• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben de gecen persembe dogum yapmistim. Bugun kontrolum var. Cok fazla dikisim vardi. Ama hic yataga girmedim lohusa gibi. Cogu gecti ama buyuk dikis dunden beri aciyo. Bide sismisti. Bakalim doktor ne dicek. Sen de de sisme var mi
Yok canım şişmedi ama oturamıyorum hiç

Doyduguna nasil emin oluyosun canim :KK43:

Canım bana çocuk Dru eğer günde en az 5-6 kere çiş yapıyorsa,3 defa kaka yapıyorsa ve anne sütü alıyorsa sadece kakasi sarı olur,sarı kaka yapıyorsa doyuyordur demişti. Benim ki çok fazla memede duruyor sonrada fazlalığıni kusuyor.

D Daisymom benim oğlanda bugün pek bir huysuz sabah 7 den beri memedeyiz sürekli uykuya dalıyor yatağına bırakıyorum hop 5 dk sonra basıyor yaygarayi.neyi var anlamıyorum :(

Doktordan geldim. Bebek 39+0 olmasına rağmen nst de sancı hiç çıkmadı. 4-5 şaka gibi.. Çok moralim bozuldu çünkü 40 derece sıcakta ben artık gerçekten dayanamamaya başladım. Doktor haftaya bugüne yani 40.haftaya yine randevu alın dedi. Eğer haftaya kadar doğmazsa en fazla bir hafta daha bekletirmiş ve 41. Haftanın sonunda yine gelmezse suni sancı verecekmiş. Suni sancı almak bilmiyorum ne denli "iyi" olabilir?... Sezaryeni mi düşünsem acaba öyle bir durum olursa? Kısacası çok moralim bozuldu, anneme geldim ağız dolusu kavga edip bağırdım bir de kadıncağıza. Ağladım ağladım ağladım...

Cnm bende 38+5 im bugün. Yarın 39+0 yani 40. Hafta yarın başlıyor. 35+5 te kanama başlamışti bende ertesi günde yatış verdiler kanama 10 gün sürdü 10. Gün sonunda suyum geldi biraz. 35+5 te bebek iki güne bilemedin bir haftaya doğar dediler. Hemde hastanede yattığım süre içinde 3 doktorda aynı şeyi söylemişti . Cumartesi çıktım hastaneden salı günüde kendi doktoruma gorundum . Doçent doktor. Dediki panik yapma iki hafta bekleyenide gördüm nadirde olsa . Ve nst de 100 lu rakamlar çok çıkmasına rağmen. Gel görki benimki bırakın iki haftayı neredeyse 41. Haftayida devirecek. Bu çarşamba gittik kontrole doktorda çok şaşırdı . Çok ender bi durum hem kanama hem suyun gelmesine rağmen bu kadar bekledi dedi. Üstelik sancılar da yok oldu denecek kadar az :( bende önümüzdeki çarşambaya kadar doğmaz sa kontrolümuz var . Başka bi uygulama yaparız dedi. Ne yapacak ki benim kızda iki güne yakın suni sancı verildiği halde açılmadığıni biliyor geriye kalan sezeryan offf çokta dua etmiştim Allahım evde kendi sancımı cekeyim siklasinca hastaneye gideyim diye ama kısmet iste

Benim birinin ucu yok ya nasıl vercm bilmyrm göğüs ucu çıkarıcı varmış ama işe yarar mı bilmyrm birini sağıp kasıkla veriyrm şu An. Diğerini de emse çok güzel olur

Canım göğüs ucu çıkarıcı ben de işe yaramadı çünkü bebeğim memeyi tam tutamadığı ve oynadığı için hemen sönüyordu tekrar göğüs ucum... Bu yüzden silikon göğüs ucu aldım, onunla veriyorum şuan çok rahat alıyor bu şekilde ve aynen benim de senin gibi sıkıntım vardı sağ göğsümü az emdiği için sütüm azalmıştı, şuan eski haline döndü sütüm emdiği için. Silikon göğüs ucunu dene bence

Kızlar bebeğin ilk aşısı ne zman. Bide bebeğim yarın 1 haftalık oluyo ama yarın planımız var bebeğin topik kanı için yarın değil de pzt gitsem olur mu acaba sağlık ocağına

Canım topuk kanını ihmal etme o önemli, ama ilk aşısı 1. ayda oluyor Hepatit B zaten sağlık ocağından arıyorlar seni onun için bir de aşı kartı iste aslında hastaneden vermeleri lazımdı onda yazıyor hangi ay hangi aşıyı olması gerektiği hem de takibini yapmış olursun

merhaba temmuz anneleri:) size bir sorum olacak. bebeğim 12 günlük. dünden beri kakasını yapmıyor. sizce bu bir problem mi. sadece anne sütüyle besliyorum

aynen teyzesi şöyle 2 3 hafta daha dursun sonra geliyosa gelsin hayırlısıyla :) yerim ben sizi analı kızlı çorba niyetine :):KK200:
BenimkiNe doktor 13 une gün verdi sezaryen için o da siz değil ben karar veririm deyip sabah 6 da nisan geldi :D koştu koştu gittik :) seninki de zamanında sağlıkla gelsin canım benim ;)

BenimkiNe doktor 13 une gün verdi sezaryen için o da siz değil ben karar veririm deyip sabah 6 da nisan geldi :KK70: koştu koştu gittik :) seninki de zamanında sağlıkla gelsin canım benim :KK66:
ben normal istiyorum ama oğluşumun kafasından dolayı olurda sezeryan olmam gerekirse inşallah benimde nişanım suyum gelir öyle olurum o heycanı yaşamk istiyorum manyaklıksa manyaklık ama istiyorum :)

Back