2016 Şubat Anneleri

Merhaba güzel anneler, uzun süredir girmeyenler kervanına katılmak üzereydim kii bi bakayım dedim:) kızım 9 şubat doğumlu. 18 aylık ölçümünde 78 cm ve 9 kg old. Öğrendim. İştahsızdı baştan beri.. umursamıyorum artık napim zorla yediremem kendi istemedikçe.. eskisi gibi takmıyor. İkimizde böyle daha iyiyiz. Yaklaşık 3 hafta kadar önce El-ayak-ağız hastalığına yakalandı kızım. Zor oldu ama yaklaşk 6 günde atlattı. Benim pertim çıktı o aralar. Çok fazla sözcük kullanmıyor. Söylediklerimi, canı isterse, tekrar ediyor. Ama ilginçtirki burun, göz, kulak, ağız öğretebildim. Yani burun deyince kendi burnunu gösteriyor. Birde 1, 2, 3 öğretmeye başladım inşallah bütün yavrucuklar sorunsuz sağlıkla büyür.

3-4 aylıken sütüm kesilmişti. Emzirmeyi bırakmaktan çekinen anneler canınızı sıkmayın. Nasiplerini aldı onlar. Doya doya emziremedim ben ve bazı arkadaşlar ama bunada şükür. Bu arada kızıma gece 1 defa mama veriyorum. Gece uyanması epey azaldı. Yavaş yavaş gece beslenmesini kesmek istiyorum. Kızım zayıfta olsa bence alışkanlıktan mama içiyor geceleri.. neyse Büyüdükçe şirinleşiyorlar Allah'tan yoksa halimiz nolurdu:))

Biz biraktik canim bezi bir haftada ogrendi.ama gece yapiyor tabi

Nasıl öğrendi bende düşünüyorum ama erKen gibi de geliyo bezden rahatsız oluyo takmak istemiyo anlatırmısın canım bide geceleri bez bağlayıp sabah cikariyomusun
Sadece gece bagliyorum sabah uyaninca beraber cis yapiyoruz.ilk üç gün. Alti ciplak gezdi.hep tembihledim cis kaka buraya.yani lazimlik.ilk iki gun cisler yere gitti.bn yinede tuttum oturttum hemen.kakayi zaten uzun zamandir haber veriyordu o zor olmadi.her saat beraber girdik tuvalete.beraber su oynadik o yapti cisini.bnde ödül verdim.dorduncu gun baya baya lazinliga her oturttugumda az da olsa yapti.kulot ile dolaştı. Cisin yere cos diye akmasi sasirtiyor.ve hatalarini anliyorlar.kulota hep yapti cisini ilk gunler.simdi ara ara kacirsa da cisss diye gelip soyluyor yapıyoruz. Disari gitmeden disardan gelmeden yemekten sonra gece yapmadan. Hep cisini yaptıriyorum.bence erken degil kaslari gelisti artik ilerde daha inatci oluyorlar

ya ben çok sabirsizim lazimliga oturuyo bekle bekle gelen giden yok hadı kalk oğlum deyip bağlıyorum bezi bide evi tasiycaz 10 güne falan halılar falanda yıkanacak o arada öğretsemmi diyorum da

ya ben çok sabirsizim lazimliga oturuyo bekle bekle gelen giden yok hadı kalk oğlum deyip bağlıyorum bezi bide evi tasiycaz 10 güne falan halılar falanda yıkanacak o arada öğretsemmi diyorum da
Yok hayir bir duzen istiyor bu isler.taşınma isi bitsin öyle yap.bir kac gun yere yapıp sen buraya değil lazimliga yapacaksin dediginde diger gunler oturttugunda yapar. Yapmazsa da sabir.bazen inatlari tutuyor.ben uc gun kizimin poposundaydi gözüm. Her an heryere yapma ihtimali vardı o yuzden ev duzene girince basla

Peki misafirliğe falan gidildiğinde nasıl olacak taşınmadan önce halletsem olmazmi hazır halılar yıkanacak o arada halılarin yıkanıp gelmesi 1haftayi bulur of kafam çok karıştı

Peki misafirliğe falan gidildiğinde nasıl olacak taşınmadan önce halletsem olmazmi hazır halılar yıkanacak o arada halılarin yıkanıp gelmesi 1haftayi bulur of kafam çok karıştı
Senin telasin ona da gecer canım. Duzenini.kurdugunda yapman daha iyi bence.bn abartmiyorum isi gucu biraktim popo isledim cunku yaptığında hemen yakalayip lazimliga oturtmak lazim.ben bir.defa gittim 5.gün cikmadan yaptirdim burada yapilir dışarda olmaz dedim o da yapmamis.gelince hemen oturttum yapti.simdi.markete pazara filan hic tutmuyorum gece takiyorum sadece

Ben bu işi bi dusuneyim çok iyi olur ogrenirse

Ayy benimkide bazen durduk yere bezine dokunup cisss diyoda tam o anda kaka yapmış oluyor. Demekki bu bez bıraktırma işine asılsam olacak. Ve 2 yaşı beklemek zorunda değiliz

Merhaba cnm hayırlı olsun bebeğin. Evet artık büyüdüler bide abi abla olmaya başladılar. Sıra da bizlere geliyor :)

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı kardeşli büyümeyi nasip etsin

Deneyimle sabit diyorsun yani
İnş canım. Bir de etrafımda beni demoralize edecek sözler gelmese süper olacak
Yok canim takma onları.bnim kizlarin arasi 18ay. Buyugu daha bebekten sayilirken dogdu yani.cooookkk zor iki cocuk.ama hep soyle diyorum.iki sene sabret sonra onlar birbirini buyutecek

Yok canim takma onları.bnim kizlarin arasi 18ay. Buyugu daha bebekten sayilirken dogdu yani.cooookkk zor iki cocuk.ama hep soyle diyorum.iki sene sabret sonra onlar birbirini buyutecek
Düşüncesi bile ürkütücü gelirken başıma gelmesi komik oldu evet aslında mantıklısı yaş araları olmadan büyümeleri. Ama işte arada anneler bitap düşüyorlar Allah bize güç kuvvet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…