- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #66.961
Canim hayırlı olsun sağlıkla buyut ins@Daisymom @HejaR12 @insanbuL @jindam ve daha da sayamadiklarim hepinize çok çok teşekkür ederimsonunda benim de bir doğum Hikayem oldu
çarşamba 13 e sezaryen randevum vardı gece 5 gibi ılık bi şey hissettim lavaboya gittim.akıntı neyse dedim sabah 6 gibi kahvaltıdan kalktım erken kahvaltı yapmam lazımdı ameliyat öncesi. Sonra duşa gireyim dedim.girdim suyu bacaklarıma tuttum.bi ılık bi şey hissettim baktım kanlı sümuksu şey hemen çıktım duş yalan.oldu
eşime dedim götür beni yoksa normal.doğuracag im
hemen gittik doktorun telefonu kapalı nöbetçi doktor var ebe baktı bebek yukarıda açıklık yok zaten doguramazsin çok dar dedi nst girdim 40 60 arası sancı ama nasıl korkuyorum
doktorum geldi tamam yatış ini yapsın esin hemen alalım öğleyi beklemeyelim dedi korka korka girdim aglayarak
ameliyathane güllük gulistanlik herkes sen Şakrak tabi. Spinal oldum koluma takılan serum.ignesinin 10da biri kadar acimadı hemen yattım bebek yukarıda olduğundan alırken göğsümden boğazıma baskı. Oldu onun dışında bi şey hissedilmiyo sonra bebeğimin sesi
geldi yanıma öptüm gitti ben kaldım masada sonra da ben çıktım odaya bebeğim acıkmis öyle böyle emzir dim
bu sabah da 9.30 gibi çıktık şimdi evimizdeyiz yanıbaşımda yatiyo annesinin bal bocegi
hepinize selamlar sevgiler
![]()