- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.021
Seninki o kadar sürmez inşallah çabuk geçer. Çok zor emzirme Zaman'ı kabus gibi olmaya başladıAy gerçekten mj ya benim kız daha 2 gündür emmeye bira başladı 20 gün uğraştım şimdi de ben emziremiyirum acidan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki o kadar sürmez inşallah çabuk geçer. Çok zor emzirme Zaman'ı kabus gibi olmaya başladıAy gerçekten mj ya benim kız daha 2 gündür emmeye bira başladı 20 gün uğraştım şimdi de ben emziremiyirum acidan
Ooy teyzesi hemde ne tatlı bi görsen ❤ birazcık sarılık olsuk ama doktorumuz beslenmeyle geçer gibi dedi onunla uğraşıyoruz yanii onun dışında iyi çok şükür ben ona o yemi dünyaya alışmaya çalışıyorMinik napiyor bakim. Karpuzun dipte kalan suyu o suyu en tatli yeri
Kuzumm benim çok sağol :) doğurdum kız bende inanamıyorum hala hele o doğumhaneden bebeğimle çıkışımı bir bilseniz babam bile demiş anneme sanki içerden eline vermişler al götür diye oyle şaşkın bi haldeydimLittlestar hayırlı uğurlu olsunnn.doğum hikayeleri de yazarmış benim arkadaşım. Allah hayırlı evlat etsin size. Sende başlycksın artık süt, kaka,gaz muhabbetlerine.sıra @jindam da hayırlısıyla o da doğursun topikçe böğrüne vurcz sohbetlerin. çınar adarı beklyrz artık hadi bakalım
Aynen canim normal dururken de zonkkuyor sagmaktan perisan oldum süte yok zatenCanım sağdım ve sonrasında oğlumu emzirdim şişlik indi ama o şişen kısım hala ağrıyor ve zonkluyor. Nasıl geçecek bilmiyorum Can'ım yanıyor resmen
Aynen canim suan versem belki emecek ti ama veremiyorum bileSeninki o kadar sürmez inşallah çabuk geçer. Çok zor emzirme Zaman'ı kabus gibi olmaya başladı
Bizimde hala var sarılığımız canım 15 gün hastanede yattık birde bizKızlar bugün 1 aylık kontrolümüzü olduk. 3300 kg 46 cm doğan oğlum 4280 kg, 52 cm olmuş
Dr yaşıtlarına göre 2-3 cm ve 200 gr geride dedi. Ama pek sallamadım. 2. Ay içinde kakasını 4-5-6 gün yapmadığı olcak kafana takma sakın bişey yapma dedi. Bazı anneler makatı uyarıyor rahatlatıyor ama sakıncalı tembellik yaratıyor bağırsaklara dedi.
Sizlerle paylaşmak istedim.
Birde gözleri hala sarı oğlumun sarılığı çok yüksek değildi tedavi olmadı değeri yavaş yavaş düştü ama gözleri kaldı. Bebeği böyle olan varmı acaba?
ek gıda 6 aydan sonra değil mi canım?Canım yetmedigi zaman mama ver her bebek anne sutu alacak diye bisi yok sonuçta sanada yazık ilk bebekte psikolojim bozulmuştu 1 yetiyor 1 yetmiyordu sutum. Bulgur pilavı bana çok süt yapıyor mesela bol soğanlı bir dene inşallah senin de taşar. Zaten su 4 ay yetse allahın izniyle ek gıdaya geçince zaten yettiririz bir çorba 1 meme derken oyle böyle 18 ay en azından emziririz bebekleri
Haklısın canım ben de sürüyordum doktorum öyle söyledi sizlere de söyleme gereği duydumBende zeytin yagi suruyorum burdaki herkeste iyle suruyor
11 g unluguz memelerim geçti çok şükür sıksık emzirerek yendim bu sıkıntıyı bir krem dahi surmedim o lanet kremler iyice tembel ediyor memeleriYaa sürekli meme isteyecek desene ben beslenme aralığı uzar diye seviniyordum Göğüslerim çok acıyor yaraları geçmedi hala emzirmek zor geliyor artık
Benim.dana 4 aylık başladı ufak ufak elma puresi kabak çorbası gibi hafif besinlere:) doruğu da erken alistiracagim 6 ay bana göre çok geç ufaktan beslemek gerek bebekleri damaklari alisip zorlanmiyorlar sonrasındaek gıda 6 aydan sonra değil mi canım?
Bebeğin ve sen kendini ne zaman hazır hissedersen canım anne sutunun yetersiz kaldığı durumlarda doktor 4 ayında başlatıyor hafif beslenmeye ben doguya 4 aylıkken başladım sonuç ortada girtlakli sipa :)Ek gıdaya ne zaman geçcz kızlar 6. Ayda mı tam okarak
A oyle mi bilmiyordum bak neyse geçer elbet sağlıklı olsunlar daKilo aldık soyulur dediler bana canım benim bebiş de soyuldu
O sekil yapayım yarın mantıklı geldi rahatlardaHas zeytinyağı sürüyorız biz de annemle gün aşırı canım. Üstüne de biraz bekletip banyo yaptırıyoruz bebişe de iyi geliyor.
Bu d vitamini daha mı iyi neden bunu kullanıyorsunuz devit3 iyi değil mi bize ondan yazmış doktorKızlar carlson d vitamini n11 de tükenmiş vitaminler diye bir sitede satılıyor sizce alıyım mı?
Canım valla bende aynı durumdayım hem meme hem biberon bıraktığı falan yok bakma millete güzel doğal akışlı anne göğsü gibi olan bi biberon al kullan bırakmıyo hiç ben avet kullanıyorum meselaBiberon yenidoğan için olandan kullanıyorum bir aydır da veriyorum canım . Mamayı bırakır ama memeyi bırakmaz benimki bana da aynısını söylediler ama mecbur verdim hem doymuyor hem de benim canım çok acıyordu :/
Ah Can'ım onu da denedim sürmedim yine tahriş oldu ne halt edeceğimi şaşırdım11 g unluguz memelerim geçti çok şükür sıksık emzirerek yendim bu sıkıntıyı bir krem dahi surmedim o lanet kremler iyice tembel ediyor memeleri
Ben birkaç kez annemlere ve çarşıya çıktım. Buralar cehennem gibi sıcak olduğundan çıkamıyorum evde klimanın altında oturuyoruz mecburen. Hava güzel olsaydı kırk mırk dinlemez çıkardım o kadar bunaldım ki evde oturmaktanKızlar ya bebekleri dışarı çıkarmak için 40 beklediniz mi oğluma çok üzülüyorum alışmış yavrum hergün parka gitmeye o yüzden anne parka götür diyor bende oğlum.kardeş ufak daha diyorum ama.üzülüyor gitsem nolur ki bebek sıkıntısız ben iyiyim dikislerim düştü çok şükür 40 inancı nedir deli ediyor beni 40lisin sen göze gelirsin falan diyorlar
Al Benden de o kadar göğüs ucu yaraları geçti çok şükür ama bu sefer içten sızlamalar başladı yanıyor sanki ucu deli olcam tel tel damar damar göğsümden bir şeyler çekiliyor. Her emzirme işkence gibi oluyor. Kıyamıyorum da yavrumaBen de aynı durumdayım. Meme uçlarım inanılmaz sızlıyor. Tek sızlasa iyi yine sırtıma meme hizasında ağrı giriyor her emzirmeden sonra ve bir saatte bile geçmiyor