2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selamlar :)
Tlfnum elime gec geldi. Saat 20.10 da epidural normal dogum ile bebisimi kucagima aldim. 4kg 51 cm dogdu minigim. cok huylu henuz hic uyumadik teyzeler :) sizleri cok habersiz biraktim diye bir elimde oglusum bir elimde tlfn hemen yazalim dedik. Dua eden herkesten Allah razi olsun.

Canim cok sevindim saglikla buyusun bebis :)

Tlfnum elime gec geldi. Saat 20.10 da epidural normal dogum ile bebisimi kucagima aldim. 4kg 51 cm dogdu minigim. cok huylu henuz hic uyumadik teyzeler :) sizleri cok habersiz biraktim diye bir elimde oglusum bir elimde tlfn hemen yazalim dedik. Dua eden herkesten Allah razi olsun.
Cok sukur canim.cok cok tebrik ederim.saglikli hayirli omru olsun insallah.Uykusuz gecelere hosgeldin :KK53:

Tlfnum elime gec geldi. Saat 20.10 da epidural normal dogum ile bebisimi kucagima aldim. 4kg 51 cm dogdu minigim. cok huylu henuz hic uyumadik teyzeler :) sizleri cok habersiz biraktim diye bir elimde oglusum bir elimde tlfn hemen yazalim dedik. Dua eden
herkesten Allah razi olsun.

Hayırlı olsun Can'ım çok sevindim

Hay maşaallah kilosu da güzelmiş valla iyi doğurmuşsun Can'ım

Darısı bizlere inşaallah sağlıkla huzurla

Kızlar merhaba, bende doğum hikayemi yazayım.
Birkaç defa yazmıştım alttan muayne çatı muaynesi yaptıramayan düşüncesiyle bile ateşi yükselen biriyim :)
Ama başından beri normal doğum yapmayı kafaya koymuştum nasıl olduysa. ( sanırım ilk bebeğimin 6 aylık kaybını normal suni sancılı doğurmamdan kaynaklı, birde doğum sonrası hiçbir sıkıntı yaşamamıştım)
37+0 da nst ye girdim sıfır sancı. Aynı gün çayı muaynesi oldum ama doktor maalesef rahime bile ulaşamadı ben inanılmaz kasıldığım ve kendimi sıktığım için. Sanırım 40. Haftları görürüz dedi. Benim içimdende öyle geçiyordu ne yalan. 38+0 olduğum hafta bayram haftasıydı doktorum sen yine hastaneye uğra nst çektir bana at demişti.

Bugün yarın derken bavulumu hazırlıyım dedim 37+0 te evde hazırladım, ertesi günde canım çok özür dileyerek mangal çekmişti sahilde mangal yakalım siye tutturduğumdan nst ye gidemedik. Mangal yaptığımız gün eve gece 1 de döndük ve ben baya üşüdüm(özellikle ayaklarım)
Tabi eve geldikten sonra sabah 4 civarı şişlik, hazımsızlık, böyle gaz sancısı gibi bir ağrıyla uyadım. Çok şiddetli değildi ama son zamanlar artık üşüttüm diye kendime baya kızdım hatta. Sonra sabah 10a doğru eşim uyandı ben yatamadığım için yatıcam bana dokunma dedim bi uyandım saat öğlen 2 olmuş. hemen kalktm ılık suyla duş aldım. Çok hafif kahvaltı ettim hala bana göre gazım var tabi :) 3,5 gibi hastaneye gittik. Öğlen 4 ü 10 geçe nst den çıktığımda sancılar 80 i gösteriyordu. Ebe yaklaşıkk 20 dakikanın sonunda çatı muaynesinş yapabildi ve 3-4 cm açıklık var dedi. Doktoru aradı hemen yatış yapıldı. 9 temmuz cumartesi 38+2. Günümde. Sonrasında biraz plates topuyla yuvarlanma falan yaptım sancılar aynı ama ben hafif adet sancısı hissediyordm suratımı ekşitmiyordu bile. Çatı muaynesi ve sonrası şiddetli sancıyı düşündüğümden epidural taktırdım. Sonra çatı matı açılma sancı hikaye :) bildiğiniz gülerek doğuma indim. 8-9 cmlerde. Saat gece10- 11 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam doğumhaneye indiğimizde. Ama inmez olaydık. Epidural etkisi geçince ben ebeyi yatttığım masayı filan tırmalamaya başladım. :) o ne sancıydı dakikada bir nefesim kesiliyo beni kurtarın diye inliyorum. Üstelik açılma tam ama sıpamın başı inmemiş. Yalvardım azıcık epidural vurdular, tık yok. Ağrı devam. O sırada doktorum bebeğin kalp atışı yavaşladı dedi. Bir kez daha olursa sezeryana alıyorum dedi. Bende tamam dedim. Kaç dakika geçti bilmiyorum ama bir kez daha oldu bana şiddetli bir epidural vuruldu o an sancı ağrı kesildi. Hemen sedyeye alındım hızlıca ameliyathNeye geçtik. Kollarım bağlandı yaklaşık 7-8 kişi hazır kesilmemi bekliyorlar. Bir sedyeden diğer sedyeye geçerken doktorum bebek geliyo suni sancıyı 100 yapın dedi. Ağrı gelince ıkın diyorlar ama tık yok. Karnımın sertliğinden hadi dediler birazcık ben ıkındım, %90 ebenin üzerime abanmasıyla sezeryan masasında saat 11:35 te oğlum doğdu. Ama ne doğmak. Boynunda kordonu ve beni doğumhaneye indirirlerken karnımda kakası yapıp yemesiyle. Gözümün önünde ilk kontrolleri yapıldı. Yanıma verildi öptüm kokladım ama kimse bişey demedi. Yarım saat sonra odama çıktım ama bebeğim yok. Önce kuveze almışlar nefes alışverişi düzelmeyincede aynı gece yoğun bakıma aldılar. Allahıma bin kez şükürler olsun ki dün 13 Temmuz akşam 4 te yavrumu iyileşmiş şekilde aldım evimize getirdim. Böyle bir koku yok. Evim Buram buram oğlum kokuyor.

