2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar ya okuyorumda hepimiz ayri dertlerden yakiniyoru ama
Unutmayalimki bu melekler bize Allahin armagani bize
Emanet bize muhtaclar bu nedenle dersiz
Ne olursa olsun goZumuzi kulagimizi
Kapatip onlari beslemeli bakmaliyiz yoksa
Sutumu azalir ben ilk gunden beri annemleyim daraldimi hemen yardim
Ediyo gece bakiyo bana emzirmeye veriyo ben
BILE
Bu haldeyken bu kadar yorgunken sizleri tahmin edebiliyorum ama benim diger formda arkadaslarimin bi sozu vardi kadiniz gucluyuz :) biz anneyiz kizlar opuyorum hepinizi

Sağol cnm eczane bilir mi ya? Kıpkırmızı şişlik dikiş yeri içinde ve kenarında var acaba iltihapmı oldu yoksa sivilcemi başka bişey mi bilmiyorum gittiğim hastane bu darbe marbe olaylarından kapanmış, dr işsiz kaldı aradım daha bi yere başlamamış. Başka dra gitmek istemiyorum :KK43: derdim büyük başını şişirdim cnm kusura bakma :KK43:
Yok canım estağfurullah, bence bu kadar sıkıntı yapmışsın kendi doktorunu bekleme başka birine görün

Yok canım estağfurullah, bence bu kadar sıkıntı yapmışsın kendi doktorunu bekleme başka birine görün

Benim doğumumum ani olunca kişisel temizliğimi yapamadan doğum yaptım. Onun üzerine tam 25 gün geçti durum dahada berbat :KK43: başk doktora nasıl görüncem bu şekilde içim hiç rahat değil offf :KK43: kadın olmak çok zor çok :KK43:

Iyi sabahlar kızlar..
Ağustos annesi olmayı beklerken melek oğlum bana sürpriz yaptı ve 2 hafta önceden gelip Temmuz annesi yaptı beni. Şükürler olsun yavrularımızı verene. :KK200:
Gelmişken bir selam vereyim dedim.
Sabahın köründe niye ayaktayız malum:deli:
Oğlumu emzirdim, altını yaptım, kundakladım. Kendisi mışıl mışıl daldı uykulara ama annesinin uykusu kaçtı bikere :işsiz: Bütün nöbetci annelere kolay gelsin

Benim doğumumum ani olunca kişisel temizliğimi yapamadan doğum yaptım. Onun üzerine tam 25 gün geçti durum dahada berbat :KK43: başk doktora nasıl görüncem bu şekilde içim hiç rahat değil offf :KK43: kadın olmak çok zor çok :KK43:
Canım peki eşin yardım etse temizliğine edemese de git canım doktorlar neler görüyor onu düşünme sen

Yalnizim yorgunluktan geberiyorum agliyorum ama iyiki hepsi gitmis diyorum yinede. Uzun sure bi arada olmak kimseye yaramiyo malesef.senin icinde gececek bu gunler. Sen deniz icin guclu olmalisin bak sutun azalmasin. Biraz daha sabret sonra bugunleri konusup hepsinin kulagini cinlatiriz bol bol :KK66:
ben zaten yoruluyorum en azından çocuğumun işini yaptığım için yorulurum. böyle ona buna hizmet etmem. bide evde tek olunca gerekirse işler bekler ama böyle günü gününe yapmak gerekiyo zor oluyo. ahdım var ev bi boşalsın şort atlet gezecem evde. kendi evimde rahat giyinemiyom kv benden rahat giyiniyo valla

Canım uykusuzluktan, yorgunluktan olabilir. Bebeğin uyuyunca sende uyu dinlen
evdekiler gidince dediğin gibi dinlenicem cnm. böyle devam ederse de doktora görünücem bebeğime bilmeden zarar vermekten korktum. gaz ilacıydı o unutup tekrar verdiğim ama başka bişet de olabilirdi. aklımdan çıkmıyo hiç

Iyi sabahlar kızlar..
Ağustos annesi olmayı beklerken melek oğlum bana sürpriz yaptı ve 2 hafta önceden gelip Temmuz annesi yaptı beni. Şükürler olsun yavrularımızı verene. :KK200:
Gelmişken bir selam vereyim dedim.
Sabahın köründe niye ayaktayız malum:deli:
Oğlumu emzirdim, altını yaptım, kundakladım. Kendisi mışıl mışıl daldı uykulara ama annesinin uykusu kaçtı bikere :işsiz: Bütün nöbetci annelere kolay gelsin

Hayirli olsun bebegin canim, bizim topigin cogu da zaten Haziran annesi oldu (mesela ben) :KK70:

evdekiler gidince dediğin gibi dinlenicem cnm. böyle devam ederse de doktora görünücem bebeğime bilmeden zarar vermekten korktum. gaz ilacıydı o unutup tekrar verdiğim ama başka bişet de olabilirdi. aklımdan çıkmıyo hiç

