2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bana soyleme moralim bozulur demedim mi ben sana :)
Demedim say :bicak: benim kızımı annem parka fln cikario canjm babam antalyaya döndü geçen hafta 10 güne gelcek annem saolsun yemek yapıo ben çocuk emziriom kızımı yediriomq uyurken anneme bırakıp tahayi ıdille oyun oynuorum çıkmak banada iyi geldi valla eşim demese ben cesaret edemezdim inan gaza geldim iyiki cikmisim hem bebisler alisir çıktıkça

Bizde dün parka çıktık,eşim yoktu ben tek başıma çıkardım çocukları :) emzirip arabasına koydum dışarıda hep uyudu :) abide çok mutluydu 1 saat kaldık Biz park alanı baya esiyordu ben uzun kollu giydirdim ince battaniye orttum üzerine ince birde bere kulakları hava almasını diye eve gelince de uyandı hemen :)
Canım çıkmaya bi kere cesaret edince alisilio ben korktum dün eşim cesaretlwndirdi beni iyiki cikmisiz emip uyuolar sonuçta büyüklerinde gönlünü yapmak lazım

İki saatte bir vermeye çalışıyorum öncesinde emzirmeye çalışıyorum bazen 3 saati bulabiliyor o yüzden canım
Kaç kilo Canım bebisin benim oğlum emiyor ama malesef benim sutum az :KK43: bebekler ne kadar cok emerse o kadar sakin ve huzurlu oluyorlar bende kendimi cok üzdüm yetemiyorm diye ama stres sutu daha cok etkiliyor ..

Bizim kordon daha düşmedi 14.gün oldu düşse gün yikarim İnşallah

Ben göbeği düşmeden önce de mutlaka 2günde bir yıkıyordum canım.banyo sonrası o bölgeye alkollu spreyle bakım yapıyorduk, 6 günde düştü göbeği.

bizim dun asimiz vardi.3930 olmus kilomuz.ustunde body ve bezle tartti ebe.3800u gecmis diyebilirim.bir oncekinde 3400du.biz emmeye yeni basladim sagip veriyordum sutumu.mama takviyesiyle gidiyorduk kilo icin.ama emmeye basladigindan beri mamayi azalttik.30cc veriyorum verirsem.gunde max 3 kere o da.ebe de azaltin dedi zaten.doktor da bir sonraki kontrolde mamayi kes diyebilir ama kizim alisti bazen mama olmadan uykuya gecmiyor.tamamen kesmeyi dusunmuyorum bende

Evet canım emmesi gerekiyormus doktor bana sürekli sağarak verirsen sütün kesilir dedi benim göğüs uçlarımda yok ondan ememiyo zorla silikon göğüs ucuyla emzirmeye çalışıyorum birde bizim idrar yolu enfeksiyonu var ona bağlı uzayan sarılığımız doğduk 15 gün hastanede yattık tahlil temiz çıkmazsa yine yatıracaklar :KK43:
Çok geçmiş olsun canım ya. Bana da oyke dedi sagmak la sut gelmez dedi ama emecek ler inşallah alah buyuk

CAnım 10 dk emince uyuyo mu peki, bizimkisi ağlıyor doymuyor diye mama veriyorum ben de ama üzülüyorum

Uyuyor coğunlukla canım. Bazen gazı geldiği için 5-10 dakikada doymadan bırakıyor. Gazını çıkardıktan sonra yarım saat içinde tekrar meme istiyor.

Canım çıkmaya bi kere cesaret edince alisilio ben korktum dün eşim cesaretlwndirdi beni iyiki cikmisiz emip uyuolar sonuçta büyüklerinde gönlünü yapmak lazım

Bende özellikle büyük oğlum için çıktım annem bazen gelip çıkarıyor ama anneyle çıkmayı dahs cok istiyorlar. Dün cok sıkıldı yavrum hemen bir anda gaza gelip çıkardım ikisini bir bu pazar pikniğe gitmeyi düşünüyoruz bakalım :) ben şuanda büyük oğluma hiç kiyamiyorum zamanımın cogunu onunla geçiriyorum birlikte oynuyoruz bazen tek oynuyor bazende çizgi film izliyor böyle geçiyor zamanımız

X