- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.278
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.021
Epidürale rağmen çok canın yanmış benimde dün geceden beri adet sancısı gibi sabcım ve gaz olayı var korkuyorum
Epidürale rağmen çok canın yanmış benimde dün geceden beri adet sancısı gibi sabcım ve gaz olayı var korkuyorum
Benim de öyle olmuştu Can'ım , bir sor bakalım doktor ne diyecek? Biz iyi olmaya çalışıyoruz, Deniz iki gündür huysuzluk yapıyor ve hiç uyumuyor maalesef. Çocuğuma güzel uyuyor diye diye nazar ettim sanırımGun gectikce artiyo ya dun olan esofman bugun tayt gibi oldu
Yarin doktora gidicem bakalim.
Buarada nasilsin deniz nasil
Bilmiyorum ki geçti şimdi gitsemmi dr aAğrın ve sancın varsa ihmal etme bi görün bence
Hayırlı sabahlar canım Allah hepimize yardım etsin ve tüm sıkıntılar geçsin inşallah
herkese gunaydinnn.bebisleri kucaginda olan annelere tunaydin diyebiliriz sanirm:))
biz 15 gunluk olduk.emme disinda simdilik hersey yolunda masallah.memeyi emmiyor diyebilirim.o uyurken agzina veriyorumki hormonlar en azindan sut uretsin.ben sagarak veriyorum.ayrica mama takviyesi yapiyoruz.cunku dogum kilomuza ulasamadik.bi de sutum yetmiyor.
mamaya ocu gozuyle bakmiyorum.ihtiyac varsa vermekten yanayim.ne kadar zorlasakta olmuyorsa elden bir care gelmiyor.bende o kadar imreniyorumki cok cok emen bebekleri gorunce.icim ciz edio.hatta goguslerim sizliyor.emzirememeyi eksiklik olarak gosteren tiplere de sinir oluyorum su lohusa halimle.bagira bagira aglayasim gelio.hayirlisi artik ben zorlamaya devam edicem.insallah zamanla alir
???Hayirli sabahlar ... herkesin duasi hayirlisiyla kabul olsun insallah... hanimlar bebek hareketlerini sayarken ufacaik kipirtiyi bile sayiyor muyuz ??
Aynı şeyleri ben de din yaşadım yarın tam 40. Haftam dün nst şaka gibi 1-4 vs gösteriyordu doktorum bir hafta sonra hazırlıklı gel çatı muayenesi yapalım duruma göre suni sancı olmazsa sezeryan dedi şimdi dua ediyorum o zamana kadar normal doğum başlar İnşallahdiyorum da başlayacak gibi durmuyorDoktordan geldim. Bebek 39+0 olmasına rağmen nst de sancı hiç çıkmadı. 4-5 şaka gibi.. Çok moralim bozuldu çünkü 40 derece sıcakta ben artık gerçekten dayanamamaya başladım. Doktor haftaya bugüne yani 40.haftaya yine randevu alın dedi. Eğer haftaya kadar doğmazsa en fazla bir hafta daha bekletirmiş ve 41. Haftanın sonunda yine gelmezse suni sancı verecekmiş. Suni sancı almak bilmiyorum ne denli "iyi" olabilir?... Sezaryeni mi düşünsem acaba öyle bir durum olursa? Kısacası çok moralim bozuldu, anneme geldim ağız dolusu kavga edip bağırdım bir de kadıncağıza. Ağladım ağladım ağladım...
Ferhat bey canım çarşamba günü İnşallah o güne kadar normal sancılar vs olmazsa sezeryane alacakasososos canımm hangi doktor yapcak doğumunu?
Bende de öyle canım. Ufak bir belirti bile yok. Belki sıcaklara bu kadar kalmasak daha sağlıklı düşünebilirdim o yetiyi de kaybettim. Allahım hakkımızda hayırlısını versin...Aynı şeyleri ben de din yaşadım yarın tam 40. Haftam dün nst şaka gibi 1-4 vs gösteriyordu doktorum bir hafta sonra hazırlıklı gel çatı muayenesi yapalım duruma göre suni sancı olmazsa sezeryan dedi şimdi dua ediyorum o zamana kadar normal doğum başlar İnşallahdiyorum da başlayacak gibi durmuyor
hadi bakalım hayırlısıyla normal gelir o zamana kadar inşallah canımFerhat bey canım çarşamba günü İnşallah o güne kadar normal sancılar vs olmazsa sezeryane alacak
HejaR12 canım dun taburcu oldum çok şükür taha da çok iyi şimdilik emio kaka yapıo napsin 130 gr kaybetti ablası yla aynı kiloda çıktık çok şükür bi nefes sıkıntısı oldu atlattik
Kizlar mecburen az da olsa emzik veriyorum avent soothie sekli cok cirkin ama mi ik bebek eliyle tutuyo oyle tasarlanmis tavsiye ederimCanım ben veriyorum ama şeklini beğenmediğinden çok tutmuyor, en kısa zamanda aventin emziğini almayı düşünüyorum. Sana bu satırları yazarken bile yarım saattir emen oğlumun ağzından mememi kurtarmaya çalışıyorum ama bırakmıyor veletacıktığı zamanı anlarsın canım hiç merak etme acıkınca emzij avutmaz onu. Böyle daha perişan oluyoruz benim yaralarım tam iyileşecekken çok emdiği ve ben çekmeye çalıştığım için geri tekrarlıyor.
Bizim ilk asiyo hastanede vurdular 2.dizu tam bir ay sonra topuk kanida 2 kez aliniyo ilkini gastanede aldilar 2. Si 1 hafta sonra dedi ama bayram araya girdiği icin biz 2 hafta sonra gittik sorun olmazmisKızlar bebeğin ilk aşısı ne zman. Bide bebeğim yarın 1 haftalık oluyo ama yarın planımız var bebeğin topik kanı için yarın değil de pzt gitsem olur mu acaba sağlık ocağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?