2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Epidürale rağmen çok canın yanmış benimde dün geceden beri adet sancısı gibi sabcım ve gaz olayı var korkuyorum

Cnm doğum sırasına kdr süperdi hiç acı çekmedim şükür. Doğum sırasındada oğlumun başı inmiş olsaydı eğer 5-10 dkda doğururdum. İnmesini beklemek yarım saat sürünce baya sancı çektim o ara tabi :) o zorladı maalesef.

Gun gectikce artiyo ya dun olan esofman bugun tayt gibi oldu :KK43:
Yarin doktora gidicem bakalim.
Buarada nasilsin deniz nasil:KK200::KK46:
Benim de öyle olmuştu Can'ım , bir sor bakalım doktor ne diyecek? Biz iyi olmaya çalışıyoruz, Deniz iki gündür huysuzluk yapıyor ve hiç uyumuyor maalesef. Çocuğuma güzel uyuyor diye diye nazar ettim sanırım :( Gaz sancılarımız da başladı en kötüsü de o hiç bişey yapamıyorum çünkü :( Ama onun için herşeye değer :KK68:çok şükür bugünleri gösteren rabbime :dua: Ediz kuzum Nasıl sen nasılsın alıştınız mı birbirinize :KK49: çok öpüyoruz sizi :KK15:

herkese gunaydinnn.bebisleri kucaginda olan annelere tunaydin diyebiliriz sanirm:))

biz 15 gunluk olduk.emme disinda simdilik hersey yolunda masallah.memeyi emmiyor diyebilirim.o uyurken agzina veriyorumki hormonlar en azindan sut uretsin.ben sagarak veriyorum.ayrica mama takviyesi yapiyoruz.cunku dogum kilomuza ulasamadik.bi de sutum yetmiyor.
mamaya ocu gozuyle bakmiyorum.ihtiyac varsa vermekten yanayim.ne kadar zorlasakta olmuyorsa elden bir care gelmiyor.bende o kadar imreniyorumki cok cok emen bebekleri gorunce.icim ciz edio.hatta goguslerim sizliyor.emzirememeyi eksiklik olarak gosteren tiplere de sinir oluyorum su lohusa halimle.bagira bagira aglayasim gelio.hayirlisi artik ben zorlamaya devam edicem.insallah zamanla alir

herkese gunaydinnn.bebisleri kucaginda olan annelere tunaydin diyebiliriz sanirm:))

biz 15 gunluk olduk.emme disinda simdilik hersey yolunda masallah.memeyi emmiyor diyebilirim.o uyurken agzina veriyorumki hormonlar en azindan sut uretsin.ben sagarak veriyorum.ayrica mama takviyesi yapiyoruz.cunku dogum kilomuza ulasamadik.bi de sutum yetmiyor.
mamaya ocu gozuyle bakmiyorum.ihtiyac varsa vermekten yanayim.ne kadar zorlasakta olmuyorsa elden bir care gelmiyor.bende o kadar imreniyorumki cok cok emen bebekleri gorunce.icim ciz edio.hatta goguslerim sizliyor.emzirememeyi eksiklik olarak gosteren tiplere de sinir oluyorum su lohusa halimle.bagira bagira aglayasim gelio.hayirlisi artik ben zorlamaya devam edicem.insallah zamanla alir

Cnm ayni sorun bende de var sutum yetmio sadece emzirmeyo cok isterdim lakin nasip deilmis demekki bu sadece bize bagli deil bebeklerinde keyfine bagli benimkisi ememio biberonu bile zorlanıyor bende cok uzuluodum lakin takmamaya karar verdim sonucta sagipta olsa veriyorus sutu hic yoktan iyidir hem sut azken sadece emzirme zaten olmayacak yine mecbur pesine mama vericez e böyle oluncada enin sonun cocuk memeyi birakir biberona alisir diye düşünüyorum sende uzulme duzenli sagmaya gayret et bizimkisi de 51 gunluk olsu sukur belki senin artar henuz yeni bende pek bi değişiklik olmuyo ins sende olur

HejaR12 HejaR12 canım dun taburcu oldum çok şükür taha da çok iyi şimdilik emio kaka yapıo napsin 130 gr kaybetti ablası yla aynı kiloda çıktık çok şükür bi nefes sıkıntısı oldu atlattik

Merhaba annişler ve anniş adayları..Profesyonel bir anne olarak size yardımcı önerilerde bulunmak istedim.Normal doğum yapan anneler de malum hemoroit problemi oluyor.. Bunun için saracoglunun ben de işe yarayan kürü: Yemeklerden 15 dk önce 1 tutam dere otunu çok çignemeden su yardımıyla yutuyorsunuz.En az 1 hafta diyordu benim 4 günde iyileşti ve de süt arttırıcı haberiniz olsun.Bir de okuduğum kadarıyla meme verme konusunda sıkıntı yaşayanlar var.Bebeğin emme refleksi yavaş olabilir veya sarılık bile olabilir çünkü benim bebeğim de sarılık oldu ve emiştem düşmüştü ilk zamanlar.Memeyi verirken de ucunu değil kahverengi bölgeyle birlikte verin.Hem gogusleriniz yara olmaz hem de bebek çok daha güzel emer.

