- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.961
@jindam gozun aydin canim. En minigimizde tesrif etti aramiza :) Alllah anali babali buyutsun insallah. En kucuk pipi sen de diye dalga gecicez biz onla bi gorelim de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım kaç günlük bebeğin kaç ml veriyorsun mamaBende bugün aptamil aldım umarım yarar kızıma aynen ama millet çok iddialı konuşuyor
Ooh elhamdülillah ❤ zor vallahi ama ne de güzel bir duyguymuş yaaEee kolay değil cnm ufacık veletle uğraşmak herkes kavuştu jindam da doğurdu dün çok şükür artık haziran ve temmuz bebekleri büyüyecek sukurlerolsun rabbime :)
bizimkiler ortaya karisik oldu. Cihan sarisin babasi gibi ama gozleri benden aldi simsiyah. Minigimiz beyaz tenli siyah sacli,gozler acık renk :)Seninki de sarı kafa mi canım benimki sarı daha doğrusu kızıl gibi babası da öyle renkli gözlü de benim kardeşim ve amca.bekleyip göreceğiz bakalım bunlarda renkli olsunlar :)
Minik napiyor bakim. Karpuzun dipte kalan suyu o suyu en tatli yeriOoh elhamdülillah ❤ zor vallahi ama ne de güzel bir duyguymuş yaa
Gittin mi druna canim?Canim acilden bakmadilar ya doktor yokmuş kendi doktorumda devamli sagmamj söyledi ama zagen sütum yoktu bu sertleşme olan göğüste tamamen gitti geçmezse yatin doktorum bana gel dedi
Eveet :) nasil olsa sonrasinda hayati boyunca hep gidalarla buyuyecek. Bence erken baslamanin bi anlami yok. Birakalim 6.aya kadar hep anne sutu alsinlarEk gıdaya ne zaman geçcz kızlar 6. Ayda mı tam okarak
Gecmis olsun. Burnunu temizleyin akintisi rahatsiz etmesin. Temizlerseniz eger ilerlemesini de engeller. Anne sutu onlara antibiyotik insallahKızlar merhaba benimde bebeğimde iki gündür hapşuruk öksürük hırıltı var ağlarken sesi kısık ağlıyo burnu akıyo ,havalar öyle sıcak ki terlemeden oldu sanırım dün doktora götürdük ciddi bir durum değil geçmezse yine birkaç gün sonra bakarız dedi korkuyorum kalıcı bir şeyi olacak diye bronşit gibi falan , sizde varmı aynı durumda olan
Doymuyor sanırım canım doyduğunda çok güzel uyuyor doymadan uykuya geçince çok az uyuyor bu da beni yıpratıyor omun dışında bişeyle ilgilenemiyorumDoymuyor olabilir mi canım? Ya da uyku pozisyonundan dolayı uyumuyordur. Benim minnoş yüzüstü yatırırsam uzun uyuyor sırtüstü daha az sürekli irkiliyor çünkü
Nice 40lar görun insallah. Kirklama derler bizde banyo suyuna kirk kasik su katilir manasini cok bilmem. SiZde de yapilir mi canim?Selam güzel anneler Bugün bizim 40 mız çıkıyor boncuk gözlumle öyle aşığım ki iki kuzumadaAllah hiç kimseyi evladından ayırmasın Aksama amcaya 40 ucurmaya gideceğiz yarinda gezmeye
Doktor bana aptamilin kabız yaptığını söyledi herobaby ya da bebelac al dediBende bugün aptamil aldım umarım yarar kızıma aynen ama millet çok iddialı konuşuyor
Evet kuzum ya mahvoldu artık garmastan sürüyorum bir öğün mama veriyorum düzelir gibi oluyor emince hoop başa dön bir emmeye başlayınca da yarım saat en az memede kalıyorBuyuk oglum meme delisiydi ben sutten kesene kadarda oyleydi canim.
Cok sık emdigi icin iyilesmiyor degil mi.
Ben de onu kullanıyorum verince sakinleşiyor sanki uyku moduna geçiyorNurse harveys şurup ile beraber maflor damla kullanıyordum. Maflor un bir şişesini bitirince eczacı daha fazla ondan kullanmayın diyerek sab simplex vermiş şimdi onu kullanıyorum.
Canım mama ver o zaman, ben de iki öğün veriyorum mecburen. Yoksa saat başı meme istiyorDoymuyor sanırım canım doyduğunda çok güzel uyuyor doymadan uykuya geçince çok az uyuyor bu da beni yıpratıyor omun dışında bişeyle ilgilenemiyorum
Bepanthol felan ise yaramadi mi canim. İste iki saate mi emse krem orda kurusa hemen gecerde demek firsat vermiyor minik. İnsallah gecer canim cok zor bilirimEvet kuzum ya mahvoldu artık garmastan sürüyorum bir öğün mama veriyorum düzelir gibi oluyor emince hoop başa dön bir emmeye başlayınca da yarım saat en az memede kalıyor
Bizde de kırkı tane tava okunur bi suya atılır anne ve bebek banyo yaparNice 40lar görun insallah. Kirklama derler bizde banyo suyuna kirk kasik su katilir manasini cok bilmem. SiZde de yapilir mi canim?
Peki ek gıdadna sonra günde kaç kere emecek bi sabah bi akşam falan mıEveet :) nasil olsa sonrasinda hayati boyunca hep gidalarla buyuyecek. Bence erken baslamanin bi anlami yok. Birakalim 6.aya kadar hep anne sutu alsinlar