- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
Biz de öyleydik sadece uyurken emiyordu. 3 gündür vermiyorum bıraktırdım aramıyor maşallah.biz hala kullanıyoruz bırakması için bir çabamda yok
zaten sadece uyumak için istiyor
Biz biraktik canim bezi bir haftada ogrendi.ama gece yapiyor tabiKizlar cok heyecanliyimUzay cisini soylemeye basladi. Babamiz artik cisini yapinca Uzayi'da goturuyodu kendiyle yavas yavas ogrensin alissin istedim. Simdi kendi "cis" diyip banyoya gidiyoruz, bezimizi cikariyoruz ve cisimizi yapiyoruz simdi ne yapmam lazim tecrubeli anneler ne olur yardim edin, bezi cikarma zamanimi? yoksa boylemi devam etmeliyim, daha cok kucuk degilmi? kafam cok karisti
Nasıl öğrendi bende düşünüyorum ama erKen gibi de geliyo bezden rahatsız oluyo takmak istemiyo anlatırmısın canım bide geceleri bez bağlayıp sabah cikariyomusunBiz biraktik canim bezi bir haftada ogrendi.ama gece yapiyor tabi
Sadece gece bagliyorum sabah uyaninca beraber cis yapiyoruz.ilk üç gün. Alti ciplak gezdi.hep tembihledim cis kaka buraya.yani lazimlik.ilk iki gun cisler yere gitti.bn yinede tuttum oturttum hemen.kakayi zaten uzun zamandir haber veriyordu o zor olmadi.her saat beraber girdik tuvalete.beraber su oynadik o yapti cisini.bnde ödül verdim.dorduncu gun baya baya lazinliga her oturttugumda az da olsa yapti.kulot ile dolaştı. Cisin yere cos diye akmasi sasirtiyor.ve hatalarini anliyorlar.kulota hep yapti cisini ilk gunler.simdi ara ara kacirsa da cisss diye gelip soyluyor yapıyoruz. Disari gitmeden disardan gelmeden yemekten sonra gece yapmadan. Hep cisini yaptıriyorum.bence erken degil kaslari gelisti artik ilerde daha inatci oluyorlarNasıl öğrendi bende düşünüyorum ama erKen gibi de geliyo bezden rahatsız oluyo takmak istemiyo anlatırmısın canım bide geceleri bez bağlayıp sabah cikariyomusun
ya ben çok sabirsizim lazimliga oturuyo bekle bekle gelen giden yok hadı kalk oğlum deyip bağlıyorum bezi bide evi tasiycaz 10 güne falan halılar falanda yıkanacak o arada öğretsemmi diyorum daSadece gece bagliyorum sabah uyaninca beraber cis yapiyoruz.ilk üç gün. Alti ciplak gezdi.hep tembihledim cis kaka buraya.yani lazimlik.ilk iki gun cisler yere gitti.bn yinede tuttum oturttum hemen.kakayi zaten uzun zamandir haber veriyordu o zor olmadi.her saat beraber girdik tuvalete.beraber su oynadik o yapti cisini.bnde ödül verdim.dorduncu gun baya baya lazinliga her oturttugumda az da olsa yapti.kulot ile dolaştı. Cisin yere cos diye akmasi sasirtiyor.ve hatalarini anliyorlar.kulota hep yapti cisini ilk gunler.simdi ara ara kacirsa da cisss diye gelip soyluyor yapıyoruz. Disari gitmeden disardan gelmeden yemekten sonra gece yapmadan. Hep cisini yaptıriyorum.bence erken degil kaslari gelisti artik ilerde daha inatci oluyorlar
Yok hayir bir duzen istiyor bu isler.taşınma isi bitsin öyle yap.bir kac gun yere yapıp sen buraya değil lazimliga yapacaksin dediginde diger gunler oturttugunda yapar. Yapmazsa da sabir.bazen inatlari tutuyor.ben uc gun kizimin poposundaydi gözüm. Her an heryere yapma ihtimali vardı o yuzden ev duzene girince baslaya ben çok sabirsizim lazimliga oturuyo bekle bekle gelen giden yok hadı kalk oğlum deyip bağlıyorum bezi bide evi tasiycaz 10 güne falan halılar falanda yıkanacak o arada öğretsemmi diyorum da
