2016 Şubat Anneleri

Her ne kadar takmıyorum desekte bekliyoruz. Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder inş.
evet haklısın aslında ikinci denemem ama Eylül'de 3 aylık bebeğimi düşürdüm sonra antidepresan kullanıp bekledim beklemek beni yordu bakalım nasip artık

İnşallah öyledir üzülüyorum şimdiden belirtim yok gebelikte yok diye :KK43:[/QUOTE
Bu ay gebelik olmaması bir sonraki ay olmayacağı anlamına gelmez ki...Gerçekten bu kafaya takmama olayına ben de inanır oldum.Bekledikçe gelmiyor en beklemediğin anda geliyor mutlu haber.Bata daha varsa belirtiler hemen olmuyor zaten.Adet günü bi geçsin...Güzel haberlerinizi bekliyorum kendinizi üzmeyin

95984-1432551598-eefd98cdf94ae69fc57256312668946a.png

En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

ben 2015 subat annesiyim , zaman ne kadar çabuk geçiyor,bi zamanlar bizde gun sayyorduk .. sayili gun çabuk geçer ..
Allah tamamina erdirsin, kolay dogumlar nasip etsin hepinize hayirliisyla
Sen martta doğurmadın mı :p hoş ben de Ocak ta doğurdum ama İkimiz de 2015 Şubat annesiyiz :KK66: Allah sizleri de yavrularınıza sağlıkla kavuşturur inşallah.

Şubat annesi olmak nasip değilmiş 1 aylık bebeğimi kaybettim doktor rahme yerleşememiş dedi ve düşük oldu. Kanamam geldi kendime zor geldim.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum ne zormuş var olduğunu bilipte sonrasında kaybetmek.allah isteyen herkese tez zaman da sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.

Amin...inşallah bir yıl sonra bizde kucağımızda bebişimizle 2017 şubat anneleri topiğine yazarız

zaman çok hızlı geçiyor bende inşallah 2016 şubat annelerine yazarım diyordum rabbim nasip etti
yeterki sağlık versin
mide bulantılarınız başladımı bilemiyorum ama bulantı olduğu dönem zaman hiç geçmiyor dakikaları sayıyor insan ama sonrası göz açıp kapayana kadar geçiyor hele birde kıpırtılarını hissettiğiniz zaman :KK68:

Şubat annesi olmak nasip değilmiş 1 aylık bebeğimi kaybettim doktor rahme yerleşememiş dedi ve düşük oldu. Kanamam geldi kendime zor geldim.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum ne zormuş var olduğunu bilipte sonrasında kaybetmek.allah isteyen herkese tez zaman da sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.
Canım allah kolaylık versin benzer şeyleri yaşadım 3 aylıktı çok zor teselli bulmak zor ama en azından başında olması tesellin olsun.. Bide sağlıksızdır belki.. Inş enkısa sürede olur

[QUOTEgeçmiş liinnn, post: 41122931, member: 680115"]Şubat annesi olmak nasip değilmiş 1 aylık bebeğimi kaybettim doktor rahme yerleşememiş dedi ve düşük oldu. Kanamam geldi kendime zor geldim.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum ne zormuş var olduğunu bilipte sonrasında kaybetmek.allah isteyen herkese tez zaman da sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.[/QUOTE]

Çok geçmis olsun Allah bir daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bir bebiş versin.
Çok iyi anlıyorum o boşluğu. Bende 10 haftalıkken kürtaj oldum bebişimin kalbi durduğu için 3 ay olacak hala zoruma gidiyor. Üzülmemeye çalışın saglikli bir bebek olsaydi tutunurdu.

zaman çok hızlı geçiyor bende inşallah 2016 şubat annelerine yazarım diyordum rabbim nasip etti
yeterki sağlık versin
mide bulantılarınız başladımı bilemiyorum ama bulantı olduğu dönem zaman hiç geçmiyor dakikaları sayıyor insan ama sonrası göz açıp kapayana kadar geçiyor hele birde kıpırtılarını hissettiğiniz zaman :KK68:

Henüz daha gebelik var mı yok mu bilmiyorum gün sayıyorum ama olmasını çok iistiyorum. İnşallah olsun saglikla devam etsinde gebeliğin ben razıyım. Hatta inşallah bulantım olur diye dua ediyorum. Çünkü ilk gebeliğimde çok rahattim hic bir şikayetim yoktu ama bebeğimin kalbi durdu ve hic haberim olmadi. Bulantim olursa benimle olduğunu saglikli olduğunu bilirim diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım bilirim bu acıyı tesellisi de yoktur ama şöyle düşün rahim sağlıklı olmayan gebeliği dışarı atmak istermiş.Genetik olan bozukluğu olanı kabul etmezmiş.Allah korusun doğsa sağlıklı olmayabilirdi.Rabbim tez zamanda sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin.

X