2016 Şubat Anneleri

mrb kızlar , sanırım bende 2016 şubat annesi grubuna katılabilirim, aşılamayla hamile kaldım ve 13.günü 195 hcg çıktı, iki gün sonra tekrar kan testi istendi, bakalım nasıl gelişecek durumlar :)
hayrli olsun :) bu arada asilama nrdir adetinin kacinci gunu yapildi bunlardan bahsedebilirmisin biraz.

Eveeeet canım ikinciyi bekliyoruz İNSAALAH :anneadayı:ama ben simdi hesapladim 29 Ocak diyor dogum tarihi icin ben subat annesi olucam sanıyordum neyse kan testinide bir yapayım oraya transfer olurum belki :110:
Canim o belli olmaz belki bebiw bizi secip gec cikacak inwAllah ultrasonda gorununce daha emin olucaksin ama o tarihlede bazen erken yada gec ola biliyi..hayirlisi bezaman olursa olsunda saglikli olsun

hayrli olsun :) bu arada asilama nrdir adetinin kacinci gunu yapildi bunlardan bahsedebilirmisin biraz.
doktor takibinde yapılıyor, yumurta ilaçla geliştirildikten sonra çatlatılıyor, doktorun önerdiği tarihte sana eşinin spermleri aktarılıyor, adetliyken değil , regl döngüsünün ortasına geliyor da bunu doktor belirliyor, ultrason kontrolünde. Karışık bir süreç işte :)

Slm arkadaslar yazmayali o kadar uzun oldu ki ben 2012 Ekim annesiyim bir tane oglum var emir zahid 2.5 yasinda orada cok guzel dostluklar kurduk cok sukur :) şimdide sat 24 Nisan bugun 22 Nisan bat im di fkt olmadım 4-5 aydır istiyorduk artık ikinciyi test yaptım evde cok silik bir cizgi cikti bakalım yarın tekrar yapicam cok ama cooook heyecanlıyım Eki Görüntüle 1536727

Çok sevindim maşallah iyi haberler gelmeye baslamis
Allah sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin
Darisi bizlere insallah

senubuvpost: 41084120 .!.:
Ayy inşallah hayırlısıyla olsun canım ya. Mart ayında 10 haftalik bebeğimi kaybettim bu ay denemelere basladik çok sabirsizlaniyorum ama her şeyin hayirlisi tabii. SAT 2 mayis bat 6 haziran
Seni cok iyi anliyorum :KK43: inwAllah mucizelerimiz [QUOTE="gelir bu ay canim :KK19:senin bat ne zaman benim 17 haziran?[/QUOTE]

ins bu ay hepimiz muradimiza erelim
Benim sat 2 mayis bat 6 hazirn 35 gunde bir adet oluyorum

Selam bende şubat ananelerine adayim 1 haftam var 29 unda olmalıyım... Ama belirtilerim var bugün kusdum midem çok kötü....

Ben 2015 şubat annesiyim. 8 haziranda öğrenmiştim. Hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah.

Ben 2015 şubat annesiyim. 8 haziranda öğrenmiştim. Hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah.
8 hazıran benım doğum gunum inşallah bızde hayırlı hberlerini alırız... peki regl den ka gun geçmişti... basıl belirtiler yaşadın

8 hazıran benım doğum gunum inşallah bızde hayırlı hberlerini alırız... peki regl den ka gun geçmişti... basıl belirtiler yaşadın
7 gün geçmişti. Ben o ay hacamat yaptırmıştım ve bitün hacamat yaptıran arkadaşlarım geç adet olduk vs.dediler. 11 mayıs sat dı. 26 mayısda karın ağrısıyla acile gittim kan tahlilinde 0.1 çıktı negatif yani idrar yolu enfeksiyonu çıktı haylice ultrasondada kist var dediler. Meğerse kist değil bebekmiş ve idrar yolu enfeksiyonu hamilelik belirtisiymiş. Arabada eşim tümsek atlayınca içim bi hoş oluyordu ve halsizlik vardı biraz. Kk da hamilelerde ağız kokusu olur kirpikler karışık olur yazıyordu eşim ikiside var sende dedi ama kan b-hcg de çıkmayınca umutlanmadım hiç. Rabbime şükürler olsun sağlıkla hamile kaldım sağlıkla doğum yaptım. Belirtilerim ve yaşadıklarım bunlar. Çok duygulandım bi an. Şimdi bebeğim kucağımda 3 buçuk aylık. Rabbim sizlerede nasip etsin inşaAllah.

1 hafta geçince hamile değilimdir ama yinede test yapayım aklım kalmasın dedim testi haptım banyoda bıraktım içerde vakit geçiriyordum nasıl olsa çıkmayacak diye. Gidince silik çizgi görünce şok oldum gittikçe belirginleşti zaten.

regl zamanın geçsin öyle yap.. yoksa negatif çıkma olasılığı çok yükesek tabi en garantısı kan testi
Canım ben yurtdisinda yaşıyorum kan testi yapmıyorlar gün geçmeden.. İlişkide adet bitimi ve ertesi günü tek oldu iki kerede hamile kalirmiyim. Bilmiyorum.

Canım ben yurtdisinda yaşıyorum kan testi yapmıyorlar gün geçmeden.. İlişkide adet bitimi ve ertesi günü tek oldu iki kerede hamile kalirmiyim. Bilmiyorum.
hemen adet bitimiyse zor bence ama kısmet belli olmaz yumurtlama döneminde neden olmasın... Hamileyim psikikojisine girme yoksa belirtileri yaşamaya başlıyorsun

O
1 hafta geçince hamile değilimdir ama yinede test yapayım aklım kalmasın dedim testi haptım banyoda bıraktım içerde vakit geçiriyordum nasıl olsa çıkmayacak diye. Gidince silik çizgi görünce şok oldum gittikçe belirginleşti zaten.
oo maşallah çok sevindim Alllah hepimize basip eder inşallah ya bende kirpikte çok yok hayyatta anlayamam ki ordan neyse başka belirtilere bakcaz artk

X