2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çok güzelmişşşş.hep saklycm bu şiiri gerçekten çok tşk ederiz. Benim küçüklük hayalimdi bu isim.gerçekyçten bi anne için de çocuk aşkmış. Eylül de benim aşkım. Çok sağol teyzesi Allah bebeğini güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inş

Sütün yetmediğini nasıl anlycm peki benim sütüm çok ama bebek Yeterince alabiliyomu bilmyrm

selam kızlar nırmal dogum yapan annelere sormak istiyorum . dogumdan önce hareketiniz nasıldı. brn bazen yerimden kalkmak istemiyorum
Biraz geç oldu ama ben de yazm.benim doğumdan önceki gece bacaklarimdan ayak ucuna kadar vuran bi ağrım oldu yürüyemefim resmen. Ilginç bi belirtiydi ama çok belliydi hareketlerim aynıydı onun dışında

Cnmmm ya Allah rahmet eylesin.çok üzüldüm. Çok kafana takmamaya çalış böyle şeyler illa etkiliyo.sonuçta herşey hormonlarla oluyo ama geçicidir şu An durumun üzüldüğün için normal.Allah sabır versin

canım sağol hangi model diyim alırken bide netten mi alayım mağazadanmı

Anaaaam
Doğmuş paşamız.Güle güle büyüt inş. Sağlıcakla kucağına aldın ya gerisi önemli değil. Maşallah sütünün hemen gelmesi de çok güzel.

Canım özellikle emzirirken rahim kendini daha çabuk toparlıyo, o hissettiğin sancı rahminin kasılması yani iyi birşey rahmin kendini toparlıyor . İdrar konusunda bişey diyemeyeceğim bilgim yok :/

Bizim bebegimle karnımda son geCemiz ve ben bunu çekirdek ailemle geçirmek isterdim zaten şimdiden başladım ağlamaya bebeğim hareket ettikçe yarın hareketi kollarıMDA yapacaksın diye bi de benim kasintim var pupp oldum her yerim deli gibi kaşınıyor yaniyo gobegim bacaklarim açıkta geziyorum evde bu aksam sıkıntı olacak bana bu cok ayip ama inşAllah seninkiler de benimkiler de doğumdan sonra çabucak giderler

allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm.acını anlıyorum ama oğlunu düşünmelisin kendini bırakma nolur

Oyy paşam doğmuş çok şükür nasipten ötesi yok bitanem SeZaryen yada normal kucagina aldin ya o da yeter maşallah herşeyi yerli yerinde yavrunun çok opuyorum sizi en çok edizi :) uZun uzun isteriz detayları allah kolaylık versin

canım benim kıyamam ya belki gitmenizi istemiyodur. ikinizden uzak kalmak istemiyodur olamaz mı?

canım allah yardımcınız olsun. eğer izin veriyorlarsa sevdiğin şeylerden ye üstüne iyi bir uyku çek.bir de duş al göğüslere yapabildiğin kadar sıcak suyla masaj yap ufak ufak. bir derin nefes al rahatlamaya çalış bizimkinin kafası da 36 cm çok büyük değil kafası. ayrıca geçecek diyorlarsa geçer çünkü doktorlar hep en kötüyü söylüyorlar iyi bişey diyolarsa durum iyi demektir.
sen kendinr biraz bak sabaha gelecek sütün merak etme sen içini ferah tut.

canım benim Allah yardımcın olsunn inşallah bugünleri tez atlatırsınız sen güçlü bi annesin bebeğinin şifasını önce Allah verecek sonra sen hiç merak etme sen bebeğne iyi geleceksin o da sana iyi gelecek dualarımız seninle ve minik kuzuyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…