Canim once senin iyi olman lazım ki bebeğin iyi olabilsin. Annem hep der ki uçakta bile kural var, birşey olsa önce kendi oksijen maskeni takıp sonra bebeğine maske takmalısın. Sana kötü birşey olduktan sonra bebeğine zaten kim bakacak? Seni de anlıyorum hem bebeğindeki sağlık sıkıntısı çok tedirgin etti hem de misafirler çok yordu... yine de inşallah çok yakında tüm bu dertler bitecek, herşey çok daha güzel olacak. Yeter ki sen iyi ve sağlıklı ol herşey hallolur inşallah :)

canım sorma kv kp bide arkadaşım var evde. kv kp in hizmetini evişini ben yaparken arkadaşım da bebeği oyalıyor. bebeğime ben baksam işleri arkadaşım yapacak o hoş olmaz misafir zaten. kv kp de odalarında yatıyor dinleniyor. buraya ne için geldiler ne yapıyorlar... senin kendi işin en azından bugün yapmasan yarına kalır ama ben mecbur her gün üç çeşit yemek temizlik çamaşır bulaşıkla uğraşıyorum :KK43: allah yardım etsin hepimize
Yazık yaa..Az merhamet..Bunu yapanlar en yakınların olunca ofkem daha çoğalıyor.. Ne diyim canım..Allah sabrını versin sana..Onlara da biraz basiret ihsan etsin..Saygıdan birşey söylenmiyor ama ...Doldur gerisini işte.. :KK43:

Kizlar merhaba acil yardiminiza ihtiyacim var. Bebegim 21 gunluk. 2 gun once devit vermeye basladik. Bebek iki gundur uyumuyor kivraniyor deli gibi agliyor. Bugun kestim ilaci daha iyi gibi ama karin agrilari devam ediyo. Boyle bisey yasayan oldumu. Gaz sancisinin bi cozumu varmi? Aglarken nefesi kesiliyo. Oglenden beri uyumadi. Az once cay kasiginin ucuyla kimyon verdim hata mi ettim acaba
canım aynı şeyi yaşadık carlson baby d drops kullanıyorum bebeğime günde bir damla.
bi de d vitamini olmasa da gaz sorunu oluyor ona da 1 fincan kaynar suya bi tatlı kaşığı rezene demliyorum on dk.sabah akşam 1-2 çay kaşığı kızıma veriyorum kalanı da ben içiyorum

Günaydın kızlar..Epeydir takip edemedim..Doğum yapanlara geçmiş olsun,bebeklerini sağlıkla büyütsünler..Doğumunu bekleyenlere de Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin diyorum..Biz de dün bir ayımızı doldurduk..Aşımız oldu.Ölçümlerimiz yapıldı.Topigin tombişi maşallah tombişliğini koruyor.. 2 kilo 100 gr almisiz.6500 gr olduk.İyi ki doktorumu dinleyip erken doğum yapmışım..Yoksa gerçekten doguramazmisim.Boyumuz 63 cm kafa capimiz 41 cm..Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı ömürler nasip etsin..Ayrıca bu bir ölçüt değildir..Bu 3. Çocuğum ve hepsi birbirinden farklı seyretti..

Ya off yaanlat cnm içini dök birbirimizi anlıyoruz kim varki deetleşceğimiz. O kadar sinirlendim ki sizin eve dalıp herkrssi kovup kocana giydiresin geldi :KK11::sinirli:

Sen kulaklarını gözlerini kapatıp bebeğine odaklan canım çünkü ona yaptığın veya yapmadığın herşey için pişmanlık duyarsın annelik iç güdüsüyle. Çok zor ama BOŞVER
canım valla ben bu işi anlamadım eşim aslında bana çok düşkündür hiç yormaz yıpratmaz sağolsun birçok işi ben yapıcam derim yapma yorulma der. ama ailesi geldi geleli farklı oldu. boşverdim aslında artık ama geç kaldım bebeğimin ilk ayını ağlayarak geçirdim.o günlere dair aklımda hep sıkıntı hem ağlama kaldı

Canim esinde mi demiyor bisey. Yani bu soruyu soruyorum ama cevabi belli genelde. İnsanin esinin biseyleri bilipte susmasi ne zor bilirim. Sen bakima muhtac haldeyken bunlari yasiyorsun ya Allah bildigi gibi yapsin boyle insanlari. Yapmasan yemek felan sorun cikar mi evde? Dilerim bi an once giderler. Stresin azalir.bebegine odaklanirsin.
bir kere yemek gecikti kp bağırdı biraz. kv ye bağırdı ama çoğul konuştu canım :KK43:
ondan sonra bi saha yemek gecikmedi kp acıktığında önünde oldu.
eşim çok düşkün ailesine. aslında iyilerdi severdim ama malesrf gerçek yüzlerini sonradan gördüm. bebeğe bakmaya bana yardom etmeye gelip de akşama kadar odada yatıp yemek saatine yarım saat kala bana gelip e ne yemek yapıcaz ne yicez diyen bi tip. ay sinirlerim bozuldu iyice. gün geçtikçe daha kötüye gidiyorlar haftaya gidecekler allahın izniyle rahat bi nefes alıcam ama eşimle de aram bozuldı malesef.

X