Şuan tek sıkıntım dikiş ağrılarım. Yemin ederim bu kadar olduğunu bilseydim sezeryan olurdum ya :mad: çok canım yanıyo , iyileşemicekmişim gibi geliyo :KK61:sürekli gözlerim dolu dolu.

Allahım isteyen herkese, istemeyenede merhametiyle birlikte bu duyguyu tattırsın inşallah. Bizede bebeklerimizle sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah. :dua:
:KK46:

Herkese sevgiler
Epidürale rağmen çok canın yanmış benimde dün geceden beri adet sancısı gibi sabcım ve gaz olayı var korkuyorum

Hayırlı bir evlat olsun inşallahhh
Epdrali bnde düşünüyorum nasıl geçti çok merak ettim çok acı hissettinmi şimdi nasılsn

Hayırlı sabahlar arkadaşlarım

Bebişle anneler sizlere kolaylık diliyorum bebişler emsinler gazları güzel çıksın güzel güzel uyusunlar inşaallah sağlıkla

Hamişler Rabb im hepimizi sağsalim kavuştursun inşaallah vakti Zaman'ı gelince

Dün rapor için hastaneye gittiğimizde kontrol etti doktor yavrum iki gündür hareketsiz gibiydi de.. Sonra nst falan çekildi bin şükür her şey yolunda ..
Çatı muayenesi yapayım Dedi ama pazartesi yapacaktınız dedim korkudan..

Eşim dün kardeşinin düğününe gitti bakalım
Şimdiden özledim
Ben de arkadaşımda kalıyorum

Birkaç zamandır bazı sıkıntılarımız bar Rabb im büyüğünden esirgesin

Dün de arabanın ön camı çatladı
Sonrasında Bi araba ile kafa kafaya geldik ama çok şükür durabildik
Ve maalesef manevi meseleler var
İnşAllH Tes Zaman'da çözülür

Dualarınızda bizi de eksik etmeyin inşaallah

Rabb im hepimizin yardımcısı olsun vanlar

Oglus 2den beri emiyo sutum var ondan eminim ama tam daldi diyorum daha besige koymadan aglamaya basliyo.memedemi uyumak istiyo anlamadim.fikri olan varmi:KK43:

Hayırlı sabahlar arkadaşlarım

Bebişle anneler sizlere kolaylık diliyorum bebişler emsinler gazları güzel çıksın güzel güzel uyusunlar inşaallah sağlıkla

Hamişler Rabb im hepimizi sağsalim kavuştursun inşaallah vakti Zaman'ı gelince

Dün rapor için hastaneye gittiğimizde kontrol etti doktor yavrum iki gündür hareketsiz gibiydi de.. Sonra nst falan çekildi bin şükür her şey yolunda ..
Çatı muayenesi yapayım Dedi ama pazartesi yapacaktınız dedim korkudan..

