2016 Şubat Anneleri

Canım dediğim dahi çocuk hayvan seslerini indirmeni tavsiye ederim bide ben ilk sözcüklerim kitabı aldım 15 lira biseydi

onunla beraber mi yıkanıyorsunuz oyuna çevirin banyoyu o sizin başınıza şampuan döksün çitilesin su ile durulasın. bi ara oğlumda yikanmaktan soğudu sonra atlattık şimdi yıkanmak için ağlıyor

Hallettik canım banyo işini, hatta ilk defa kendim yıkadım. Önceden ağlamazdı ama hareketten yıkayamazdım. Dediğin gibi yaptık ben başımı eğdim babası ile şu döktüler bana, sonra biz babasının saçını yıkadık filan çocuk hergün küvette şükür :)

maşallah canım, oğlum da anlıyor ama şu ara kelimeleri kısaltıyor. ben de doğrusunu söyleyerek istediği şeyi veriyorum vs. Ben de renkleri söylüyorum mami diyor :) Şarkı kendi kendine ezgi tutturuypr

maşallah canım, oğlum da anlıyor ama şu ara kelimeleri kısaltıyor. ben de doğrusunu söyleyerek istediği şeyi veriyorum vs. Ben de renkleri söylüyorum mami diyor :) Şarkı kendi kendine ezgi tutturuypr
Evet mavi ye mamii:) aşı yaptırdık geçen gün hiç rahatsız etmedi ateşi falan çıkmadı maşallah boyu 87cm kilo da 12 çıktı... bide kizlar bu ara salgın var el ayak ve ağız hastalığı oğlum geçirdi dikkat edin tedavisi de yok 7ile 10 gün arasında duzeliyo ateş isal ve vücutta kırmızı kirmizi doküntuler oluyo anne cocuk sayfalarinda görüyorum soruyolar aman dikkat edin

kızlar merhaba iş guc derken buralardan uzak kaldım ama yıne annelerden yardım alabılecegımı dusunup buraya yazayım dedım . benım kızım tam bır meme duskunu ama artık benı bunaltma derecesine geldı butun gun ısteyım hıcbır zaman sut sağmadım sağma sut almadı cunku o sure harıc onunla olduğum her an emmek ıstıyor ve yok hayır bekleden anlamıyor sabaha kadar emerek uyuyor benım artık canıma yettı kızlar memeden ayrılsın ıstıyorum ama nasıl olacak bılmıyorum .haftasonu emme suresını uzatayım daha az vereyim dedım kızım sut bıtmıs dolsun vereyim dedım yok ınatla elını sokup almaya çalışıyor nasıl ayıracağım ben bu kızı memeden

Benim oğlum da öyle cnm bu aralar çok bunalttı beni sütümde yok artık biraz emiyor bitiyor boş boş devam ediyor. Elini sokuyor tombala karıştırır gibi karıştırıyor :) köpek dişleri çıkcak bana sardı sürekli emmek için dolanıyor. Ben de bıraktırmak istiyorum ama kıyamıyom da. İnşallah zorlanmayız bıraktırırken

Cok yipratici olucagini dusunuyorum bende, ayrica bebegin psikolojisi icin 2 yasa kadar vermek bana nedense hic mantikli gelmedi bu yuzden bir yasinda kestim ben. Artik bakici ablamizin kizinin memeleriyle oynuyor oglum ahahahahaaa .
Bende gece biberonu kesmeyi dusunuyorum. Simdi bir uyaniyo bir uyanmiyor. Artik daha uzunda uyumaya basladi, sanirim kendiliginden kesilicek ben birsey yapmaya kalmadan.

Merhabalar ben aslında mart annesiyim ama burayı da takip ediyorum arada:) memeden kesme olayı çok yıpratıcı gerçekten . 16 aydan sonra daha zor bırakıyorları duyduğum için ben de 14.5 aylıkken kesme olayına girdim. Aşamalı olarak azalttım ve 16 aylık olunca günde 1 e indirmiş oldum. Zaten bence de benden süt gelmiyor boş boş emiyor kendiliğinden sabah verdiğimi de bırakacak gibi bakalım. Benim oğlum da çok düşkündü çok zorlandık ama atlattık yavaş yavaş azalttığım için. Hala uyurken bi dokunmak istiyor kıyamıyorum dokunsun artık ne yapalım

Kizlar cok heyecanliyim Uzay cisini soylemeye basladi. Babamiz artik cisini yapinca Uzayi'da goturuyodu kendiyle yavas yavas ogrensin alissin istedim. Simdi kendi "cis" diyip banyoya gidiyoruz, bezimizi cikariyoruz ve cisimizi yapiyoruz simdi ne yapmam lazim tecrubeli anneler ne olur yardim edin, bezi cikarma zamanimi? yoksa boylemi devam etmeliyim, daha cok kucuk degilmi? kafam cok karisti

oğlum iki aydır böyle kimi zaman yeni yapmış oluyor kimi zaman yakalıyoruz. sünnet olacak diye çok üstün e düşmedim . Bir de tam tutamıyor bence kasları. sünnet olsun duruma göre bakacağım. Hazırsa yaz kış demez öğretmeye çalışırım. Ama 2 yaş daha uygun.

Canim ben hic emin degilim ya
Ben doktorumuza bir sorucam canim ya, madem hazir hissediyor kendisi neden bekliyeyimki bir sene daha, sonra soyleyeceksede soylemeyi keser filan bilemiyorum

Ben de ufak ufak başlasam mı diyorum çiş olayına. Annemler baskı yapıyor alıştır artık diye ama bana daha küçük geliyor sizler neler yaptınız?

Canim ben hic emin degilim ya

Ben doktorumuza bir sorucam canim ya, madem hazir hissediyor kendisi neden bekliyeyimki bir sene daha, sonra soyleyeceksede soylemeyi keser filan bilemiyorum
sordun mu cnm doktora? nasıl gidiyor alışmaya başladı mı? bende bi deneyeyim diyorum ama erken mi acaba

anneler emzik kullananız var mı hala? emziği bıraktırmak istiyorum artık siz neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…