Peki misafirliğe falan gidildiğinde nasıl olacakYok hayir bir duzen istiyor bu isler.taşınma isi bitsin öyle yap.bir kac gun yere yapıp sen buraya değil lazimliga yapacaksin dediginde diger gunler oturttugunda yapar. Yapmazsa da sabir.bazen inatlari tutuyor.ben uc gun kizimin poposundaydi gözüm. Her an heryere yapma ihtimali vardı o yuzden ev duzene girince basla
Senin telasin ona da gecer canım. Duzenini.kurdugunda yapman daha iyi bence.bn abartmiyorum isi gucu biraktim popo isledim cunku yaptığında hemen yakalayip lazimliga oturtmak lazim.ben bir.defa gittim 5.gün cikmadan yaptirdim burada yapilir dışarda olmaz dedim o da yapmamis.gelince hemen oturttum yapti.simdi.markete pazara filan hic tutmuyorum gece takiyorum sadecePeki misafirliğe falan gidildiğinde nasıl olacaktaşınmadan önce halletsem olmazmi hazır halılar yıkanacak o arada halılarin yıkanıp gelmesi 1haftayi bulur of kafam çok karıştı
Ben bu işi bi dusuneyim çok iyi olur ogrenirseSenin telasin ona da gecer canım. Duzenini.kurdugunda yapman daha iyi bence.bn abartmiyorum isi gucu biraktim popo isledim cunku yaptığında hemen yakalayip lazimliga oturtmak lazim.ben bir.defa gittim 5.gün cikmadan yaptirdim burada yapilir dışarda olmaz dedim o da yapmamis.gelince hemen oturttum yapti.simdi.markete pazara filan hic tutmuyorum gece takiyorum sadece
Merhaba cnm hayırlı olsun bebeğin. Evet artık büyüdüler bide abi abla olmaya başladılar. Sıra da bizlere geliyor :)Kızlar merhaba
Bebeklerimiz artık çocuk oldularnasıl çocuklarınız? Ben vakit bulup giremedim kk ya ama bu sabah yine hamile olduğumu öğrendim ve girmek için bahanem oldu sanırım sizlere de bir selam vermek istedim
Kızlar merhaba
Bebeklerimiz artık çocuk oldularnasıl çocuklarınız? Ben vakit bulup giremedim kk ya ama bu sabah yine hamile olduğumu öğrendim ve girmek için bahanem oldu sanırım sizlere de bir selam vermek istedim
Merhaba cnm hayırlı olsun bebeğin. Evet artık büyüdüler bide abi abla olmaya başladılar. Sıra da bizlere geliyor :)
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı kardeşli büyümeyi nasip etsin
O sok hemen atlatiliyor bir bakiyorsun doğuyor. Bir bakıyorsun iki aylik olmuşSağolun kızlar
Darısı sizlerin başına.
Ben de şoku atlatırsam sevincem ama hala idrak aşamasındayım
Deneyimle sabit diyorsun yaniO sok hemen atlatiliyor bir bakiyorsun doğuyor. Bir bakıyorsun iki aylik olmuş
Yok canim takma onları.bnim kizlarin arasi 18ay. Buyugu daha bebekten sayilirken dogdu yani.cooookkk zor iki cocuk.ama hep soyle diyorum.iki sene sabret sonra onlar birbirini buyutecekDeneyimle sabit diyorsun yani
İnş canım. Bir de etrafımda beni demoralize edecek sözler gelmese süper olacak
Düşüncesi bile ürkütücü gelirken başıma gelmesi komik olduYok canim takma onları.bnim kizlarin arasi 18ay. Buyugu daha bebekten sayilirken dogdu yani.cooookkk zor iki cocuk.ama hep soyle diyorum.iki sene sabret sonra onlar birbirini buyutecek