Eşim dün kardeşinin düğününe gitti bakalım
Şimdiden özledim
Ben de arkadaşımda kalıyorum

Birkaç zamandır bazı sıkıntılarımız bar Rabb im büyüğünden esirgesin

Dün de arabanın ön camı çatladı
Sonrasında Bi araba ile kafa kafaya geldik ama çok şükür durabildik
Ve maalesef manevi meseleler var
İnşAllH Tes Zaman'da çözülür

Dualarınızda bizi de eksik etmeyin inşaallah

Rabb im hepimizin yardımcısı olsun vanlar
Hayırlı sabahlar canım Allah hepimize yardım etsin ve tüm sıkıntılar geçsin inşallah

Hayirli sabahlar ... herkeson duasi hayirlisiyla kabul olsun insallah... hanimlar bebek hareketlerini sayarken ufacaik kipirtiyi bile sayiyor muyuz ??

Dun hemsire aradiginda zaten aldilar demistim de anne sutuyle bi sure beslenmesi gerekiyomus daha iyi sonuc almak icin. Anne sutunu tolere edebiliyomu ona da bakiliyomus cunku.bizim bugun 3.gunumuzdu gecikmeden gelin diye israr etti gittik.
Canım topuk kanını aile hekimliği alırsa ekstra puan mı ne kazanıyorlarmış sanırım o yüzden ısrar etmiş de olabilirler

Canim gozunaydin maasallah kuzuya Allah anali babali buyutsun. Sen de atlattin darisi tum bekleyenlerin basina.

Oglus 2den beri emiyo sutum var ondan eminim ama tam daldi diyorum daha besige koymadan aglamaya basliyo.memedemi uyumak istiyo anlamadim.fikri olan varmi:KK43:
Benimki de hep oyle canim hep memede uyuyo. Tam yatiriyorum basiya yaygarayi. Emzik gini memede durmak istiyo.Ben iki gun sagdim koydum dolaba aventin yenidoganiyla verdim gece 11 gibi ozaman hemen daldi 3-4 saat iyi uyudu o cok uyuyunca da ve ben dinlendigim icin benim sutum daha cok artti. Demekki doymuyodu. Sen de oyle bir dene istersen.simdi fazla uyudugunda hemem sagiyorum zor zamanda veriyorum hemen daliyo uykiya. Banyodan sonra ve doktor icin disari cikarttigimda da cok uyuyo ben dinlenmos oluyorum.

Benimki de hep oyle canim hep memede uyuyo. Tam yatiriyorum basiya yaygarayi. Emzik gini memede durmak istiyo.Ben iki gun sagdim koydum dolaba aventin yenidoganiyla verdim gece 11 gibi ozaman hemen daldi 3-4 saat iyi uyudu o cok uyuyunca da ve ben dinlendigim icin benim sutum daha cok artti. Demekki doymuyodu. Sen de oyle bir dene istersen.simdi fazla uyudugunda hemem sagiyorum zor zamanda veriyorum hemen daliyo uykiya. Banyodan sonra ve doktor icin disari cikarttigimda da cok uyuyo ben dinlenmos oluyorum.

Ben de senin dedigin gibi yapiyodum ama saglik ocafinda ebe kizdi bana. Oyle yaparsan bebek kolaya alisir ve emmek istemez dedi. Bide sutun azalır dedi. Aklinda bulunsun canim

3saat sonra 1 haftam oluyor ama dikişlerim hiç iyileşmedi gibi, oturamıyorum, kabız oldum artık lavaboya gidemiyorum :KK43: bukadar uzun sürmesi anormal değilmi?
Lütfen normal doğum yapanlar kaç günde iyileştiniz????

Ben de gecen persembe dogum yapmistim. Bugun kontrolum var. Cok fazla dikisim vardi. Ama hic yataga girmedim lohusa gibi. Cogu gecti ama buyuk dikis dunden beri aciyo. Bide sismisti. Bakalim doktor ne dicek. Sen de de sisme var mi

insanbuL insanbuL canım çok geçmiş olsun cok sukur kavuştun tosuncuga :) Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun inşallah.

@Nurmuratkf Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun inşallah.geçti mi kaşıntı ların canım

idilduam idilduam nasılsın canım, eve geçiniz mi Taha kuzusu nasıl

Super_anne1411 Super_anne1411 bizimde sabah 7-9 mesaimız var bu 2 saat hep memedeyiz bende doyduguna eminim.galiba kendilerini böyle dahs güvende hissediyor lar

3saat sonra 1 haftam oluyor ama dikişlerim hiç iyileşmedi gibi, oturamıyorum, kabız oldum artık lavaboya gidemiyorum :KK43: bukadar uzun sürmesi anormal değilmi?
Lütfen normal doğum yapanlar kaç günde iyileştiniz????

Cnm 15 günde iyileşiyormuş :( bende dikiş acısından perişanım :(

Back