2016 Şubat Anneleri

Bata 5 gun var yine dayanamadim test yaptim..
tabikide hcbisey cikmadi..
yine yok galiba diye dusunmekten kendimi alamiyorum..
var demekki vakti zamani napalim
bu ay bi rutin kontrole gideyim diyorum
varsa bi durum hemen tedaviye baslanir
yoksada boyle denemelere dewam..
sonrasida Ya nasip zaten..

yine iyi az kalmış benım bat 7-8 hazıran nasıl geçicek bilmiyorum.. hayırlısı ALLAH gönlüne göre versin hepimizin inşallah

yine iyi az kalmış benım bat 7-8 hazıran nasıl geçicek bilmiyorum.. hayırlısı ALLAH gönlüne göre versin hepimizin inşallah
Amin canm ins.. pek bu konu uzerinde dusunmemeye calstim ama dunden beri takildim yine forumlara :) tabi sonuc gidip testi yaptim meraktan acaba diye.. bi oglum var zaten Allah once ilk anne olacaklara nasip etsin sonrada bidaha anne olmak isteyenlere nasip eder ins rabbim buyuk..

Sanırım ben de adayım.sat 29 nisan bugün ilk silik çizgiyi gördüm.Bata 1 gün var.Tabi bundan 9 ay önce dış gebelik tecrübem olduğu için artık sevinmeden mesafeli yaklaşıyorum.Dış gebelikte erken tedbir almak önemli.Rabbim bebek bekleyen kimsenin kollarını boş bırakmasın.Beni de bir daha aynı acılarla sınamasın nediyim.Konuyu takipteyim.

Ins bu kez Allah kucagina almayi nasip etsn cnm.. Bu ay bende bi numara yok gbi..

Benimde 29 nisan peki belirtin varmiydi neden erken yaptın test? Hayırlı olsun bu ara sağlıkla kucağına al

Benimde 29 nisan peki belirtin varmiydi neden erken yaptın test? Hayırlı olsun bu ara sağlıkla kucağına al
Açıkcası beklemiyordum bu ay sadece daha önce dış gebelik tecrübem olduğundan gün takip ederim 1 günün bile önemi var çünkü.Elektrikler giitmişti bende oyalanmak için bir sonraki ayın ovulasyon tarihini hesaplayım telefonumun ajandasına diye telefonumu elime aldım bir baktım adetime 1 hafta var sanırken 1 gün kalmış.Adet belirtilerini yaşıyorum sadece ek olarak sabah göğsümün şişliği sızısı dikkatimi çekti.O da ara ara oluyor.Geçen gebeliğimde de benzer belirtilerim oldu.bata 2 gün kala öğrenmiştim.Bi test yapayım hem vakit geçer diye düşünürken ikinci çizgiyi gördüm.Tam sürpriz oldu.Böyle yani.Ama yine de sevinemiyorum işte tek tesellim dış gebelikteki kahverengi lekelenmeleri yaşamamış olmam. Bunun kimyasalı var düşüğü var...Sevinemiyorum işte yine de çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun.Ben doktorda keseyi ve kalp atışlarını görünceye kadar rahat edemem sanırım.

Hayırlı olsun
Benimde ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu icin kurtaj oldum aynen sizin gibi endiseliyim.
Yine de olumlu dusunmek lazimki her sey guzel olsun.
İnsallah sag salim kucaginiza almakta nasip olur

Hayırlı olsun
Benimde ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu icin kurtaj oldum aynen sizin gibi endiseliyim.
Yine de olumlu dusunmek lazimki her sey guzel olsun.
İnsallah sag salim kucaginiza almakta nasip olur
Teşekkür ederim.Dediğiniz gibi olumlu düşünmek lazım Rabbim aynı acıları bir aha göstermesin.Darısı başınıza olsun

Bende hiç bir gebelik belirtisi yok arkadaşlar
İlk gebeliğimde adetimden 2 hafta once goguslerim şişmişti ve sizliyordu. Simdi hiç öyle bir şey olmadi. Yine 2 haftam var ama goguslerimde hic bir değişiklik yok

Üzülmek için erken henüz.Her gebeliğin belirtisi aynı olmaz diye biliyorum.Annem ağabeyimde ve bende farklı belirtiler yaşamış.2 hafta var diyorsunuz dilerim mutlu haberi alırız burda sizden.Bu ay olmasa bir dahaki ay olsun.Olsun da sağlıklı olsun

Selamlar bat 2 Haziran bende sabırsızlanıyorum Ama nasip tabi . 1 Haziran'da test yapacagım doğum günüm belki tatlı güzel bi hediye olur bana inşaallah.. Çok bi belirti yok ikinci deneme takmıyorum şu an akışına bıraktım ama geçen adette takmıyorum dedim ama adet olunca üzüldüm... Bakalım bu ay mı nasibimiz..

Vay be zaman ne cabuk geçiyor 1 yıl olmuş ayni heyecanı yasayali 2015 subat annesiyim bende
Birgün bunları yazacağım aklıma gelmezdi
çok şükür simdi kızım yanımda 3,5 aylik oldu bile melekler gibi uyuyor yanimda
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Sizlerede hayırlı olsun kizlar

Amin...inşallah bir yıl sonra bizde kucağımızda bebişimizle 2017 şubat anneleri topiğine yazarız

Her ne kadar takmıyorum desekte bekliyoruz. Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder inş.

İnşallah öyledir üzülüyorum şimdiden belirtim yok gebelikte yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…