- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.921
1 kupa kaynar suya 1 tatlı kaşığı rezene on dk demliyom soğuyunca 1 çk kızıma kalanı ben içiyomÖlçüsü ne kadar caiiım sadece rezene mi kimyon da var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 kupa kaynar suya 1 tatlı kaşığı rezene on dk demliyom soğuyunca 1 çk kızıma kalanı ben içiyomÖlçüsü ne kadar caiiım sadece rezene mi kimyon da var mı
canım venim kıZ çok fazla hapşuruyodu tozdan dedi dr. serun fizyolojiği ben de yan yatırıp damlatırım bundan sonra o zaman ama damlattığım yerde kalakalmaz mı o zaman. burnunu nemkendirir mi öyleTombik mrbfizyolojiği eklerde hapsurmak çok normal. Özellikle altını falan açınca yapıyorlar. Bizler tabi hemen telaş ediyoruz acaba usuttuk mu diye. Yorumunu okuyunca yazma gereği hissettim ne kadar doğru bilemiyorum ama uzman tv de de izledim nette de denk gelmiştim serum fizyolojik leri yan yatırıp damlatmak gerekiyormuş akciğere kaçmaması için. Bende her seferinde tedirginlikle yapıyorum amaca yan mi sirt üstümü diye. Ama video da doktorun dediği yan.tabi en doğrusu doktora danışmak.
banyodan sonra Bebe yağı sür canım çok normal büyüyolarKızlar bebisin cildi soyuluyor ayakları falan ne yapmak gerek yaşayan oldu mu
banyodan sonra Bebe yağı sür canım çok normal büyüyolarKızlar bebisin cildi soyuluyor ayakları falan ne yapmak gerek yaşayan oldu mu
Canım ben de yan yatırıp damlatıyorum çok az bekletiyorum çekiyorum bir sıkıntı olmuyor, bir miktar burnundan içeriye gitse de zararlı olacağını düşünmüyorum sonuçta gitmemesine garanti yok bence boğazına kaçmasın diye yan yatırılıyordurcanım venim kıZ çok fazla hapşuruyodu tozdan dedi dr. serun fizyolojiği ben de yan yatırıp damlatırım bundan sonra o zaman ama damlattığım yerde kalakalmaz mı o zaman. burnunu nemkendirir mi öyle
40 gün olan arkadaşlar bebişlerinizin uykusunda beslenmesinde herhangi bir değişiklik oldu mu, benimki düzgünce uyumuyor çoğu zaman aç ağlıyor 40 günden sonra düzelir diyorlar acaba doğru mu
bizimki aynı devam ediyor bugün 45 günlük olduk hala 2,5-3 saatte bir kalkıyor ve her kalkmaya emiyor. Sürekli kaka yapıyor günde 7-8 defa bez dayanmıyor Kırkının çıktığını bilmiyor galiba benim oğlan40 gün olan arkadaşlar bebişlerinizin uykusunda beslenmesinde herhangi bir değişiklik oldu mu, benimki düzgünce uyumuyor çoğu zaman aç ağlıyor 40 günden sonra düzelir diyorlar acaba doğru mu
Canım Deniz'in de cildi soyuluyordu hem de abartı şekilde ince zar gibi kalkıyordu. Doktor yağ sür dedi (zeytinyagi veya bebe yağı ) 15-20 gün sonra düzeldi .Kızlar bebisin cildi soyuluyor ayakları falan ne yapmak gerek yaşayan oldu mu
Valla ben dede iltihap oldu sanırım akıntı yeşil ve çok kötü kokulu.aynen ya sanki çok meraklıyız biz. Ağrıyı sızıyı çeken de biziz millete ne oluyosa.Ben de bugün tekrar antibiyotiğe başladım. Doğumdan sonraki bir hafta kullanmıştım. Bir hafta arayla yeniden baişamış oldum. Hamileliğimde bir kere bile ağrı kesici almayan ben yürüyen eczane gibi oldum artık Ne idrar yolu enfeksiyonuymuş, ne dikişmiş. İyi olacağıma her gün daha kötü oluyorum. Bir de misafirliğe gelenler de Ay sen daha iyileşmedin mi, dikişlerin geçmedi mi daha, hayır dediğimde de niye diye soruyorlar. Ne bileyim ben niye!!!!! Yok kendini toparlayamamışsın vs vs vs.. 15 gün bitirdik daha, herkesin dikişi başka vücudu başka. Biz çok mu memnunuz sanki bu ağrılardan..
