2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Peki ek gıdadna sonra günde kaç kere emecek bi sabah bi akşam falan mı
Yok canim. Oncelik anne sutu. İlk basta bir iki cay kasigiyla tattirarak baslayacagiz. İlk yogurt verdin diyelim. En az uc gun baska gida vermicez ki o gidaya alerjisi var mi anlayacagiz. Sonrasinda da bir ara ogun ek gida olarak ilerleyecek bu. Ana besin hep anne sutu.her istediginde vereceksin.karni hep onun la doyacak:KK66: bir yasina kadar ara öğün ek gida, bir yasindan sonra ana öğünler ek gida olacak insallah:)

Kızlar hani doktorlar bebekleri 2 saatte bir emzirin diyorlar ya bu durum ne kadarlik olana kadar devam edecek ? Gece bazen ben uyandirmadan uyanmiyor bende kan şekeri düşmesin sarilik olmasin diye 2 saat dolmadan uyandırıyorum mutlaka . Bu kan şekerinin düşme riski sarılık riski ne zaman kalkar ortadan dr a sormayı unutmusum

Yaa sürekli meme isteyecek desene ben beslenme aralığı uzar diye seviniyordum :KK43: Göğüslerim çok acıyor yaraları geçmedi hala emzirmek zor geliyor artık :KK43:
Ben de aynı durumdayım. Meme uçlarım inanılmaz sızlıyor. Tek sızlasa iyi yine sırtıma meme hizasında ağrı giriyor her emzirmeden sonra ve bir saatte bile geçmiyor :KK43:

Kızlar hani doktorlar bebekleri 2 saatte bir emzirin diyorlar ya bu durum ne kadarlik olana kadar devam edecek ? Gece bazen ben uyandirmadan uyanmiyor bende kan şekeri düşmesin sarilik olmasin diye 2 saat dolmadan uyandırıyorum mutlaka . Bu kan şekerinin düşme riski sarılık riski ne zaman kalkar ortadan dr a sormayı unutmusum
Bana 3 saati geçirme dediler canım

Belli bi süresi yok mu peki canım mesela 2 aya kadar öyle ama sonra uyanmazsa uyandirmayin gibi bişey yok mu
O ilk günler için geçerli aslında sonra zaten uyusun die uğraşıyosun. Acıktıkça uyanıyolar.ilk zmananlar mideleri küçük senin sık sık uyandırıp Emzirmen gerekiyo sarılık riski de çok oluyo tabi ilk zmanlar sonra zatne kendi belli aralıklarla uyanıyo ya bebeğin kaç günlük bilmyrm ama bence 15-20 günü geçtiyse uyamdırmadan bak kaç saat aralıkla uyanıyo belki sen uyamdırmasan yarım saat sonra uyanacak kendi zaten. Keşke benimki de en az 2 saat uyusa 1 aylık şu An 45 dk da bir emmeye kalkıyo

Belli bi süresi yok mu peki canım mesela 2 aya kadar öyle ama sonra uyanmazsa uyandirmayin gibi bişey yok mu
Anneme sorarsan uyuyan bebek uyandırılmaz der sarılık riski yoksa yani.uyuya uyuya büyüyecek diyo hep.bizim sarılık riski vardı ama annem kızdı acıkınca kendi uyanır hem daha iyi emer dedi ben de uyandırmadım 3-4 saati geçmedikçe sarılığı da çok çabuk geçti yani

Yok canim. Oncelik anne sutu. İlk basta bir iki cay kasigiyla tattirarak baslayacagiz. İlk yogurt verdin diyelim. En az uc gun baska gida vermicez ki o gidaya alerjisi var mi anlayacagiz. Sonrasinda da bir ara ogun ek gida olarak ilerleyecek bu. Ana besin hep anne sutu.her istediginde vereceksin.karni hep onun la doyacak:KK66: bir yasina kadar ara öğün ek gida, bir yasindan sonra ana öğünler ek gida olacak insallah:)
Ayy işte okul var ya ondan kokyrm bi an önce ek gıdaya geçse teyzesi besler onu ama okuldan yorgun gelcm süt yetecek mi ya da ben gelene kadar mama alck mesela bi öğün içim rahat değil o yüzden soruyrm neyse ben elimden geleni yapm inş başa çıkabilirim

Kizlar bi dogum
Parasi sut parasi hakkinda bilgisi olan varmi ben 22 haziranda dogum yaptim temmuzda yatmasi lazim degilmi rapordandoe dedim isyerine bela
Oldum onaylandi dediler 170 i ariyorum hala tik yok detaylari goremiyoruz diyorlar bide kac parca halinde yatiyor bi para isyeri 1 temmuza kadar olan raporlarinizo onayladim ben dedi agostos eylul ne olacak hep diger aydami yatacak ben memur degilim esim memur ama o farketmiyor sanirim e maas yatmayinca sikisiyor insan bilgisi olan varsa destek rica ediyorum.
Ben 18 Temmuzda doğum yaptım, izne de 34. Haftada çıkmıştım e devletten baktığımda 2400 lira civarı bir para yatmış görünüyor. Ama onun belli tarihleri var bildiğim kadariyla ayin 9-13 arasında çekebiliyoruz sadece. 122 lira olan sut parası için de esim benim kimliğimle başvurmuştu o da yatmış ama dediğim gibi ayin 9 u olmadan çekemiyorum. Benim maaşımı işyerim yatırıyor çok şükür ben de yatan parayı onlara vereceğim yoksa çok sıkıntı olurdu haklisin :KK43:

anne sutu ile bebisleri doymayan anneler lutfen mamaya bu kadar kati olmayin.etrafinizdakilerin ne dedigini bosverin yavrunuzu dusunun.
benim kizim 37gunluk ilk gunden bu yana mama takviyesi ile ilerliyoruz.28 gun emmeyi hep reddetti.mecburen sagdim ve besledim surekli.mamayi da hic kesmedim.simdi emdiginden bu yana mamayi max 3 kere veriyorum onu da 30cc desteklesin diye.kizim da alisti bazen doysa da mama icmeden uykuya gecmiyor.
dogdugundan bu yana evolvia mama kullaniyoruz ne gaz ne kabizlik problemimiz var.cok memnunum.
kizim gun icinde rahatsa baya uyuyor.geceleri de en az 3 saat uykuda.su an boyle ama 40indan sonra degisirmi bilmem

X