- 25 Mayıs 2013
- 13.913
- 20.311
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #67.501
Kızlar hastanede sıra bekliyorum
Nst çekildi şimdi çatı muayenesi kısmetse
Nst çekildi şimdi çatı muayenesi kısmetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misam bu omnivit in yan etkilerinde ne var canım bi foto çekebilir misin prospektüsü?
Kızlar muayenemi oldum çok şükür
dr kendini kasıyorsun rahat giremiyorum Dedi
Böyle olursa doğuramazsın Dedi
Vajinan gayet iyi yapabilirsin sen istedikten sonra Dedi..
Karar senin istersen cuma ya da cumaresi sezeryanı gel istersen diğer haftaya kadar bekleyebiliriz suyun iyi Dedi çok şükür
Bana Bi akıl verin
Kendimi Nasıl rahatlatabilirim![]()
Sezaryan olup da korse kullanan var mı kaçıncı gün takmaya başladınız
Muayene oldum da doğum için soruyorum Can'ımBurnundan yavasca nefes alip biraz tutup agzindan yavas yavas vermelisin, zihnini bosaltmalisin. Doktorun ne yaptigini dusunmemeli, zihnen baska yerlere gitmelisin
Ya benim dikişlerim ağrıyordu yeni toparladım bugün taktım acaba etkisi olur mu kıyafetlerim olmuyo çok sinir bozucuCanım ben 4.gün doktora gitmiştim dikiş kontrolü için hem takmaya başlayabilirsin dedi keşke hastanedeyken sorsaydım demiştim hatta :) ilk 15 gün devamlı taktım hiç çıkmadım inanılmaz azaldı göbeğim, şuan 25 gündeyim sadece kilo almışım da göbeğim çıkmış kadar . Şuan sıcaklarda sadece gece takıyorum bir de dışarı çıkarken tahminim 1 aya kadar o göbekte gider
Muayene oldum da doğum için soruyorum Can'ım
Dayanabilir miyim
Hiç bilmediğim Bi şey olunca kafamda deli sorular
Bu nasıl bi yazidir böyle kendi fikrin i insanları rencide eder gibi konuşuyorsun kendinize gelin fikriniz kendinize saklayın akıl vermek istiyosanizda düzgün bi dille söyleyin sezeryan doğum değil de nedir dikiş atilmiyo mu onda kesilmiyomu o kolay mı zannediyosun saygı duymalisin asil sana da yazık yani bu sözleri gordugume şok oldum resmen sezaryen dogum mu derken insanların anneligini sorguluyosunKizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
Araniza gec katilmanin pismanligini yasiyorum paylastigimiz seyler cok guzeldi hepiniz hakkinizi helal edin. Cuma gecesi malum ulkenin durumundan dolayi televisyon izlerken gec uyumustum yataga gectim kizlar bi islaklik sonra pofff diye sular akmaya basladi ayaga kalktim tutamadim saril saril :) esime soyledim nasil panik oldu ambulansla mi gitsek arabayla mi acaba yollar nasildir diye arabayla gitmeye karar verdik. o sirada degisik bi huzur geldi bana sonra hastaneye gittik 2 cm aciklik vardi su temiz oldugu icin bekleyip 5 saat sonra suni sanci takildi... sonra agrilar basladi tabi ayni adet agrisi ama siddeti biraz fazla:) epidurali onerdi doktorum gercekten faydasini gordum dikisler sirasinda ozellikle... 6 saat sonra baya agir sancilar geldi ve dogumhaneye gittik doktorumun ikin hadi sacini gordum demesiyle gaza geliyo insan basi ciksin diye ikindim da ikindim... kucagima verdiler hemen tarif edemem inanamiyorum ruyadayim sanki gozlerini acti bana bakiyor... simdi ise emzirme mucadelesi ve birbirimize alisma surecindeyiz RABBIM kimseye bu duyguyu aratmasin, hepimizin yavrularina sifa versin, uzun omutlu olsunlar salih kullar vatana hayirli evlatlar olsunlar
Bu neyin kafası ya okurken sonunda herhalde bişey yazacaksın alıntıdır falan diceksin herhalde dedim, bunları yazarak bebeklerini sezeryanla dünyaya getiren insanları değersizleştirmeye çalışmışsın, ben kendimden yola çıkarak yazıyorum ben haftalarca normal doğum için yürüyüşler egzersizler yapan hurmalar yiyen yerleri eğilerek silen daha birçok şey yapan biri olarak sezaryan oldum saatlerce sancı çektim kafamı duvarlara vurdum bu söylediğim gerçek laf olsun diye söylemiyorum ama artık kendime zarar verecek duruma gelmiştim dayanamıyordum ve bu durumda sezeryan istedim belki sen normal yapmış olabilirsin ama herkesin ağrı eşiği farklı ayrıca keyfi yapılsa bile bu seni niye bu kadar rahatsız etti ki herkesin kendi tercihi insanları burda saçma bir şekilde ezerek insanlara faydalı olamazsın sadece tepki alırsın herneyse daha fazla yazmak istemiyorum.Kizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
Ayni muayeneyi dogum sancisi cekerken de yapacaklar acilmani kontrol etmek icin canim :)
Selamun aleykum kızlar
13 temmuzda kızımı kucagima aldım bin şükür. Darısı bekleyenlere inşaallah sağlıkla sıhhatle...
Daha 2.5 hafta olmasına rağmen gece suyum geldi gittik. Kendi acilmami beklediler bikac saat. Sonra gelişme olmayınca suni sancı verildi. 3-4 saat içinde normal doğum yaptım çok şükür. Tabi ki kolay değil ama en güzeli en sağlıklıssi. Hem bebis hem bizim için. Korkmayın sakin. Sadece çok dua ettik çok okuduk onun çok faydasını gördüm.
Bi de doğurdun mu diyosunuz ne demek yaaaa! Bu ne sacma bi dusunce istisnalar haric kimse ohh rahat diye sezaryan yapmiyo sezaryani kolay mi saniyosun?? Ne yani biz doğurmadik mi simdi???? Sacma sapan dusuncelerinizi kendinize saklayin! Emin olun kimse keyfiii doğum sekli secmiyo!!!Kizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
Bende henüz doğum yapmadım ama etrafımdakilerinbtavsiyesini yazdım ağrısı olmaz ve kanama tahriş olmazsa iyi oluyor birde düşüyormuş dikişler zatenDikislerin iyilestigini nasil anliyosunuz? Benim 22 gn oldu doktora gitmedim daha