Peki bebeğe geçmiyo mu ilaç aynı atlattınız gibi benimde koku var sivilce varÜzülme cnm tek değilsin. Aynı durumdayız ve pazar günü 30 gün olacak düşün. İnanılmaz yordu doğum sonrası beni. İyileşeceğime hergün yeni bişey çıktı. Kv kalıyo yanımda kesin naz yapıorum zannediyordur. En son 2 -3 gün önce gece 11 de doktora gidiyoruz diyince inanmıştır :)
Dayan canım hepsi geçecek, antibiyotik 2 güne toparlar seni.
Nie böyle xŞu an bire bir aynı sorunu yaşıyorum
Burnu açık pislik vardı aldık
Sanırım gazı var be kaka çok az yapıyor
Sızlandı bu gece yazıl yavrum
Ne güzel uyuyor o kadar bizimkisi genelde yarım saatte uyanıyor çok nadir uzun uyuyorbizimki aynı devam ediyor bugün 45 günlük olduk hala 2,5-3 saatte bir kalkıyor ve her kalkmaya emiyor. Sürekli kaka yapıyor günde 7-8 defa bez dayanmıyor Kırkının çıktığını bilmiyor galiba benim oğlan
Doğru söylüyorsun canım doymasıyla alakalı olabilir bizimkisi az gelmeye başlayınca ağlıyor ben de mama vermemek için direniyorum uyuyor hemen kalkıyorBenim bebegim zaten sakindi ekstra sakin oldu hala genellikle 2 saatte bir emiyor ama bazen 3-4 hatta gecen gece 5 saat emmeden deliksiz uyudu :) gece uykusu icin biz 40 gun boyunca hemen her gece uyumadan once banyo yaptirdik onun faydasi oldu sanirim. Bir de 20 gunlukken gaz damlasina basladim o da rahatlatti cok sukur... ama en onemlisi karninin tok olmasi, karnı tam doymazsa yarım saatte bile uyanıyor...
Bence 40ina kadar nasilsa oyle devam ediyor daha önce ki bebekten tecrübe ile sabittir kendi düşünceme göre ilk 4 ay bir düzen oluşmaz bebekte 4 aydan sonra ek gıda ve anne sutu ile bebek duzen3 girer zaten bir gün çok iyi doyuyorlarsa 1 gün yetmiyor oyle oyle zaman geçecek ekgıda dönemi kurtarıcı olacak bize sabırsızlanıyorum ben valla yemek yemeye başlaması için :)40 gün olan arkadaşlar bebişlerinizin uykusunda beslenmesinde herhangi bir değişiklik oldu mu, benimki düzgünce uyumuyor çoğu zaman aç ağlıyor 40 günden sonra düzelir diyorlar acaba doğru mu
Benim de oyle canım 40 diye birsey yok oğlum nasıl doğdu 3 yaşında düzeni hala aynı bizler onlara ayak uydurur isek zaten oyle gidiyorlarbizimki aynı devam ediyor bugün 45 günlük olduk hala 2,5-3 saatte bir kalkıyor ve her kalkmaya emiyor. Sürekli kaka yapıyor günde 7-8 defa bez dayanmıyor Kırkının çıktığını bilmiyor galiba benim oğlan
Aklın yolu 1 gece yikamiyorum sadece usur diye inşallah öyle giderler cnm bizde sıkıntısız buyuyoruz çok şükürBenim bebegim zaten sakindi ekstra sakin oldu hala genellikle 2 saatte bir emiyor ama bazen 3-4 hatta gecen gece 5 saat emmeden deliksiz uyudu :) gece uykusu icin biz 40 gun boyunca hemen her gece uyumadan once banyo yaptirdik onun faydasi oldu sanirim. Bir de 20 gunlukken gaz damlasina basladim o da rahatlatti cok sukur... ama en onemlisi karninin tok olmasi, karnı tam doymazsa yarım saatte bile uyanıyor...