2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Doktordan geldim. Bebek 39+0 olmasına rağmen nst de sancı hiç çıkmadı. 4-5 şaka gibi.. Çok moralim bozuldu çünkü 40 derece sıcakta ben artık gerçekten dayanamamaya başladım. Doktor haftaya bugüne yani 40.haftaya yine randevu alın dedi. Eğer haftaya kadar doğmazsa en fazla bir hafta daha bekletirmiş ve 41. Haftanın sonunda yine gelmezse suni sancı verecekmiş. Suni sancı almak bilmiyorum ne denli "iyi" olabilir?... Sezaryeni mi düşünsem acaba öyle bir durum olursa? Kısacası çok moralim bozuldu, anneme geldim ağız dolusu kavga edip bağırdım bir de kadıncağıza. Ağladım ağladım ağladım...
Canım öncelikle sakin ol.Sancısı gelmeden sunni sancıyla doğum yapan birçok kadın var. İlk iki yavrumu da 290 günde yanı 42. Haftanın sonunda sunni sanciyla doğum yaptım.Fakat 3. Doğumda doktor bebek iri diye 38. Haftada sunni ile zorla dogurttu.Bebek kanala bile inmeden ikinma hissim dahi olmadan zorla dogurtuldum.Ama iki yavrumda da bebekler kanala indiği için iki üç ıkınmada dogurmustum.Sıcaklar seni bunaltmis.Anlıyorum seni bir an evvel doğurmak istiyorsun.Ama sana tavsiyem seni son dakikaya kadar bekleten bir doktorun varsa kıymetini bil.Sezeryan kolay gibi görünüyor evet ama sonrasında cekiyorsun.Normal doğumda sonrasında çok rahat oluyorsun bebeğine rahatça bakıp yemeğini falan yapabilirsin.Hem sancı denen şey yavaş yavaş gelmez ki..Bakarsın akşama sancilanmissin veya suyun nişanın gelmiş..Bu kadar sabrettin az daha sabır..

3saat sonra 1 haftam oluyor ama dikişlerim hiç iyileşmedi gibi, oturamıyorum, kabız oldum artık lavaboya gidemiyorum :KK43: bukadar uzun sürmesi anormal değilmi?
Lütfen normal doğum yapanlar kaç günde iyileştiniz????
Cnm benim de aynı ya hala oturup kalkamyrm bugün 1 hafta oldu dikişim çoktu benim.ama kötüyüm hala yanç

hadi bakalım hayırlısıyla normal gelir o zamana kadar inşallah canım
doğum ücretleri hakkında bilgi aldın mı?
Yok canım sormadım bir anda gün verince normal isterken günü geçiyor diye sezaryen olma ihtimalini söyleyince tedirgin ve ağlamaklı aklıma bir şey gelmedi :110:

Olsun canım kilo alır sen hiç merak etme benim oglumda 200 gr kaybetmişti şimdi şükür aldı tekrar.bol bol emzir sen.pipisi nasıl Paşanın :olamaz:
Canım sünneti ciğer deki sorun yüzünden bekletriler haftaya memorialde yaptrcz sanırım canım ordaki yaşlı adam güven vermedi bide bize.hu ara da benim kanamam kırmızı deil turuncu sarımsı oluo neden acaba

image.jpg
Kizlar e bebek e yolunuz duserse 70 liralik paket 5 liraya icinde bi suru sey var normalde hamile annelere satiliyo bnm esimde ricayla almis icindeki cayi biz 12 liraya almistik kacirmayin bu firsati

Canım sünneti ciğer deki sorun yüzünden bekletriler haftaya memorialde yaptrcz sanırım canım ordaki yaşlı adam güven vermedi bide bize.hu ara da benim kanamam kırmızı deil turuncu sarımsı oluo neden acaba

Hayırlısı olsun canım.dr a sordun mu kanamayi Benim normaldi şimdi tabii leke şeklinde oluyor bazen

Canım hareket saymak derken hergun şu kadar hareket etti diye saymıyordum ben.Ama artık alan daraldığı için çok fazla hareket edemiyor ama vuruşları daha sert olabilir.Dış dünyada 20-22 saat uyuduklarina göre anne karnında da uyuyorlardir..Bir ensiden mi var?

insanbuL insanbuL canım gözünüz aydın..Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Topiğin ikinci tosunu maşallah.. Ne güzel bu haftaya kadar beklemissiniz.Doğumla ilgili ayrıntılarını bekliyoruz..

Yok canım sormadım bir anda gün verince normal isterken günü geçiyor diye sezaryen olma ihtimalini söyleyince tedirgin ve ağlamaklı aklıma bir şey gelmedi :110:
Mecbur degilsin..Doktorun 42. Haftanın sonuna kadar eğer bir komplikasyon yoksa beklemek zorunda.. Kesinlikle gözün açık olsun..Anlamiyorum bu sezeryanci doktorlari..Normal giden bir süreçte sezeryanin konuşulması en son iş..Beni de doğum salonunda son birkaç ikinma kala sezeryana alacaklardi.Amaç 600 TL daha fazla para almak..Yok bebeğin kordon basina dolanmis..Yok kalp atışları tehlike..Aman başı da büyük.. Can havliyle öyle bir ikindim ki vakumla çekmeye bile gerek kalmadı..Eee hanı soylediklerinizin hiçbiri olmadi..Kafasi büyüktü biraz evet..Ama ne kordon ne bişey..27-28 saat sunni sancı ve kendi sancim beni yıldirmamisti cünkü..Özel bir hastanede ustelik Ankara da yaşadım ben bunları.. çok sukur Rabbim yardım etti..Mecbur değilsin bacım..Haklarını bil..

Kizlar sezaryan sonrasi doğumcuya kontrole gitmek gerekiyo mu benim 2 hafta oldu ve gitmedim

Back