2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Littlestar Littlestar hayırlı uğurlu olsunnn.doğum hikayeleri de yazarmış benim arkadaşım. :KK200::KK200: Allah hayırlı evlat etsin size. Sende başlycksın artık süt, kaka,gaz muhabbetlerine.sıra @jindam da hayırlısıyla o da doğursun topikçe böğrüne vurcz sohbetlerin.:halay::halay: çınar adarı beklyrz artık hadi bakalım :KK68::KK68:
Kuzumm benim çok sağol :) doğurdum kız bende inanamıyorum hala hele o doğumhaneden bebeğimle çıkışımı bir bilseniz babam bile demiş anneme sanki içerden eline vermişler al götür diye :KK70: oyle şaşkın bi haldeydim

Kızlar bugün 1 aylık kontrolümüzü olduk. 3300 kg 46 cm doğan oğlum 4280 kg, 52 cm olmuş :nazar:
Dr yaşıtlarına göre 2-3 cm ve 200 gr geride dedi. Ama pek sallamadım. 2. Ay içinde kakasını 4-5-6 gün yapmadığı olcak kafana takma sakın bişey yapma dedi. Bazı anneler makatı uyarıyor rahatlatıyor ama sakıncalı tembellik yaratıyor bağırsaklara dedi.
Sizlerle paylaşmak istedim.
Birde gözleri hala sarı oğlumun sarılığı çok yüksek değildi tedavi olmadı değeri yavaş yavaş düştü ama gözleri kaldı. Bebeği böyle olan varmı acaba?
Bizimde hala var sarılığımız canım 15 gün hastanede yattık birde biz

Canım yetmedigi zaman mama ver her bebek anne sutu alacak diye bisi yok sonuçta sanada yazık ilk bebekte psikolojim bozulmuştu 1 yetiyor 1 yetmiyordu sutum. Bulgur pilavı bana çok süt yapıyor mesela bol soğanlı bir dene inşallah senin de taşar. Zaten su 4 ay yetse allahın izniyle ek gıdaya geçince zaten yettiririz bir çorba 1 meme derken oyle böyle 18 ay en azından emziririz bebekleri
ek gıda 6 aydan sonra değil mi canım?

Yaa sürekli meme isteyecek desene ben beslenme aralığı uzar diye seviniyordum :KK43: Göğüslerim çok acıyor yaraları geçmedi hala emzirmek zor geliyor artık :KK43:
11 g unluguz memelerim geçti çok şükür sıksık emzirerek yendim bu sıkıntıyı bir krem dahi surmedim o lanet kremler iyice tembel ediyor memeleri

Kızlar ya bebekleri dışarı çıkarmak için 40 beklediniz mi oğluma çok üzülüyorum alışmış yavrum hergün parka gitmeye o yüzden anne parka götür diyor bende oğlum.kardeş ufak daha diyorum ama.üzülüyor gitsem nolur ki bebek sıkıntısız ben iyiyim dikislerim düştü çok şükür 40 inancı nedir deli ediyor beni 40lisin sen göze gelirsin falan diyorlar

Biberon yenidoğan için olandan kullanıyorum bir aydır da veriyorum canım . Mamayı bırakır ama memeyi bırakmaz benimki :KK70: bana da aynısını söylediler ama mecbur verdim hem doymuyor hem de benim canım çok acıyordu :/
Canım valla bende aynı durumdayım hem meme hem biberon bıraktığı falan yok bakma millete güzel doğal akışlı anne göğsü gibi olan bi biberon al kullan bırakmıyo hiç ben avet kullanıyorum mesela

Kızlar ya bebekleri dışarı çıkarmak için 40 beklediniz mi oğluma çok üzülüyorum alışmış yavrum hergün parka gitmeye o yüzden anne parka götür diyor bende oğlum.kardeş ufak daha diyorum ama.üzülüyor gitsem nolur ki bebek sıkıntısız ben iyiyim dikislerim düştü çok şükür 40 inancı nedir deli ediyor beni 40lisin sen göze gelirsin falan diyorlar
Ben birkaç kez annemlere ve çarşıya çıktım. Buralar cehennem gibi sıcak olduğundan çıkamıyorum evde klimanın altında oturuyoruz mecburen. Hava güzel olsaydı kırk mırk dinlemez çıkardım:işsiz: o kadar bunaldım ki evde oturmaktan :KK14:

Ben de aynı durumdayım. Meme uçlarım inanılmaz sızlıyor. Tek sızlasa iyi yine sırtıma meme hizasında ağrı giriyor her emzirmeden sonra ve bir saatte bile geçmiyor :KK43:
Al Benden de o kadar göğüs ucu yaraları geçti çok şükür ama bu sefer içten sızlamalar başladı yanıyor sanki ucu deli olcam tel tel damar damar göğsümden bir şeyler çekiliyor. Her emzirme işkence gibi oluyor. Kıyamıyorum da yavruma:110:

Kızlar bir sorunum var Yardımınız lazım kızımin göbeği dün düştü. Dün bi kaç kez azcık kanama oldu doktorunu aradım normal o kadar sizinti şeklinde bir kanama olursa yada akıntı o zaman getir dedi. Bugün tam kurudu artık derken gene birazcık kanama oldu ama yine sizinti şeklinde deil. Sanırım kakasini yaparken yada ağlarken kendini kastigi için oluyor. Doktor hiç bi şey sürme yapma ertesi gun yikamami solemisti ama öyle bekliyoruz yıkamayi da erteledim nolur nolmaz diye. Bu sorunu yaşayan var mı acaba? Birde sadece tek gözü capaklaniyor kuzumun ödüm kopuyor göz pınar tıkanıklığı vardır diye

X