Doktordan geldim. Bebek 39+0 olmasına rağmen nst de sancı hiç çıkmadı. 4-5 şaka gibi.. Çok moralim bozuldu çünkü 40 derece sıcakta ben artık gerçekten dayanamamaya başladım. Doktor haftaya bugüne yani 40.haftaya yine randevu alın dedi. Eğer haftaya kadar doğmazsa en fazla bir hafta daha bekletirmiş ve 41. Haftanın sonunda yine gelmezse suni sancı verecekmiş. Suni sancı almak bilmiyorum ne denli "iyi" olabilir?... Sezaryeni mi düşünsem acaba öyle bir durum olursa? Kısacası çok moralim bozuldu, anneme geldim ağız dolusu kavga edip bağırdım bir de kadıncağıza. Ağladım ağladım ağladım...

Doktordan geldim. Bebek 39+0 olmasına rağmen nst de sancı hiç çıkmadı. 4-5 şaka gibi.. Çok moralim bozuldu çünkü 40 derece sıcakta ben artık gerçekten dayanamamaya başladım. Doktor haftaya bugüne yani 40.haftaya yine randevu alın dedi. Eğer haftaya kadar doğmazsa en fazla bir hafta daha bekletirmiş ve 41. Haftanın sonunda yine gelmezse suni sancı verecekmiş. Suni sancı almak bilmiyorum ne denli "iyi" olabilir?... Sezaryeni mi düşünsem acaba öyle bir durum olursa? Kısacası çok moralim bozuldu, anneme geldim ağız dolusu kavga edip bağırdım bir de kadıncağıza. Ağladım ağladım ağladım...
Aynı şeyleri ben de din yaşadım yarın tam 40. Haftam dün nst şaka gibi 1-4 vs gösteriyordu doktorum bir hafta sonra hazırlıklı gel çatı muayenesi yapalım duruma göre suni sancı olmazsa sezeryan dedi şimdi dua ediyorum o zamana kadar normal doğum başlar İnşallahdiyorum da başlayacak gibi durmuyor :110:

Aynı şeyleri ben de din yaşadım yarın tam 40. Haftam dün nst şaka gibi 1-4 vs gösteriyordu doktorum bir hafta sonra hazırlıklı gel çatı muayenesi yapalım duruma göre suni sancı olmazsa sezeryan dedi şimdi dua ediyorum o zamana kadar normal doğum başlar İnşallahdiyorum da başlayacak gibi durmuyor :110:
Bende de öyle canım. Ufak bir belirti bile yok. Belki sıcaklara bu kadar kalmasak daha sağlıklı düşünebilirdim o yetiyi de kaybettim. Allahım hakkımızda hayırlısını versin...

HejaR12 HejaR12 canım dun taburcu oldum çok şükür taha da çok iyi şimdilik emio kaka yapıo napsin 130 gr kaybetti ablası yla aynı kiloda çıktık çok şükür bi nefes sıkıntısı oldu atlattik

Olsun canım kilo alır sen hiç merak etme benim oglumda 200 gr kaybetmişti şimdi şükür aldı tekrar.bol bol emzir sen.pipisi nasıl Paşanın :olamaz:

Canım ben veriyorum ama şeklini beğenmediğinden çok tutmuyor, en kısa zamanda aventin emziğini almayı düşünüyorum. Sana bu satırları yazarken bile yarım saattir emen oğlumun ağzından mememi kurtarmaya çalışıyorum ama bırakmıyor velet :KK57: acıktığı zamanı anlarsın canım hiç merak etme acıkınca emzij avutmaz onu. Böyle daha perişan oluyoruz benim yaralarım tam iyileşecekken çok emdiği ve ben çekmeye çalıştığım için geri tekrarlıyor.
Kizlar mecburen az da olsa emzik veriyorum avent soothie sekli cok cirkin ama mi ik bebek eliyle tutuyo oyle tasarlanmis tavsiye ederim

Kızlar bebeğin ilk aşısı ne zman. Bide bebeğim yarın 1 haftalık oluyo ama yarın planımız var bebeğin topik kanı için yarın değil de pzt gitsem olur mu acaba sağlık ocağına
Bizim ilk asiyo hastanede vurdular 2.dizu tam bir ay sonra topuk kanida 2 kez aliniyo ilkini gastanede aldilar 2. Si 1 hafta sonra dedi ama bayram araya girdiği icin biz 2 hafta sonra gittik sorun olmazmis

Back