- 21 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.275
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.001
1000 mg olabilir mi canım? 1 mg antibiyotik yok diye biliyorum
Cnm fotoğrafını yükledim 1 g yazıyomış kaç mg oluyo tam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 mg olabilir mi canım? 1 mg antibiyotik yok diye biliyorum
Canim bir işe yaramadi yq şükür sıtma ağrı ateş yok ama gogsumun altında sertlik var
Çok şükür minişe de iyi gelmiştir valla çıkmak temiz hava da.yemekte sen ye üstünü ört alttan onu Besle sıkıntı olmazidilduam dun aksamustu cikardim minigi disari. Cikarken bacaklarim titriyordu ama cok iyi gecti :) gidip gelene kadar uyudu. Tam eve yaklasirken baktim memis araniyor :) attim eve kendimi. Ama ilk korkumu yenmis oldum :) yarinda acik havada yemek daveti var.bakalim neler yasayacagiz.
Anneme sorarsan uyuyan bebek uyandırılmaz der sarılık riski yoksa yani.uyuya uyuya büyüyecek diyo hep.bizim sarılık riski vardı ama annem kızdı acıkınca kendi uyanır hem daha iyi emer dedi ben de uyandırmadım 3-4 saati geçmedikçe sarılığı da çok çabuk geçti yani
E devletem gorebiliyormuyuzBen 18 Temmuzda doğum yaptım, izne de 34. Haftada çıkmıştım e devletten baktığımda 2400 lira civarı bir para yatmış görünüyor. Ama onun belli tarihleri var bildiğim kadariyla ayin 9-13 arasında çekebiliyoruz sadece. 122 lira olan sut parası için de esim benim kimliğimle başvurmuştu o da yatmış ama dediğim gibi ayin 9 u olmadan çekemiyorum. Benim maaşımı işyerim yatırıyor çok şükür ben de yatan parayı onlara vereceğim yoksa çok sıkıntı olurdu haklisin
Bende zeytin yagi suruyorum burdaki herkeste iyle suruyorCanim ben de zeytin yağı sürüyordum doktor zeytin yağı iyi gelir ama sonradan gözenekleri kapatır dedi bebe yağı sürün dedi
Canım gaz damlası ne kullanıyorsunBenim bebegim zaten sakindi ekstra sakin oldu hala genellikle 2 saatte bir emiyor ama bazen 3-4 hatta gecen gece 5 saat emmeden deliksiz uyudu :) gece uykusu icin biz 40 gun boyunca hemen her gece uyumadan once banyo yaptirdik onun faydasi oldu sanirim. Bir de 20 gunlukken gaz damlasina basladim o da rahatlatti cok sukur... ama en onemlisi karninin tok olmasi, karnı tam doymazsa yarım saatte bile uyanıyor...
Ben 18 Temmuzda doğum yaptım, izne de 34. Haftada çıkmıştım e devletten baktığımda 2400 lira civarı bir para yatmış görünüyor. Ama onun belli tarihleri var bildiğim kadariyla ayin 9-13 arasında çekebiliyoruz sadece. 122 lira olan sut parası için de esim benim kimliğimle başvurmuştu o da yatmış ama dediğim gibi ayin 9 u olmadan çekemiyorum. Benim maaşımı işyerim yatırıyor çok şükür ben de yatan parayı onlara vereceğim yoksa çok sıkıntı olurdu haklisin
Biberon yenidoğan için olandan kullanıyorum bir aydır da veriyorum canım . Mamayı bırakır ama memeyi bırakmaz benimki bana da aynısını söylediler ama mecbur verdim hem doymuyor hem de benim canım çok acıyordu :/Etrafımdakiler memeyi bırakır diyorlar ben de korkuyorum
Canım ben dün doktora gittim bunun için artık dayanamıyorum çünkü 2-3 ay sürebilir dedi. Garmastan ve lansinoha devam dedi, ama işe çok yaramıyor çünkü benim oğlan devamlı meme istiyor ve en az yarım saat emiyor haşinceBen de aynı durumdayım. Meme uçlarım inanılmaz sızlıyor. Tek sızlasa iyi yine sırtıma meme hizasında ağrı giriyor her emzirmeden sonra ve bir saatte bile geçmiyor
Canım bu kadar pimpirikli olmayın , o hemşireler hep felaket tellallığı yapıyor zaten . Benim oğlum ilk günler çok uyuyordu en az 4 saat. Hiç uyandırıp emzirmedim çünkü uyku arasında emmiyordu , kendisi acıkınca emzirdim hep şükür hiç sarılık falan da olmadıKızım daha xok küçük 6 günlük 5 günlük kontrolünde sarılık çıkmadı şükür bazen 2 bazen saat başı Emziriyorum. Dün gece 3 saat fln uyanmadi bende alarmı duymamisim 3 saat sonra emzirdim de tedirgin oldum biraz
Ama o zaman yine iki gogsude vermis oluyoruz iyice karisti bnm kafa
Canim benim bebeğim de 22 günlük memeyi daha iki gündür yarım yamalak tutmaya başladı ama 20 gündür biberona alisti zaten . Benim göğüslere de suan berbat resmen zinkluyor emmedigi zaman sagiyorum birde emmeyi de tam bilmiyor senin göğüslerini acısı nasıl geçtiBiberon yenidoğan için olandan kullanıyorum bir aydır da veriyorum canım . Mamayı bırakır ama memeyi bırakmaz benimki bana da aynısını söylediler ama mecbur verdim hem doymuyor hem de benim canım çok acıyordu :/
Ay resmen beni anlatmisin suan sağ göğsünü boşaltmya uğraşıyorum sagmaya uğraşıyorum acıdan olcem ya zonkluyotCanım ben dün doktora gittim bunun için artık dayanamıyorum çünkü 2-3 ay sürebilir dedi. Garmastan ve lansinoha devam dedi, ama işe çok yaramıyor çünkü benim oğlan devamlı meme istiyor ve en az yarım saat emiyor haşince
Ben ayrıca umma dedikleri şeyden oldum geçen hafta sağ göğsüm iyice şişti zor boşalttım . Hala ucunun ağrısı yetmezmiş gibi göğsümün içi acıyor resmen
Geçmedi Can'ım maalesef 45 günlük olduk ama hala meme yarasıyla uğraşıyorum. Dün doktora gittim ve 2-3 ay sürebilir dedi.Canim benim bebeğim de 22 günlük memeyi daha iki gündür yarım yamalak tutmaya başladı ama 20 gündür biberona alisti zaten . Benim göğüslere de suan berbat resmen zinkluyor emmedigi zaman sagiyorum birde emmeyi de tam bilmiyor senin göğüslerini acısı nasıl geçti
Ay gerçekten mj ya benim kız daha 2 gündür emmeye bira başladı 20 gün uğraştım şimdi de ben emziremiyirum acidanGeçmedi Can'ım maalesef 45 günlük olduk ama hala meme yarasıyla uğraşıyorum. Dün doktora gittim ve 2-3 ay sürebilir dedi.
Canım sağdım ve sonrasında oğlumu emzirdim şişlik indi ama o şişen kısım hala ağrıyor ve zonkluyor. Nasıl geçecek bilmiyorum Can'ım yanıyor resmenAy resmen beni anlatmisin suan sağ göğsünü boşaltmya uğraşıyorum sagmaya uğraşıyorum acıdan olcem ya zonkluyot
Canım gaz damlası ne kullanıyorsun