagim ya bu nasıl ağrıdır. Gebeliğin ilk zamanları normalmidir bu (
Bol su iç, Kayısı ye, posalı gıdalar tüket, salatanı eksik etme ve birazda hareket. Genetik bir bağırsak sorunun yoksa bunlar ideal çözüm. Elmayı fırında haşlayarak yemekte çok işe yarıyor ayrıca. Geçmiş olsunİnanilmaz sol bacagimda agri var ve kabizligim var nasil gecicek bilmiyorum. Bacak agrisi neyse de kabizliga cozum bulan varmi?
Elmayi firinda haslamak nasil oluyor acaba? Aslinda genetik bir durum ama denemek istiyorum. Cok tesekkur edermBol su iç, Kayısı ye, posalı gıdalar tüket, salatanı eksik etme ve birazda hareket. Genetik bir bağırsak sorunun yoksa bunlar ideal çözüm. Elmayı fırında haşlayarak yemekte çok işe yarıyor ayrıca. Geçmiş olsun
Kizlarrrrr ben gibi gaz sıkıntısı çeken varmı aramızda? Çıldıracagim ya bu nasıl ağrıdır. Gebeliğin ilk zamanları normalmidir bu (